Şimdi Ara

BABAMI KAYBETTİK NELER YAPABİLİRİM (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
6
Favori
7.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah şifalar versin... Apandist gibi kolay bir teşhisi nasıl koyamıyorlar anlamıyorum karnın sağında ağrı varsa apandist dir, başka ne olabilir ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sspanzerr -- 12 Eylül 2013; 3:49:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

ee napalım yani

Zaten blok listesindeydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri tfynmc midir nedir o gerizekalıyı uçursun.

Bu arada geçmiş olsun hocam, umarım hiçbir şey olmadan kısa zamanda düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Öncelikle geçmiş olsun. Ama sizin gibi kendini bir şey sananlar yüzünden insan doktor olmak istemez. Yaptığınız işlerin hiçbir vasfı yok,insanlığa yararınız yok, gelip doktorlara laf söylersiniz. Kolaysa gidin doktor olun bakalım. Ağrısı var kesin apandisit deyip teşhisi koymuşsunuz zaten, yapsaydınız ameliyatı da.

İnsanlığa bir faydamız yok senin dediğine göre ama, o bölge de "şiddetli ağrı" hissettiğin zaman, herkesin aklına tek bir yer gelir öncelikle, o da apandist. Ne yazık ki işte bunu biz faydasızlar biliyoruz, faydalılar bilemiyor. Bu daha vahim değil mi?
  • Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

yaklaşık 2 3 hafta önce başlayan sancılar sonucu babamı hastaneye götürdük önce sigorta da serum taktılar kan,idrar vs aldılar ardından üniversiteye sevk ettiler orada da bir serum taktıktan sonra yine kan,idrar vs aldılar serum bitince eve yolladılar ağrısı o gece dinmişti. fakat sabah tekrar sancısı başladı 2 3 gün sonra tekrar numunenin aciline götürdük doktor yatış verdi 3 gün yattı ama bir sonuç yok taburcu etti herangi bir teşhis koyamadı. ta kii bu sabaha kadar, babamın sesi ile yataktan fırlayıp hemen hastaneye götürdük apandisiti patlamış hemen ameliyata almışlar, 4 saat süren ameliyat sonucun da yoğun bakıma kaldırmışlar, ben babamları hastaneye bırakıp işe gitmek zorun da kalmıştım akşam üzeri acı bir telefon geldi hastaneye nasıl geldiğimi bilmiyorum hele yoğun bakım ünitesinin kapısın da annemin halamın annenemin o halini görünce yıkıldım feryat figan hıçkıra hıçkıra ağlıyorlardı 5 dakika bile dayanamadan çıktım araba da hüngür hüngür ağladım baba diye

daha erken teşhis edemezmiydiniz haa kaç hafta gelip gelip gittik ulan bir tane doktor düzgün ilgilenmedi be biz bile şüphelendik apandisit diye ama onlar anlayamadı yazıklar olsun. babam şimdi orada vücudun da ki çeşitli makinalar la cebelleşiyor. çok doluyum çok.

benim de amcam o yuzden vefat etti.

çok güzel moral verdin geçmis olsun hocam inşallah kısa surede saglıgina kavuşur

• Allah yardımcınız olsun acil şifalar dilerim . Apandisit gerçekten tehlikeli benim de başıma gelmişti ilk gittiğim hastanede anlayamadılar . adamlar karnını yarıp bakacağız dediler saçmalığa dikiz .Sonra babam başka bir hastaneye aile doktorumuza götürmüştü beni de öylelikle patlamasına ramak kala kurtuldum acil ameliyat ile .
  • Geçmiş olsun hocam.
    Bu günlerde bu olaylar arttı mı bana mı öyle geliyor? Bu nasıl sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefayksl -- 12 Eylül 2013; 3:36:44 >
  • Allah yardımcınız olsun hocam inşallah babanız kısa sürede sağlığına kavuşur tekrardan Allah'tan acil şifalar diliyorum.
  • heryerin suyu çıkmış memlekte
  • Bir tıp öğrencisi oalrak söyleyebilirimki eğer o doktor öyle yapmasa o hastaneden atılır o doktoru değil sistemi bu hale getirenleri eleştirmen gerekli.Geçmiş olsun
  • Annemin menisküsüne yıllarca kireçleme ve romatizma tedavisi uygulandı ta ki diz eklemine platin takılıncaya kadar.

Altı üstü menisküs teşhisi ne kadar zor olabilir ki?

Sizi çok iyi anlayabiliyorum, Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

ee napalım yani

Yollu!

gecmisler olsun yanlarına kalmaz İnşallah

• Babamı kaybettim hocam ya vallahi gözlerim doldu hayat film şeridinden çok film gibi geçti vallahi. Böyle yazarken bile hissediyorsun o acıyı, Ya vallahi 4 sene önce öldü kanserdi ama teşhiş koyamadılar ah babam be serumlar, haplar(zanax) saçma sapan haplari içirttiler, kemoterapi felan ah ah.
  • Geçmiş olsun.
  • Blok
    Senin ben olmayan beynine so...

Hocam gecmis olsun allah acil şifalar versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LT-35 -- 12 Eylül 2013; 4:32:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

Babamı kaybettim hocam ya vallahi gözlerim doldu hayat film şeridinden çok film gibi geçti vallahi. Böyle yazarken bile hissediyorsun o acıyı, Ya vallahi 4 sene önce öldü kanserdi ama teşhiş koyamadılar ah babam be serumlar, haplar(zanax) saçma sapan haplari içirttiler, kemoterapi felan ah ah.

Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

Babamı kaybettim hocam ya vallahi gözlerim doldu hayat film şeridinden çok film gibi geçti vallahi. Böyle yazarken bile hissediyorsun o acıyı, Ya vallahi 4 sene önce öldü kanserdi ama teşhiş koyamadılar ah babam be serumlar, haplar(zanax) saçma sapan haplari içirttiler, kemoterapi felan ah ah.

Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun hocam.

Teşekkür ederim hocam, sağolasın. Eksik olma kardeşim.
  • benim de sol akciğerim ağzına kadar su dolmuştu. sabah doktora gittik 600 gramını çıkardı yeter dedi. daha 12 saat dolmadan yine nefesim gitti.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.