Şimdi Ara

babamı acile kaldırdılar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sçsb

Allah şifasını versin..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar izmirde tanıdık çok iyi bir üroloji doktoru varmı acaba devlet hastahanesinde çalışan,

ayrıca böbrek taşlarını düşüren su tavsiye edecek bir tanıdıgınız, gidip babama alalım gene evde kıvranıyor, tuvalete gidemiyor kan geliyor idrardan (protein kaybı var diyor doktorlar, böbrek kaybetmeye kadar gidiyor)

eger izmir civarında şuranın suyu iyidir derseniz yada izmirde satan varsa bildiginiz alalım, iyi bir doktorda olur, gerçi dokuz eylüle kadar gittik ama, Allahdan umut kesilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzelYön

Arkadaşlar izmirde tanıdık çok iyi bir üroloji doktoru varmı acaba devlet hastahanesinde çalışan,

ayrıca böbrek taşlarını düşüren su tavsiye edecek bir tanıdıgınız, gidip babama alalım gene evde kıvranıyor, tuvalete gidemiyor kan geliyor idrardan (protein kaybı var diyor doktorlar, böbrek kaybetmeye kadar gidiyor)

eger izmir civarında şuranın suyu iyidir derseniz yada izmirde satan varsa bildiginiz alalım, iyi bir doktorda olur, gerçi dokuz eylüle kadar gittik ama, Allahdan umut kesilmez.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun kardeşim...

• quote:

Orijinalden alıntı: marsis

Geçmiş olsun kardeşim...

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PETTIBONE

Alıntıları Göster
    pm attım kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Di@BLO

pm attım kardeşim.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Böbrek taşına çok iyi gelen bir su var zamanında bizde faydasını görmüştük ama izmire yakın değil 1 ay kadar önce oradaydık ama sizin şartlarınıza uygun değil keşke izmir yakınında bilsem

yinede bilgi için suyun yerini söyliyeyim Ayfon,gazlıgöl kaplıcaları kılızay maden suyu fabrikası arkasında kokarsu suyun tadı ve rengi çok tuhafdır ama türkiyenin heryerinden insanlar gelerek o suyu doldurup götürürler bulunduğum il olan eskişehirden bile sırf o suyu doldurup getirenler biliyorum

Allah yardımcınız olsun acil şifalar

• quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

quote:

Böbrek taşına çok iyi gelen bir su var zamanında bizde faydasını görmüştük ama izmire yakın değil 1 ay kadar önce oradaydık ama sizin şartlarınıza uygun değil keşke izmir yakınında bilsem

yinede bilgi için suyun yerini söyliyeyim Ayfon,gazlıgöl kaplıcaları kılızay maden suyu fabrikası arkasında kokarsu suyun tadı ve rengi çok tuhafdır ama türkiyenin heryerinden insanlar gelerek o suyu doldurup götürürler bulunduğum il olan eskişehirden bile sırf o suyu doldurup getirenler biliyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşım sana cevap verebilmek için yeni hesap açtım inşallah yardımım olur,izmirdeki torbalı ilçesinin dağtekke köyünde böbrek taşını eritip düşürdüğü kanıtlanan su çıkıyor ancak çok az çıktığı için oraya giderken 1-2 gün orada kalmaya hazırlıklı olarak gidin ve en azından 50-60 hatta 100 litre kadar alın ,size tavsiyem gece alınki her 20 litre su için 5 tl ödemek zorunda kalmayın,bu suyu en az bir ay devamlı içerse düzelmeye başlar daha uzun süre içerse taştan bile kurtulabilir

bir akrabam ameliyat olacak kadar büyük böbrek taşı varken ve sancılardan kıvarınken bu suyu 1-3 ay içip ameliyat olmaktan kurtuldu,gören doktorlar gözlerine inanamamış

• quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

quote:

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun dostum umarım iyileşir benim babamda kalp krizi geçirmişti allaha şükür iyileşti dua et hep

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traveler!

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    izmir civarında turgutludamı ne kaplıca vardı ancak ben afyonluyum , afyonun yerlisindenizdir, dedem felan afyondalar hep.Dedemi bildimm bileli haftanın bi-iki günü kaplıcaya hamama gider.Çok faydası var böbre taşı vs.ye istersen afyondan bir kaç yerin numarasını ve adresini verebilirim.

acil şifalar geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: akdenizatakan

izmir civarında turgutludamı ne kaplıca vardı ancak ben afyonluyum , afyonun yerlisindenizdir, dedem felan afyondalar hep.Dedemi bildimm bileli haftanın bi-iki günü kaplıcaya hamama gider.Çok faydası var böbre taşı vs.ye istersen afyondan bir kaç yerin numarasını ve adresini verebilirim.

acil şifalar geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Allah şifasını versin. Sapasağlam dönecek inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 17 Temmuz 2010; 18:16:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Geçmiş olsun. Allah şifasını versin. Sapasağlam dönecek inşallah :)

Alıntıları Göster
    çok geçmiş olsun öncelikle...

bir önerim var naçizane, ama babanızın durumunu bilmediğim için yanlış da olabilir..

malt içecekleri böbrek taşının düşmesine yardımcı olur derler. artık piyasada rahatça bulabilirsiniz. ülkerin maltana diye bir içeceği var mesela. hem aromalı olduğu için de lezzetlidir.

ben salihliliyim burada kurşunlu kaplıcaları var bilginiz olsun. izmire 90-100 km.

• quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

çok geçmiş olsun öncelikle...

bir önerim var naçizane, ama babanızın durumunu bilmediğim için yanlış da olabilir..

malt içecekleri böbrek taşının düşmesine yardımcı olur derler. artık piyasada rahatça bulabilirsiniz. ülkerin maltana diye bir içeceği var mesela. hem aromalı olduğu için de lezzetlidir.

ben salihliliyim burada kurşunlu kaplıcaları var bilginiz olsun. izmire 90-100 km.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylır Dördın

geçmiş olsun..

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterBosh

Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

geçmiş olsun dostum

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun kardeşim.
  • Geçmiş Olsun Kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: garintsi

Geçmiş olsun kardeşim.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Alıntıları Göster
    Allah(c.c.) , âcil şifâ versin. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Allah(c.c.) , âcil şifâ versin. Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Allah acil şifalar versin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.