Şimdi Ara

Babamı öldürücem nolur yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani ergenliğe girdikten sonra babayla aranız biraz soğur ya.Benimkisi de zamanında öyle oldu tatsızlıklar yaşadım.Ben 18 yaşıma giricem seneye inşallah üniversite sınavıma hazırlanıcam.Ben babamın bana en son ne zaman çıkarıp bi 10 tl verdiğini hatırlamıyorum.10 tl arkadaş ya.
    Benim sorunum hicbir zaman para olmadi Allaha şükür geçinip gidiyoruz ama bu adam parasini aliyor 2 günde harcıyor daha sonra benim canım anacığımdan borç diye alıp kalan günlerini öyle idare ediyor.Faturaları ödemiyor,eve yardımcı anneme yardımcı olmuyor.Üstüne üstlük bir de gelip annemle kötü konuşuyor.Ramazan ramazan içip geliyor karaktersiz herif.Okul harcliklarimi biriktirerek kendime bir şeyler aldim şu son 2 senede.Dışarı çıkamıyorum param yok ustume basima bisey alamıyorum.Bir de gelip bize sövüyor.Her gün cebinde marlborosu eksik olmazken ben bu olaya suskun kalamam.Ben bu adamı bir gün döverim ama elimden alamazlar ya ben ölücem ya da onu sağlam bi şekilde dövücem.Evet artık o noktaya geldim sabrım kalmadı çünki.Bana yardım edin öneride bulunun napmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakinligini koru kardesim anneni kardeslerini dusun genclik aklinla kotu bisey yapmaya kalkisma efendi gibi okulunu oku universiteni kazan isine gir annenide kendinide o batakliktan kurtar simdi yapacagin tek cozum bu.

• Bu o.çocuğu bize karışmasın ne yaparsa yapsın ama her zaman beni tahrik ediyor.Annem ramazanda gidip çalışıyor kadin eve zor düşüyo bu o.ç ise hem oruc tutmayip para vermiyo nerede burda adalet?

• quote:

Orijinalden alıntı: golllum

Bu o.çocuğu bize karışmasın ne yaparsa yapsın ama her zaman beni tahrik ediyor.Annem ramazanda gidip çalışıyor kadin eve zor düşüyo bu o.ç ise hem oruc tutmayip para vermiyo nerede burda adalet?

Hocam babanıza Erzurum'a giden bir uçak bileti alın. Siz hiç uğraşmadan babanızın cenazesini erzurumda kargoyla getirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: golllum

Bu o.çocuğu bize karışmasın ne yaparsa yapsın ama her zaman beni tahrik ediyor.Annem ramazanda gidip çalışıyor kadin eve zor düşüyo bu o.ç ise hem oruc tutmayip para vermiyo nerede burda adalet?

Gormemezden gelin kendi agirliginida biraz ortaya koy eger babalik gorevini yerine getirmiyorsa bir nevi kendinede kardeslerinede baba olacaksin korkmadigini goster ona ne diyim kardesim cok zor olmali keske babani normal biribe dondurecek bir gucum olsaydi

• Annen ayrılmayı düşünür mü

• Al anneni terkedin evi en doğrusu bu değmeyecek kişiler için gençliğin yakma uyma şeytana Allah yardımcınız olur inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalvarırım bana yardım edin.
    4 yıl önce açıldı
    Yalvarırım bana yardım edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.