Şimdi Ara

Babamın evinde yaşamaya utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstüne bir de bu yıl sınıfta kalacağım. Okul da uzun ne yapacağım bilmiyorum. Kendim para kazanmak istiyorum ama nereden başlayacağım ne yapacağım bilmiyorum. Hem de okurken çalışmam gerekecek o nasıl olacak hiç bilmiyorum. Üstüne bir de koronavirüs patladı her şey mahvoldu. İlk dönem okulların açılmayacağından filan bahsediliyor.
    Tüm bunların yanında ailesel problemlerim var. Aylardır arkası gelmeyen bir depresyon içindeyim. Çok çaresizim hiçbir şeyden zevk almıyorum ölü gibi dolaşıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Babanın evi senin de evin aynı zamanda madem çocuk yapıyor ona bakmak zorunda yani çekinmene gerek yok belli bir yaşa kadar

• Üstte ki arkadaş haklı . Sen onun çocuğusun sanki baban yabancı biriymiş gibi bahsetmişsin . Baba dediğin evlatları için herşeyi göze almalı . 1 yıl okulu uzattın diye kapı dışarı edicek hali yok ya .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşların varsa ortak bi daire tutun

• Sen sınıfta kalacak olmana rağmen kopya çekmiyorsan benim böyle bir çocuğum olsa 1000 yıl bakarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Babamın baskısı yüzünden kopya çekme girişimim oldu(akraba vasıtası ile). Dediğim gibi ilk sınavlar kötü bir işe yaramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4233D93C7 -- 30 Haziran 2020; 19:34:12 >
  • İnanırım ve çok iyi anlayabilrim :( bilmiyorum kaç almanız lazım ama umudunuzu kesmeyin bence daha.sınıfta kalma falan dediğinize göre tıp okuyorsunuz galiba finalle toparlıyor zaten bir çok kişi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.