Şimdi Ara

Babam yanımda araba kullansam polis durdursa ceza keser mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba sürmeyi öğrenmeye çalışıyorum. Sürücü kursuna yazıldım 2-3 ders aldım ama babamla yarın bir deneyelim diyoruz. Boş arazide olmuyor hafif trafikli bir yerde denemek lazım. E bizim araba sürücü kursu arabası değil babamın altında pedallar da yok. Ben sürücü koltuğunda otursam babam yanımda hafif trafiğin olduğu bir yerde sürsek polis durdursa ceza keser mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Polisten Polise değişiyor bu durum. Aynı durumda ben ceza yememiştim zamanında, aynı yerde aynı günün akşamında polis arkadaşa ceza yazmış. Hiç belli olmaz anlayacağın

• Çıkcaksanız gece el ayak çekilince çıkın dicem de sokağa çıkma yasağı var

• Hocam, ceza yazma hakkı var ama yazmazlar genelde. Çok sırıtan bir hareket yapmazsan sorun olmaz zaten. Rahat ol

• Bir şey olmaz. Polisin durdurup ceza kesmesi çok düşük ihtimal.

• Yanında ehliyetli biri olunca ceza hafifliyordu ama yine de ehliyetsiz araba sürmekten ceza kesilir.

• Polisin insiyatifini yok sayarsak, ceza keserler. Çıkma trafiğe boşver. Ha 1 ay erken trafiğe çıkmışsın ha 1 ay sonra. Zaten hocan seni trafiğe çıkaracaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanunen ceza yazılması gerekiyor ama bazı polisler birşey demeyebilir, ben zamanında tek başıma köy yolunda araba sürerken yakalanmıştım hiç birşey demeyip salmıştı.

Bir de çok fazla çocuksu tipin varsa, kısacası seni küçük görüp bu çocuk diye düşünürse de ceza yazabilir diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.