tam 26 senedir böbrek hastası olan babam gece 2 de rahatsızlandı bozyaka ssk gitiler dahalen gelmediller
Sen napyn evde gitsene yanlarına. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Umarım bir an önce iyileşir. Telefon et bu arada.
Allah acil şifalar versin.
quote:
Orijinalden alıntı: Boidae
arkadaşım ben engelliyim yani evdeyim, annem ile gittiler, telefon ettiler 2 igne vurmuşlar yatıyormuş durumu iyi şu an demişler.
Allah acil şifalar versin moralini bozma kardeşim.
Geçmiş olsun dostum, telaş yapma bak durumu iyiymiş.
Allah acil şifalar versin , geçmiş olsun.
üzüldüm yaw allah sabir versin ailenize
Morpheew
Babamın oraya gitmesinin bir nedeni var izmirde bir çok acile gitti bir tek dolantini orada vuruyorlar zorda kalınca, diger buca ve tepecikde dolantin yok ama bu sefer doktorlar vurmamışlar, doktor demişki bak sana anlatayım bu son çare, sana gelir gelmez dolantini vururduk ama sakıncaları var birincisi karacigere zararı ikinci ise bazı insanlarda solunumu kesiyor allah korusun seni bir igne ile öldürürüz sonra bizim başımız agrır o en son çare diyede bilgi vermişler.
Geldiler arkadaşlar, doktor eve gidince küvet varsa sıcak suyu doldur yat içine demiş, şimdi küvetde yatıyor,
sağolun hepiniz evde tek kalınca birazda tırstım, yukardan sesler geliyor, yan taraftan nagralar falan.
Geçmiş olsun kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: ÖzelYön
quote:
Orijinalden alıntı: Boidae
arkadaşım ben engelliyim yani evdeyim, annem ile gittiler, telefon ettiler 2 igne vurmuşlar yatıyormuş durumu iyi şu an demişler.