Şimdi Ara

BABEL de Lvl. 80 FULL STR GLAVIE..Acil ihtiyactan satılık fiyatı dusurdum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    * Build Bilgisi : Full str - Lvl. 80 (aynı serverda 42 full int chine + 40 lvlde europa wizardda dahil)
    * Ödeme Opsiyonu : 400 YTL peşin.(pw ver bi bakiyim gibi şeyler dikkate alınmıyacak.)
    * Ödeme Şekli : Banka havalesi veya ptt ile.
    * Başlangıç fiyat:-
    * Minumum artış:-
    * Bitiş Tarihi :-
    * Bitiş zamanı:-
    * Hemen Al : 400 YTL
    * Özel Notlar : Sağlam chardır.patch den once skiller fulldu.yeni skillerin acılması
    icin sp kasılması lazım.SS lerde görüldüğü gibi bütün itemleri Garment +4 tür(Glavie
    +5 ve shoulder +3 sadece).Aynı id de lvl 42 full int chine char ve lvl 40 europa wizard
    char bulunmaktadır.Bankada 216 milyon parası vardır.Ayrıca çeşitli lvllerde (1-37)
    13 SOS item bulunmaktadır(chinese).Europa charda da 2 SOS (19-24lvl),1 SOM (37 lvl)
    item bulunmaktadır.Lvl 79 kurt ve süresi bitmiş maymunda var.150 bine yakın element
    ve bir yığın tablet,stone,flag,scroll vardır.Hepsi satılıp para edecek itemlerdir.Karakterle
    birlikte id,password,gizli soru ve cevabıda verilecektir.

İlgilenenler buradan pm atsınlar.ciddi alıcılarla msnden görüşürüz.SS ler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xN -- 26 Eylül 2007; 17:22:03 >

• kıyafetler nefis... guzel char para da ii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marty Friedman_ -- 30 Ağustos 2007; 19:43:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marty Friedman_

kıyafetler nefis... guzel char para da ii
    elden olursa hangi şehir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yib

elden olursa hangi şehir

Alıntıları Göster
    iyi guzelde 42 level china ile 40 level europen ile beraber aynı accont içinde satıyorsun bu fiyatı etkiliyormu?
    Etkiliyormuş gibi yazmışında.Yani almak isteyen bence 80 level'i oynamak için alır diğerleri için alacağını sanmıyorum.

Eğer o charları başka bir accont içinde açsaydın daha kazançlı olurdun.

Neyse hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yib

elden olursa hangi şehir

Alıntıları Göster
    Elden olursa Balıkesirdeyim.
    quote:

Orjinalden alıntı: yib

elden olursa hangi şehir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardStarr

iyi guzelde 42 level china ile 40 level europen ile beraber aynı accont içinde satıyorsun bu fiyatı etkiliyormu?
    Etkiliyormuş gibi yazmışında.Yani almak isteyen bence 80 level'i oynamak için alır diğerleri için alacağını sanmıyorum.

Neyse hayırlı satışlar.

Alıntıları Göster
    onlarda +sı.istediğinde europa charla veya dierinlede oynanabilir.zamanında böyle açmısın napiyim..fiyatı etkilemiyo desem yalan olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous

Neyse hayırlı satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: RichardStarr

Neyse hayırlı satışlar.

Alıntıları Göster
    char guzel geriyi bi tek farm kalmıs hadi hayırlı satıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

char guzel geriyi bi tek farm kalmıs hadi hayırlı satıslar

Alıntıları Göster
    çar çok güzel alan sadece farmı yapıp yeni skili açıçak ve çarın keyfine bakıcak babelde 80 olan herşeyi yapıp keyfine bakıyo ii satışlar kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHawk

çar çok güzel alan sadece farmı yapıp yeni skili açıçak ve çarın keyfine bakıcak babelde 80 olan herşeyi yapıp keyfine bakıyo ii satışlar kardeş

Alıntıları Göster
    çar güzel biraz phy balance %108 olur hele bide +7 glavie olursa tadından yenmez ama 600 ytl biraz uçuk bi rakam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa559

çar güzel biraz phy balance %108 olur hele bide +7 glavie olursa tadından yenmez ama 600 ytl biraz uçuk bi rakam

Alıntıları Göster
    MUHTEŞEM. Tem kelime
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa559

Alıntıları Göster
    charda 47 str - 52 int var.maximum 57 oluyo heralde.o zaman %108i bulur.bu kadarını yapcak icin ne kadar para harcadım tahmin edersiniz..fiyat o kadarda ucuk degil.piyasayı aşa yukarı biliyoruz.+7 almak icinde yeteri kadar parası var.
    quote:

Orjinalden alıntı: mustafa559

• quote:

Orijinalden alıntı: xN

charda 47 str - 52 int var.maximum 57 oluyo heralde.o zaman %108i bulur.bu kadarını yapcak icin ne kadar para harcadım tahmin edersiniz..fiyat o kadarda ucuk degil.piyasayı aşa yukarı biliyoruz.+7 almak icinde yeteri kadar parası var.
    quote:

Orjinalden alıntı: mustafa559

Alıntıları Göster
    char çok saglam. ıtemler nefıs serverın babel olması bı ayrı guzel. kolay gelsn

• quote:

Orijinalden alıntı: imperi4L

Alıntıları Göster
    cor mutiş diorum baska da bişi demiorum

[ama hayırlı satıslar emeden de bırakmıyalım dimi ]

• quote:

Orijinalden alıntı: imperi4L

Alıntıları Göster
    Gözüm gönlüm açıldı bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch00seN

cor mutiş diorum baska da bişi demiorum

[ama hayırlı satıslar emeden de bırakmıyalım dimi ]

Alıntıları Göster
    bence 600 ytl cok az bile 80 level yapmak icin 500 ytl gidio nerdeyse ve okadar zaman SIKINTI ugras

char fiyatlari ck dusuk mario dedigimiz ko da bile fiyatlar cok daha yuksek

• quote:

Orijinalden alıntı: salamander19

bence 600 ytl cok az bile 80 level yapmak icin 500 ytl gidio nerdeyse ve okadar zaman SIKINTI ugras

Alıntıları Göster
    benim arkadaşım bundan daha kötü char ı 650 ytl ye aldı.. charda yeterli gold da var, itemler baya iyi..

bu fiyata gerçekten kaçmaması gerekir gzl char.. kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorre -- 2 Eylül 2007; 18:58:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamander19

Alıntıları Göster
    evt ama gelde anlat verilen maddi emek zaten charın satış fiyatına yakın.+ onca uğraş verilen zaman..
  • quote:

evt ama gelde anlat verilen maddi emek zaten charın satış fiyatına yakın.+ onca uğraş verilen zaman..

Alıntıları Göster
    Bu arada ss ler kötu cıkmıs ya.jpeg yaptım ama neyse.ii cıkması icin 24 bitle mi kaydediyolar?bidakine artık..
  • quote:

Bu arada ss ler kötu cıkmıs ya.jpeg yaptım ama neyse.ii cıkması icin 24 bitle mi kaydediyolar?bidakine artık..

Alıntıları Göster

hakkaten char piyasası cok dusuk ko la sro kıyaslanmıyo bile bu konuda.ko da arkadaş 2.5 milyara char sattı.sro da bu char kapışılması lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fe4r

hakkaten char piyasası cok dusuk ko la sro kıyaslanmıyo bile bu konuda.ko da arkadaş 2.5 milyara char sattı.sro da bu char kapışılması lazım :D

Alıntıları Göster
    güzel char iyi satışlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.