Şimdi Ara

Bacak Kıllarını Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay önce yaklaşık 40 gün salona gittim ve okul yüzünden kaydımı dondurmak zorunda kaldım yaza doğru tekrar devam edeceğim. Öyle çok kılım yok ama genede görünüş bakımından sprey ile almayı düşünüyorum beyaz tenliyim ne diyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    kılları kalınlaştırmaktan başka bir şey yapmazsın.kişisel kullanım için ipl epilasyon aletleri var paran varsaalabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

kılları kalınlaştırmaktan başka bir şey yapmazsın.kişisel kullanım için ipl epilasyon aletleri var paran varsaalabilirsin

Maalesef.

• Hocam saçı seyrekleşen bireyler bunu uygulayarak biraz da olsa daha gür bi' görünüm elde edebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Hocam saçı seyrekleşen bireyler bunu uygulayarak biraz da olsa daha gür bi' görünüm elde edebilir mi?

Yok kardeşim sakın. Tüy dökücü ürünler sadece vücut içindir. Eğer saçının gürleşmesini istiyorsan 2 haftada bir usturaya vurdur saçını 3-4 ay boyunca.

• Ben tüy dökücüyü sadece kalça kısmına uyguluyorum oda jiletle falan oraları almak zor oluyor bacaklarınızı tüy dökücüyle alcaksanız hiç uğraşmayın direk jiletleyin hiç bi fark olmuyor zaten
  • Jilet kalınlaştırma falan yapmaz hurafe. Sadece pürüzsüz aldığındna tekrar çıkınca komik duruyor. O yüzden makine alıp kısaltın daha iyi. Seyrek dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Jilet kalınlaştırma falan yapmaz hurafe. Sadece pürüzsüz aldığındna tekrar çıkınca komik duruyor. O yüzden makine alıp kısaltın daha iyi. Seyrek dursun.

bende makineyle alıyorumda şarjı bitiyor meretin :D
  • Toplumun isteklerine uyacağım diye beta erkekliği yapmayın. Toplum yarın öbür gün tek elli erkekleri çekici bulsa elinizi mi keseceksiniz? Bugün Kadınlara uygulanan politika erkeklere de yaklaşıyor, gittikçe zayıf ve ne kalçası ne göğüsü olan kadınlar çekici diye lanse ediliyor, şimdi de feminen erkekler çekici sunuluyor.

Keşke daha kıllı olsam ama sadece bacaklarımda var. Saçımdan başka bir şeyimi kesmem vücudumda, kız arkadaşım genital bölgemden gelen koku yüzünden kusuyordu neredeyse ama artık deli gibi bayılıyor, çünkü ilkel içgüdülerini tetikliyor. Ilkel zamanlarda Tıraş bıçağı yoktu, unutmayın. Zaten Kıllar belli bir Uzunluğu Geçmiyor bir süre sonra.

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Nolur trollüm de...
  • Vücut için kullanılan makineler var bodycruzer gibi birşeydi sanırım ismi o tarz makineler ile kısaltabilirsiniz. Tamamen kesmek pek hoş görünmez bence ama kısaltmak iyidir.

Herşeyden önce, ilkel zamanlarda hatunun kafasına sopayı vurur, mağraya çeker, işini görürdün.

Alfa erkeğe sosyal çevresindeki dominant erkek diyebiliriz. Bunun kıl ile hiç bir alakası yok. Bilakis, eğer alfa olacağım diye kılları uzatıyorsan betanın önde gideni sensindir zaten.

Herşeyden önemlisi(bu söylediğim bacak kılları için değil) hijyenik değil. Bence "kız arkadaşının" aşı karnesini kontrol etmeyi unutma, fazla ilkel sanırım, kuduz aşısı falan tam olsun.

Bir mağrada dünyanın en alfa erkeği bile olsan 5 para etmez. Sosyal ortamda dominant olman da bacağındaki kıla, gözündeki kaşa bakmaz, kişilikle alakalıdır.

Eğer toplum feminen erkeği cinsel anlamda çekici olarak kabulleniyorsa, maskülen olan herkes betadır çünkü çiftleşme potansiyeli daha azdır.

Hadi alfa kardeş, biz fazla betayız, bizimle gezme alfa puanların azalır.

Dipnot: bacak kıllarımı kesmiyorum. Kesmeme sebebim yok. Üşeniyorum.
    Dipnot 2: Genital bölge ve koltuk altı kıllarını almayan erkek pisliktir.
    Dipnot 3: Alfa olacam diye özel bir çaba harcayan erkek (mesela kılları kesmemek) betadır.
    Dipnot 4: Düzenli ilişkisi olan, tek eşli her erkek betadır. Alfa erkeğin amacı mümkün olduğunca çok dişiden yavru üretmektir.

• quote:

Jilet kalınlaştırma falan yapmaz hurafe. Sadece pürüzsüz aldığındna tekrar çıkınca komik duruyor. O yüzden makine alıp kısaltın daha iyi. Seyrek dursun.

Makine ile almak en iyisi. Jilet le uğraşma boşuna
  • quote:

Sakal kesme makinem var şu berberdekilerden. Onun saç aparatını takıp alırsam nasıl olur ? Bacak sakal gibi olmazmı küçük küçük siyah kıllar
    Ben veet in tüy dökücü kremi ile almayı düşünüyorum ama pürüzsüz nasıl olur bilemedim.
  • Alfa olmak için kesmemezlik yapmıyorum ki? Içimden gelen bu, mesajımı iyi okursan tepkimin diğerlerine uygun görünmek ve onların onayını kazanmak için kıllarını alanlara. Kıl almamak sizi alfa yapar demedim, başkasının onayı için kıl almak sizi beta yapar dedim.

Kız arkadaşı olan herkes tek eşli mi oluyor? Sen herhalde başka kızla iliskiye girmeden önce, vicdan azabından o anki sevgilisinden ayrılan tiplerdensin. Hea bu arada, hiçbir sevgilin sana, hoşuna giden bir kıza gidip "bizimle üçlü yapar mısın?" diyecek kadar tapmayacak hayatın boyunca.

Lan ahahahhaa
  • ağda yapıp kıl köklerini zayıflatabiliriz fakat o acıya nasıl dayanılır bilmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.