Şimdi Ara

Babam yeniden annemi aldatiyor mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler öncelikle ben babamin annemi tekrar aldattigindan süpheleniyorum 8 yil önce böyle bir olay yasamistik annem ve babam bosanmisti bir bucuk yil sonra tekrar baristilar bu zamana kadar hic süphelenmemistim ama bugun teli bendeydi askim diye birinden mesaj geldigini gordum anlik saflikla telini ona verdim sonrasinda sorunca once sinirlendi daha sonrada olayin ustune gidince askin diye bir adamdan geldigini ve aksam numarasini gostercegini soyledi ama aksam hic konu acilmadi cok huzursuzum gercekten boyle birsey yapip yapmadigini tekrar nasil ogrenebilirim lutfen yardimci olun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mvsm

İyi geceler öncelikle ben babamin annemi tekrar aldattigindan süpheleniyorum 8 yil önce böyle bir olay yasamistik annem ve babam bosanmisti bir bucuk yil sonra tekrar baristilar bu zamana kadar hic süphelenmemistim ama bugun teli bendeydi askim diye birinden mesaj geldigini gordum anlik saflikla telini ona verdim sonrasinda sorunca once sinirlendi daha sonrada olayin ustune gidince askin diye bir adamdan geldigini ve aksam numarasini gostercegini soyledi ama aksam hic konu acilmadi cok huzursuzum gercekten boyle birsey yapip yapmadigini tekrar nasil ogrenebilirim lutfen yardimci olun..

O nasıl baba lan baba diye yanımda taşımam
  • Bir daha eline geçerse direk numarasını alıp bana yolla :D

• Hocam, aldatıyordur büyük ihtimalle. Ben de böyle elemanların olduğu yerde çalışıyorum. O anki muabbetlerden benim midem bulanıyor, erkek olmaktan utanıyorum yani.
  • yalnız evliyken başka birini aşkım diye telefona kaydetmekte sağlam cesaret isteyen birşey.
    ya da gerizekalılık...
  • Hocam bence o aileye yazık yani Baban anneni değil kendini aldatıyor
  • Babana söyle anneni aldatmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • babanın adresini ver dövdürtelim kayseride amca oğlum var
  • Ne kadar sozum gecer ki babama , anneme soyledim biraz kavga gurultu oldu ama annem inanmasada ayrilmayi dusunmuyor bunca yil cefasiini ben cektim simdi sefasini baskasina cektirmem diyor kiz cocugu olarak elden birsey gelmiyor ki iste aklima geldikce agliyorum

• Birde hatlari benim ustumeydi aradim musteri hizmetlerini fatura detaylarini istedim iyi yapmisimdir umarim

• bırak herşeyi kendi haline, durumunuz flnda iyiyse özellikle adam eğlensin gelsin. yapıcak bişey yok engelleyemezsin.
  • Bu durum beni cok etkiliyor tek cocugum paylasabilecegim kimsem yok dusundukce dahada hircinlasiyorum

• Allah yardımcin olsun öncelikle . Kardeş başlığı okudum orda zaten film koptu, yeniden dıyınce yemin ediyorum üzüldüm kardeşim bı kere yapmışlar neden tekrar annen böyle birşeye kalkıştı? Herneyse bana sorarsan numarayı araştır eğer şüphelerin dogruysa babana temiz bı dayak çekip anneni bilgilendir ve doogru avukata gidin .

• Aldatıyor ise emin ol. Daha sonra anneni al kaçın başka yere. Benim ailem on iki yıl önce ben 11 yaşındayken aynı mevzudan dolayı ayrıldılar. Babamla seviyeli bir iliskim olusmasina sebep oldu bu durum. Ama annem adına düşününce iyiki ayrıldılar diyebiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Samwise-

Allah yardımcin olsun öncelikle . Kardeş başlığı okudum orda zaten film koptu, yeniden dıyınce yemin ediyorum üzüldüm kardeşim bı kere yapmışlar neden tekrar annen böyle birşeye kalkıştı? Herneyse bana sorarsan numarayı araştır eğer şüphelerin dogruysa babana temiz bı dayak çekip anneni bilgilendir ve doogru avukata gidin .

anneme söyledim ama ayrılmaz bu sefer neden bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

Aldatıyor ise emin ol. Daha sonra anneni al kaçın başka yere. Benim ailem on iki yıl önce ben 11 yaşındayken aynı mevzudan dolayı ayrıldılar. Babamla seviyeli bir iliskim olusmasina sebep oldu bu durum. Ama annem adına düşününce iyiki ayrıldılar diyebiliyorum.

ilk ayrıldıklarında bende 12 yasındaydım ama işte babam birdaha öyle birşey yapmam etraftakileri ne kadar üzdüm öyle bir hataya düşmem tekrar demiş baska ne konustular bilmiyorum annemi ikna etmiş banada susmak düşüyor dedim ya kız cocugu olunca elden ne gelir ki..
  • Huylu huyundan vazgeçer mi önce bunu bir değerlendirin.Babanız tecrübeli aldatma konusunda(yanlış anlamayın) telefona sevgilisini aşkım diye kaydetmez.Lise çağındaki çocuklar bile yapmıyor böyle.Ben sanmıyorum ki aldatsın tabi birde şu var aşkın adlı adamı aşkım diye kaydetmek nedir.Buradaki mantık ne yani ?
    Bence siz olaylara pek fazla karışmayın en azından annenizin önünde karışmayın.Çekin babanızı bir köşeye öncelikle ona anlatın yaptığı yanlışları annenizle boşandığında hissettiklerinizi.Sonra eğer böyle bir durum varsa tehdit edin babanızı üniversite okuyorsanız eğer yüzümü göstermem baba sana bundan sonra diyebilirsiniz.Anneniz bir şekilde para yollar yollamazsa çalışırsınız.
  • Telefona aşkım diye hiç bir evli adam kaydetmez diye düşünüyorum. Belki günahını alıyorsun hocam. Emin olmadan harekete geçme bence algıda secicilik dediğimiz mevzu sonucu kendini, "aldatan bir baba gormeye" sartliyor olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mvsm

quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

Aldatıyor ise emin ol. Daha sonra anneni al kaçın başka yere. Benim ailem on iki yıl önce ben 11 yaşındayken aynı mevzudan dolayı ayrıldılar. Babamla seviyeli bir iliskim olusmasina sebep oldu bu durum. Ama annem adına düşününce iyiki ayrıldılar diyebiliyorum.

ilk ayrıldıklarında bende 12 yasındaydım ama işte babam birdaha öyle birşey yapmam etraftakileri ne kadar üzdüm öyle bir hataya düşmem tekrar demiş baska ne konustular bilmiyorum annemi ikna etmiş banada susmak düşüyor dedim ya kız cocugu olunca elden ne gelir ki..

Kendine guvenin olsun yeter. Okuyormusun bilmiyorum. Şu zamanda kızlar çok kolay iş bulabiliyor maalesef. Çalışabilirsin. Fakat evlensen bile anneni asla yanlız birakamazsin ayrılmayı secerlerse bunu da unutma. Sakin ol anlattığından emin ol önce.

• Hiç kurcalama, her şeyi görürsen aile yaşamı olmaz. Belki bir iki kaçamak yapmıstır, bitirmek üzeredir veya annen kadınlık yapmıyorsa başka yerlerde iş peşindedir.

Arada böyle olur, onun için anneninde huzurunu kaçırma, kendi işine bak o iş daha çok annenle babani ilgilendirir. 2013 Temmuzunda tekrar konuyubir araştır o kadının yerinde yeller esecektir.
    Dincilerin açık açık ikinci karıları var, öyle olsa napcan.

Her ailede bunlar olur, ama açık açık anlatılmaz. Bilen bilir yani.

Bence kafanı başka yerlere ver, zamana bırak. Hayat boş,, 20-30 sene sonra ne ana ne baba kalacak, her sey toprak olacak. Hayatı o kadar kasmaya , ciddi ele almaya luzum yok. Peder zaten sizi istemese niye sizle dursun, çeker aşkının pesine gider. Baban 5-10 sene sonra yaşlanınca aranızda tatlı bir anı olarak kalır. Naber yaşlı çapkıın bile diyebilirsin. Kimbilir...

Kolay gelsin...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.