Şimdi Ara

Babamdan Utanıyorum (İçimi Döküyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babamı küçüklüğümde hatırladığım kadarıyla sürekli eve sarhoş gelir, tuvalete gider kusardı kusardı. Sürekli aile içinde kavgalarla büyüyen bir çocuktum. Bir kere babamın elimden tuttuğunu bir yere götürdüğünü görmedim. Onu geçtim.. bir kere oğlum nasılsın, bir derdin sıkıntın var mı? dediğini görmedim. Küçüklüğümden beri senden bi halt olmaz diye diye büyüttü. Sabah kalktığımda günaydın dediğimde bana küfürle karşılık verip yüreğimi dağlar. Hala bugün bile sürekli küfürler eder. (burdan yazamam küfürleri engellenirim.) Daha geçen gün kahvaltıda bana bağırarak "yeter yeme! ne yiyorsun lan!" diye bağırıp küfür ettiğini ve odama geçip ağladığımı hatırlayınca hala kötü oluyorum. Arkadaşlarımın yanında beni aşağılaması.. milleti güldürmek için soytarılıklar yapması da cabası. Bütün arkadaşlarımın altında babalarının arabası var. Geziyorlar, tozuyorlar.. sakın yanlış anlamayın parada pulda arabada falan gözüm yok. Bütün akrabalarımız milyonerdir. Babam olacak adam ise anca beni işe sokup parayı yeme derdinde. Geçende arkadaşlarım araba almış. Bana "her ay 2 bin tl gider var anasını satayım, 1 kuruş getirdin mi lan eve?" diye bağırdı. Bu sene okula gittik beni kayıt ettirecekti.. kızların içinde benim şerefime küfür etti ve ağzına.. diye sesli küfür etti, nedeni ise hocanın biraz beklermisiniz demesi. Yerin dibine girdim. Aynı gün ben hocanın yanına çıktığımda tanımadığı bir çocuğa benim için: "bundan bi b.k olmaz, yalandan dolaştırıyor bizi.. adam değil" gibisinden laflar söylemiş. Bunu söylediği çocuğun arkadaşım olduğunuda bilmiyor, çocuk bana söyledi. İnanamadım. Bu kadarını yapmış olamaz dedim fakat "dedim lan nolcak?" diye bağırıp aşağıladı. Annemle tartıştık bir kere bana defol dedi. Evden çıktım. Babam aradı, "eve falan gelme nerede kalıyorsan kal" dedi bana. Ben bu adamdan utanıyorum. Bunu anneme söyledim çok sinirlendi. Artık yerin dibine giriyorum heryerde beni eziyor. Arkadaşlarım bu adamla dalga geçiyor (kendisi soytarılık yapıyor). Diyorum ki bak baba yapma, nolur biraz ağırlığını koy küfür ediyor...
    İçimi dökmek istedim.

+

Ramazanda neredeyse her gün.. iftar vakti sofrada bi güzel küfür edip.. ekmeği elimden alıp sofradan kaldırdığınıda unutmam. Daha çok var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 8 Şubat 2016; 3:15:57 >

• kurtar kendini hocam yaş kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende.

• 18 yaşındayım.

• kardeşim yapacağın 2 şey var. ya böyle devam ediceksin herşeye göz yumacaksın yada tepkini koyacaksın karşı çıkıcaksın o bağırıyosa sende bağıracaksın en fazla dayak yersin baba sonuçta sen elini kaldırma yinede.çok ezilmişsin bu zamana kadar sesini çıkarmaya çıkarmaya. tabi sen olayı yaşadığın için daha iyi bilirsin benim için burdan konuşması basit gibi ama benim düşüncem 18 yaşına gelmişsin kendini artık ezdirme.
  • Kız gibi ağlama öncelikle dik dur iyi bir üniversite kazan hayatın düzene girer. O adamıda öldü kabul et

• .
    maddi bagimsizligini alana kadar ya boyleeee ya da şöyle...yapcek bisi yok

Kotu ornek oldugu icin mesajin ilk kismini sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumb Truck -- 8 Şubat 2016; 11:51:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Durduğum yerde sinirlendim.Ben olsam baba falan tanımam çıkardım evden iş bulur hem okur hem çalışırdım.Çok zor biliyorum ama o adama muhtaç olmaktan iyidir.

• Yorumlar ve öneriler için çok teşekkür ederim. Fakat evde annem ve kardeşim var. Ve sessiz kalmadım çok sefer karşılık veriyorum. Ama işte içimi dökmek istedim.
  • Ayrıca arkadaşlarım arabayla gelmişti bende onları bekliyordum. Geldiler arabayla, babamda ordan geçiyordu arkadaşlarıma şunada öğretin birşeyler, yoksa bi b.k öğreneceği yok gibisinden soytarılıklarla arkadaşlarımı güldürmüştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MFSU

Öncelikle kardeşim yukarda herifin teki yapacak bir şey yok demiş onu salla gitsin.

18 yasindasın.Bir ışe girip biraz para biriktirip kendi hayatını kurmanı öneririm.

O adamı da salla gitsin.

Hocam öyle kolay değil ki. Lise son sınıfım staj yapıyorum. Üniversite bitmeden böyle birşey mümkün değil gibi gerçekçi olmak gerekirse. Ayrıca düşünüyorum.. ileride bir kızı sevsem evlenmek istesem bu adamla nasıl tanıştıracağım, nasıl kız istemeye götüreceğim?..
  • Evlatlik olmadigimdan emin misin? Annenin sana karsi davranislari nasil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o bir mühendis

Evlatlik olmadigimdan emin misin? Annenin sana karsi davranislari nasil

Allah'a şükür çok iyi bir anneye sahibim.
  • Dostum üniversiteye kadar idare et kazanınca şehir dışında hem çalışıp hemde üni okursun. Babana muhtaç olma iyi çalış at kendini devlete para kazan kendin evlenirsin ilerde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kaç kendini kurtar güzelce çalış şehir dışına üniversite kazan üniversitede okurken part time çalışırsın kendi yağında kavrulursun

• Üniversiteye kadar mecbur böyle gidecek gibi zaten.
  • sen arkadaşlarından gelen tepkileri niye ciddiye alıyorsunki arkadaş dediğin bu gibi durumlarda sana destek olup fikir belirtir yokmu böyle kardeşim diyebileceğin birileri veya hiçmi akraban yok samimi olduğun git onlarda kal part time bi işe girersin orayada para götürürsün hem harçlığını çıkarırsın.Anneni'de özlediğin zamanlar gider ziyaret edersin babanada hiç bir şey söylemene gerek yok

Valla ilginç bi vaka allah sabır versin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wacom Intuos

Annen ya da bir akraban konuşsa etkisi olur mu? Bence müdahale şart. Yoksa çok yıpranırsın.

Yapısı bu Ada'mın değişmez. Köyde doğmuş büyümüş 8 yaşından beri çalışan biri. Ayrıca kimse Ada'm yerine koymuyor. Herkes soytarı diyor. Bu durumda beni en çok etkileyenlerden. İleride ben Nasıl evleneceğim? Ya da bu Ada'mla Nasıl sevdiğim kızı tanıştıracağım. Bu Ada'mın oğlu olduğumu duyan bana kızda vermez.

• Dostum illa tanıştırmak zorunda değilsin. Kendi paranla yaparsın düğünü, anneni akrabalarını çağırırsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam basit bir örnekti geleceğe dair.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.