Şimdi Ara

Babam Zorla 9.Sınıfta Dershaneye Yazdırdı ! [içeri] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OutSecT

quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

Ben Fen Lisesi okudum, 3. senenin sonuna kadar hep inek gibi çalışmıştım ama son sene biraz yattım. Bu süreç içinde hiçbir zaman dershaneye para verdirmedim. Dershaneye kendim yazıldım ama şöyle diyeyim, hiçbir zaman dershaneye adam gibi de gitmedim. Sadece denemeler için gittim desem yeridir.

Evde çalışacaksan/çalışabileceksen sen de böyle yap.

hocam ben de iki sene yattım 3. senem ne önerirsin napayım valla benim yolum yol değil

Çalış desem tesir eder mi etmez mi belli değil, o yüzden en iyisi siz işe ilk olarak dersleri eksiksiz takip ederek başlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unreachable Dreams -- 29 Kasım 2014; 23:22:44 >

• quote:

quote:

quote:

Ben Fen Lisesi okudum, 3. senenin sonuna kadar hep inek gibi çalışmıştım ama son sene biraz yattım. Bu süreç içinde hiçbir zaman dershaneye para verdirmedim. Dershaneye kendim yazıldım ama şöyle diyeyim, hiçbir zaman dershaneye adam gibi de gitmedim. Sadece denemeler için gittim desem yeridir.

hocam ben de iki sene yattım 3. senem ne önerirsin napayım valla benim yolum yol değil

Çalış desem tesir eder mi etmez mi belli değil, o yüzden en iyisi siz işe ilk olarak dersleri eksiksiz takip ederek başlayın.

tesir etmez sanırsam

hangi liseden mezun oldunuz nereyi kazandınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

git konuş babanla. dersaneye gitmek istemiyorum baba beni sanayiye götür çalışmak istiyorum de

Ben onu diom yok seni inadına okutcam diyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tesir etmez sanırsam

hangi liseden mezun oldunuz nereyi kazandınız

Yozgat Şehitler Fen Lisesi mezunuyum, Yıldız Teknik Üniversitesi - Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği kazandım. (Sıralamam 9546 idi, çok da mükemmel değil. Dediğim gibi son sene yattım) Lakin üniversitede uzatmalı öğrenciyim. Şu anda ben de senin durumundayım anlayacağın.

• bende seneye son senem son senemde dershaneye gidebilir miyim demeye çekiniyordum vay kma
  • Kardesim aklini basina topla universiteye hazirlan hayatini kurtar
    Bu sozler sana simdi sacma gelecek ama gec oldugunda brnim hibi kafani duvarlara vuracaksin

• kiminin imkanı yoktur birşeyler yapmaya gayret göstermeye çalışır.Kiminde ise imkan vardır ama gelişme yoktur.Aynen sizinki de buna benziyor.ÇALIŞ ÇALIŞ ÇALIŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Kardesim aklini basina topla universiteye hazirlan hayatini kurtar
    Bu sozler sana simdi sacma gelecek ama gec oldugunda brnim hibi kafani duvarlara vuracaksin

Doğru diyorsun. Sana katılıyorum fakat kimi insanlarda çalışma isteği olmuyor. Keşke bendede olsa bende başımı duvarlara vurmak istemem. İnşallah gelir ama böyle oturmaklada olmuyo :/
  • olm git işte daha ne istiyon. hatta babana söyle istediğin bi kursa da yollasın ne tuhaf insanlarsınız la
  • Dershane kadar berbat bi şey yok.Bi hafta sonların var onları elinden alıyor , ödevmiş falan onlarla uğraşırsın , yeni ortamlara girmeye çalışırsın.Ben son sene yazıldım bi kaç ay gittim daha gitmedim.Allah kimseyi düşürmesin.Zaten daha 9.sınıfsın hiç gerek yok para tuzağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

Orijinalden alıntı: Sabri Reyis

quote:

git konuş babanla. dersaneye gitmek istemiyorum baba beni sanayiye götür çalışmak istiyorum de

Dalga geçme ben hiç dersahneye gitmesem tıp kazanırım. Gidince okuma azmim azalıyo diyorum.

Tıp kazanırmış

Dershaneye gitmeden de birşeyler yapılabiliyor (Sen yapamıyor olabilirsin ama başkalarına gülüp dalga geçmen onur kırıcı bir davranış )

• baban olsam sana sağlam bir şamar yapıştırırdım
  • 9.sınıfta dershane çok gereksiz.Babana anlat daha 1.senedeydim hem okul hem dershane bunaltıyor de.Zaten 8 saat ders var okulda bir de dershane bunaltıyor de.Evde kendim de çalışırım de.Kurtuulmaya çalış dershaneden
    11de falan gidilebilir de 9.sınıfta sıkmaktan başka işe yaramaz.

• ya sen işin kendi kafanda biteceğini düşünüyorsan çık babanın karşısına anlat onun dışında 9.sınıfta dershane çok gereksiz. 10'da gitsen bile daha mantıklı çünkü lys konularının temelleri 10.sınıfta..
  • Dershane parasının yarısını bana ver,notlarda artışı gör de.

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

quote:

quote:

Dalga geçme ben hiç dersahneye gitmesem tıp kazanırım. Gidince okuma azmim azalıyo diyorum.

Kazanirsin.

B
  • 4 yılını eğlendiğini düşünerek geçirmek hayatının geri kalanında pişman olmakmı ?
    4 yıl eğlenceden biraz feragat edip üniversite ve sonrasında gerçekten eğlenmek ve mutlu olmakmı?
    Make Your Choice ...
    ayrıca sınavlara girmemek sadece sana zarar verir
  • Birader kaç aydır dershane parası denkleştirmeye çalışıyorum senin dediğine bak.
    Baban gibi, babam olmasını çok isterdim kıymetini bil o adamcağızın, seni okutmaya çalışıyorsa anlaki bir şeyleri zamanında görmüş, oğlum okusun geleceğini kursun derdinde.
    Kimi babalar var s*ktir eder, sen fırsatı geri tepiyorsun.Babana itaat et kardeş, o geleceği görüyor ve senin iyiliğini istiyor.
    Eğitime öğretime önem veren bir ailem olmasını hep istedim ne yazık ki olmadı fakat o özlemini duyduğum o babayı ben yavruma yaşatacağım inşaallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnce Uçlu Şarj Aleti -- 30 Kasım 2014; 4:36:53 >
  • quote:

babam beni zorla 9.sınıfta dershaneye gönderiyor ve dersahnede aşırı derece sıkıcı yani Bu dersaheneden kurtulmak için ne yapmalıyım ? Çocukları dövüp uzaklaştırmamı alıyım ne yapıyım önerin bişeyler ?

Troll Değil lütfen. Derside dinlemiyorum. 2. sınavlar geliyo bilerek çalışmıcam. Çocuklarını okutma hastalığı var ama bu gidişle beni strese sokuyo beni derslerden bıkıtırıyo hiç göndermese daha iyi ama anlamıyor.

i3 kullansam utancımdan çatlarım adam imzasına yazmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.