Şimdi Ara

Bacağı 180 derece açmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleyküm arkadaşlar bacağı 180 derece açmak mümkün mü? mümkünse nasıl açılır? herhangi bir aleti var mıdır? fiyatı nedir? Yada herhangi bir ısınma esneme hareketi varsa nedir? video vs yorum ile paylaşırsanız sevinirim. Taktikleri bekliyorum.
    Hayırlı günler

• ultimatomgenius kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuGiMaMa

Hocam bu hareketlere başlamadan önce nasıl ısınmalıyız ? Koşu dışında başka bildiğiniz bir şey var mı ?
  • hocam ısınma hareketlerini bilmiyo musun ? yuh bilmiyosan bari googleden bak. Açma germe işte ya biliyosundur sen o kadar da değil
    malafata yazık aga
  • quote:

hocam ısınma hareketlerini bilmiyo musun ? yuh bilmiyosan bari googleden bak. Açma germe işte ya biliyosundur sen o kadar da değil

Hocam yani bilmiyorum doğrusu. Bana özelden link falan atabilir misiniz ? Aylardır koşu dışında ısınma bilmediğim için yapamıyorum sakatlanacağım diye şu hareketleri. Koşu yapmaktan nefret ederim fakat bisikleti falan seviyorum. Spor salonunda bisiklet ile 15 dakika falan ısındırabilirim ama evde iken nasıl ısındırmalıyım ? Vücut terlemeden bacakları buna hazırlayabilir miyiz ?

• quote:

Cok saolun hocam peki bu kesin mi? Kesinse 1 veya 2 ayda bacakları 180 derece acabilirmiyiz? Birde barfisk demiri ile o bacak acma hareketini evde yapabilirmiyiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    yaparsın. yükseklik bul yeter barfiks demiriyle alakası yok yükseklik bul bacağını koyucak tamamdır. 3 ay sonra bu konuya bekliyorum seni başarılar
  • quote:

yaparsın. yükseklik bul yeter barfiks demiriyle alakası yok yükseklik bul bacağını koyucak tamamdır. 3 ay sonra bu konuya bekliyorum seni başarılar

Çok saolun hocam. Insallah 3 ay sonra dediğiniz. Gibi olur. 3 ay sonra görüşmek üzere.

Not: Belki daha kısa süredede olabilir.
    Bellimi olur.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.