Şimdi Ara

Babam Zorla 9.Sınıfta Dershaneye Yazdırdı ! [içeri]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babam beni zorla 9.sınıfta dershaneye gönderiyor ve dersahnede aşırı derece sıkıcı yani Bu dersaheneden kurtulmak için ne yapmalıyım ? Çocukları dövüp uzaklaştırmamı alıyım ne yapıyım önerin bişeyler ?

Troll Değil lütfen. Derside dinlemiyorum. 2. sınavlar geliyo bilerek çalışmıcam. Çocuklarını okutma hastalığı var ama bu gidişle beni strese sokuyo beni derslerden bıkıtırıyo hiç göndermese daha iyi ama anlamıyor.

• Tamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • git konuş babanla. dersaneye gitmek istemiyorum baba beni sanayiye götür çalışmak istiyorum de
  • çek bi üçlü rahatla be başkan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün gelecek ki keşke dersaneden daha fazla yararlansaydım, keşke o günlere geri dönebilseydim diyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dershanelerin seneye kapanma ihtimali var adam "oğlumu lisede dershaneyede gondermedik demeyiz" diye dusunmus sanirim

• Git baba ben amelelik yapmak istiyorum okumicam de dinlemezse evden kac bonzaiye felan başla ticaretini de yaparsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son sene okula gitmemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

git konuş babanla. dersaneye gitmek istemiyorum baba beni sanayiye götür çalışmak istiyorum de

Dalga geçme ben hiç dersahneye gitmesem tıp kazanırım. Gidince okuma azmim azalıyo diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D02F855 -- 29 Kasım 2014; 22:58:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri Reyis

quote:

git konuş babanla. dersaneye gitmek istemiyorum baba beni sanayiye götür çalışmak istiyorum de

Dalga geçme ben hiç dersahneye gitmesem tıp kazanırım. Gidince okuma azmim azalıyo diyorum.

Tıp kazanırmış

• Çocukları dövüp demiş, Tıp demiş.. Kafan güzelmiş.. 2000'li git dersine çalış buralarda gezinme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Tamam

Konu dışına Trollemek için girceksen hiç girme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri Reyis

quote:

Kazanirsin.

• Ben Fen Lisesi okudum, 3. senenin sonuna kadar hep inek gibi çalışmıştım ama son sene biraz yattım. Bu süreç içinde hiçbir zaman dershaneye para verdirmedim. Dershaneye kendim yazıldım ama şöyle diyeyim, hiçbir zaman dershaneye adam gibi de gitmedim. Sadece denemeler için gittim desem yeridir.

Evde çalışacaksan/çalışabileceksen sen de böyle yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unreachable Dreams -- 29 Kasım 2014; 23:01:49 >
  • keşke benide yazdırsalardı
  • Iyilik de yaramıyor.

• Baba beni Çılgın dersaneye yazdır de

• Sonra pişman olacaksın

• Tipik ergen

• Ben ilk okul mezunuyum ama tıp kazandım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

Ben Fen Lisesi okudum, 3. senenin sonuna kadar hep inek gibi çalışmıştım ama son sene biraz yattım. Bu süreç içinde hiçbir zaman dershaneye para verdirmedim. Dershaneye kendim yazıldım ama şöyle diyeyim, hiçbir zaman dershaneye adam gibi de gitmedim. Sadece denemeler için gittim desem yeridir.

Evde çalışacaksan/çalışabileceksen sen de böyle yap.

hocam ben de iki sene yattım 3. senem ne önerirsin napayım valla benim yolum yol değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.