Şimdi Ara

Babamın işi mi üniversite mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam ticaretle uğraşıyor. Ayda 15k civarı geliri vardır. Ben bu sene kazanamadım istediğim yerleri ve mezuna bırakacaktım ama babam dedi ki boşver kendini yorma boşuna gel benim işi devam ettir kendi işinin patronu ol 5k da maaş veririm zaten 5 yıla emekli olcam sonra da işin başına geçersin. Şimdi aklımı çelmedi değil. Mezun yılımda çok iyi kassam da istediğim yerlerin olacağı garanti değil. Olsa bile iyi yerlere gelmek için çok emek vermem gerekecek. Sizce ne yapayım?

• Ömür boyu içinde ukte kalır, eziklik hissedebilirsin. Bence bir yer yaz açıköğretim de olsa mezun ol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ticaret iyidir hocam.açıktan finansla ve yönetim ile ilgili bölümler okursun(işletme,ekonomi vs) hem vizyon katar hemde işleri büyütürsün.
  • Üniversiteyi sırf iş için okuyacaksan okuma. Üniversite sana kültür, ahlak, bakış açısı kazandırır.
  • Hem ünini bitir hem babanın işini yap. İşini garantiye al ticaret bu ne olacağı belli olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuciliusBagus

Üniversiteyi sırf iş için okuyacaksan okuma. Üniversite sana kültür, ahlak, bakış açısı kazandırır.
    aynını yazaktım valla

yani üni de oku kesinlikle o ortam önemli hocam her şey para iş değil.

babanın işini de devam ettirirsin aynı şehirde bir işletme,ekonomi kazan çok iyi bir üni olmasa da iyi kötü bir diploman bir çevren olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeometriciÇocuk -- 28 Haziran 2019; 16:47:31 >
  • 6 sene tıp okusan aynı parayı kazanıyorsun zaten o yüzden böyle bir iş varsa okuma boşuna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence okulunuda önem vermelisin

ne oldum değil ne olucam diye düşünmelisin

tabi ki istemem ama babanın işinin her zaman iyi olacak diye bir şey yok belki kötü de olabilir bunuda düşün kararını öyle ver
  • Hem bu sene kazanabildiğin bir yere git hem de babanın işini devam ettir en mantıklısı bana göre bu.Mezuna kalıp kazanacağının garantisi yok ticareti de severim dersen hiç düşünme bile.

• İşletme oku herhangi bir yerde.

• Her şey para değil hocam. Bence okumak uzun vadede daha önemli ve daha faydalı. Gene de siz bilirsiniz. Ama şunu aklınızdan çıkarmayın ''her şey para değil.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 28 Haziran 2019; 17:11:55 >
  • Eğer mezun olduktan sonra da ticaretle uğraşmak istiyorum zaten istediğim bölüm de bana hedefimde yardımcı olacak diyorsanız yakınınızda olan bir üniversiteyi yazın ya da açıktan okuyun ama eğer tıp, mühendislik gibi daha spesifik bölümler istiyorsanız mezuna kalın.
  • Babanın işi.
  • Yahu turkiyede yasiyoruz, ne okursan oku (tip, cok iyi universitede muhendislik disinda) alacagin maas asgari veya bir tik ustu. Patronundan mobbing de cabası. Herhangi bir idealistligin yoksa bu özveriye degmez.

• Babanın işini öğrenmek zor olmaz rahat ol sen oku vizyon katar sana belki işi dahada büyütürsun

• Kesinlikle babanın işi olmadı üniversiteyi ilerde online okursun, mba yaparsın okuyup da 3500 maaşla başlayacağına..

• Babanın işini devam ettir ama bunun okulunu da oku(işletme,endüstri müh. vs. hangisi uygunsa)

• Okulunu oku
    Okukunu oku
    Okulunu oku

Okulunu bitir ve bitirdigin isi yap...

• Hocam önce okul. Önce diplomayı alın sonra ne isterseniz yine o isi yapın ama okuyun kesinlikle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.