Şimdi Ara

Babamı iPad 2 Almak İçin Nasıl İkna Edebilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

almazsan atarım kendini de..
    gözdağı vermek için de 1 kutu ilaç iç

daha inandırıcı olması için bir kutu daha iç bnce :)) şaka bir tarafa bende biraz çıtlatmıştım ama bana şart koydular: istediğim yeri kazanınca alacaklarmıs.. sağolun dedim :))
  • git calis. Ben lise sonda Kanadaya gittim ve kendim kazandim kendim yasadim. Hala da burada yasiyorum.
    Sen kendine bi ipad alamiyor musun?
  • olası mazeretler :
    1. Bana bu laptop senin olsun, ipad benim .
    Tabii peder bey laptop'u çok fazla kullanmayacağı için, bir süre sonra onun da üzerine yatılır :)

2. Baba yolda çok fazla zamanım geçiyor, bu zamanı ders çalışarak geçirmek istiyorum.

3. Baba cinsel sağlığım için ipad'a ihtiyacım var. Karıya kıza hava atacam, ipad'ime dokunmak isteyenleri dokunturtacam :)

tabii bu mazeretlerin hiçbiri işe yaramayacağından, bence sen ufaktan para biriktirmeye başla ....
    :)
  • açıkcası konu başlığını görünce ortaokul yada liseli sandım seni...bu yaştan sonra hala babana mı aldırmayı düşünüyorsun? madem üniversitede okuyorsun yazın çalış al yada para biriktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaja_sinis

olası mazeretler :
    1. Bana bu laptop senin olsun, ipad benim .
    Tabii peder bey laptop'u çok fazla kullanmayacağı için, bir süre sonra onun da üzerine yatılır :)

2. Baba yolda çok fazla zamanım geçiyor, bu zamanı ders çalışarak geçirmek istiyorum.

3. Baba cinsel sağlığım için ipad'a ihtiyacım var. Karıya kıza hava atacam, ipad'ime dokunmak isteyenleri dokunturtacam :)

tabii bu mazeretlerin hiçbiri işe yaramayacağından, bence sen ufaktan para biriktirmeye başla ....
    :)

birikmişim var biraz zaten. artık laptop sende kalır tarzından giriş yaparak deneyeceğim şansımı. para biriktirmeye devam.
  • laptop taşıması çok ağır ipad2 nin şarjı 10 saat gidiyor de
    al sana iki önemli argüman
  • Ben lise 2 ye gidiyorum para biriktirmeye basladim :D sen universiteye gidiyorsun hala bunu dusunuyor musun?? lise bitsin bizimkileri bayramdan bayrama gormeye gelirim :D
  • Baba alir misin de o da sana alsin.
    Isteyenin bir yuzu istemeyenin iki :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: straighthate
    laptop dizüstünde çok kullanıldığında spermleri öldürür testislerin yapısını bozar torun sevemezsin de yeter bence

Elim ayagim titredi serefsizim bilmiodum bu gerck mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsukuyomi

quote:

laptop dizüstünde çok kullanıldığında spermleri öldürür testislerin yapısını bozar torun sevemezsin de yeter bence

süper ya

• birz riskli ama denemen fena olmaz

laptoba kahve dökülür
    gitti dersnotlarım ben nereden calıscam simdi diye feryad basılır
    2 gün susulur
    baba olum bi bilgisyaralalım der
    yok baba ya nerden baksan 2 milyar para vercen bosver şu dandik tabletlerden al ben idare ederim denir sen 1 milyar ver ben hallederim diyerek 1milyar alınır üstüne biraz katılarak temiz 2. el bişey alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS
    Ben lise 2 ye gidiyorum para biriktirmeye basladim :D sen universiteye gidiyorsun hala bunu dusunuyor musun?? lise bitsin bizimkileri bayramdan bayrama gormeye gelirim :D

Ben de lisedeyken oyle derdim lise bitsin sizi gormiceaam derdim. Bu isler o kadar basit degil liselim. Bir de para biriktirmek demissin de o paralari kim veriyor? Buyuk bir ihtimalle babanin verdigi harcliktan artan para onlar.

Konuyu acan arkadasi da desteklemiyorum tabi ki, universite 4 e giden birisinin boyle bir konu acmasini beklemezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsukuyomi

quote:

evet gerçek...
  • ikna edebilme kabiliyetin varsa edersin yoksa edemezsin, gereksiz bir konu bence..
  • bence ona küçük siprizler yap.
  • babana deki ;

benim kitabım çok ve hepsi birbirinden ağır taşımakta zorluk çekiyorum.bu cihaza kitapları digital ortamda attığımda yük yapmadan kitaplarımı okuyabiliyorum de.ve şu videoyu göster

http://www.youtube.com/watch?v=5xz2wzmWOpA&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 7 Mayıs 2011; 23:30:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avan_gard

bence ona küçük siprizler yap.

• ekonomik durum iyi değilken, hala babaya bağlıyken, üstelik de alınacak şey elzem bir alet değilken...
    insanlar neden böyle işlerin peşinde koşar anlamam.

takıl şimdilik laptopla, bu arada çalış elin para görsün, daha sonra o parayla ne alırsan al...
    zaten o zaman ipad 4 mü olur yoksa ipad 10 mu olur, daha iyisini alırsın.
  • Bu fotoğrafları göster yeter sanırım

Babamı iPad 2 Almak İçin Nasıl İkna Edebilirim?

Babamı iPad 2 Almak İçin Nasıl İkna Edebilirim?  Babamı iPad 2 Almak İçin Nasıl İkna Edebilirim?

Babamı iPad 2 Almak İçin Nasıl İkna Edebilirim?  Babamı iPad 2 Almak İçin Nasıl İkna Edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 17 Mayıs 2011; 17:23:14 >

• ders çalışıcam ödev yapıcam ipadle de. bilgisayarı zamanında nasıl aldırdıysan bunun için de aynısını söyle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.