Şimdi Ara

Babamdan nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle o kadar sinirliyimki size anlatamam,babam hayatımda gördüğüm en narsist insan.Karışmadığı bir şey yok.Kısıtlamaları yüzünden abim kafayı yeme noktasına geldi.İlaçlarla zar zor düzeldi.Şimdi nu 2007 yılında amcam ve babaanneme ev alsınlar diye 10k dolar ve birkaç altın vermiş.Aradan 16 yıl geçmiş halen geri istemeye utanıyor.Ama bize yapmadıgını bırakmaz,özellikle kira zamanlarında.Hiç bişeyimiz yok ne evimiz ne arabamız,tatile ise 2015ten beri gitmiyoruz ki gittiğimizde köydeki o kötü eve gidiyoruz.Dedem vefat etti yazın bundan köyden arsa kaldı.Onu satsak biraz gelirimiz olcak,ama onu demeye babaannemlere utanıyor.çevreme bakıyorum herkesin evi arabası yazlığı var,o kadar onları imreniyorum ki size anlatamam.Sadece içimi dökmek istedim zamanınızı çaldıysam kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ama oncelik bir kendi ayaklarin uzerinde durman. Babandan bagimsiz sekilde. Meslegini edinmeye bak, fazla hirs yapma, okuyup issiz kalacagin bir bolum de okuma. Gec bir meslek ogren. Kirayi verip, carki dondurecek bir gelirin oldugunda da kac, arkana da bakma, sonra guzelce bir yuzles, "sen hayirdir?" de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam sıralamam 165k Ybs istiyorum ancak istanbulda tam burslu gelmiyecek gibi.Öbür yandan sözel sıralamam beklediğimden de iyi geldi.Medipolde Medya ve görsel sanatlar bölümü var orayı beğendim,ancak bölümü bitirdikten sonra işsiz kalırmıyım diye kaygım var.Ben bu arada 03lüyüm ama bu yıl sınava 2.girişimdi.Arkadaşlarım bir daha mezuna kal daha iyi yaparsın diyor ama mental olarak kaldırabilir miyim emin değilim.Yazın başından beri markette çalışıyorum o kadar yoruluyorum ki anlatamam.

• Hem okuyup hem çalışan ya da okulunu düzgün bi şekilde okuyup yazları çalışan adamlar her şeyi başarır. Elinden bişey gelmeyen konular hakkında kendini üzmeni tavsiye etmem. Elinde mutlu olabileceğin neler var, onlara bak. Emin ol hayata bakış açın değişecek.

• Ben her zaman derim ve diyorum doğurduğun çocuğa iyi bi hayat yaşatamicaksan hiç doğurma daha iyi okusanda hayalindeki hayatı yaşayamazsın aileden destek yoksa burda okul oku hayatın kurtulur diyenlere bakma

Hocam elimde pek mutlu olacağım bişey yok.5e kadar çalışıyorum ordan spora gidiyorum günler genelde böyle geçiyor.Önceden çok takıyordum ama bu aralar takmayı bıraktım,vakit dolduruyorum anlayacağın.

Aynen öyle hocam,yaşıtlarıma bakıyorum da hayatı yaşıyolar yemin ediyorum.Çoğunun altında araba var tatil desen en az 2 3 kere farklı şehirde yapıyorlar.Bense markette çalışıyorum saat 5e kadar,ondan sonra eve gidip yemek yiyip spora gidiyorum başka aktivitem pek yok.Arkadaşım pek yok çünkü habire buluşmak istiyorlar çok para gidiyor çoğuyla görüşmeyi kestim 1-2 tanesiyle görüşüyorum sadece sanırım hayata yaşayanları izlemeye gelmişim

Daha Fazla Göster
  • Garyn G kullanıcısına yanıt
    Ben 17 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum benim de aynı tatile gideli 4-5 yıl oldu çok oldu o da akraba sayesinde ne tatil ne gezme tozma araba yok dedemler vefat etti her yaz köydeki kötü eve gidiyoruz. normal evdeyken günlerce odamda tek başıma oturuyom yapacak bişey yok. biryere götür deyince de hemen sinirleniyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

꧁•⊹٭V.İ.P*⊹•꧂
  • Ergenlikte olur öyle.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.