Şimdi Ara

Babam saf mı ? Niye böyle yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba. Bizim bir dükkanımız vardı ama hiç işletmiyorduk. Resmiyette o şirket var. Ama satış ve alış yoktu. Neyse dayı dediğim bir akraba var. 1 de kardeşi. Bunlar 4 sene önce bize belli bir mi mtar para getirdiler şirket o parayla ufak bir yaptı. Sonra sonra büyüdü iyi para kazandı. Onlarada bize de araba aldık. Şükür. Ama gel gelelim babam yırtınıyor canla kanla çalışıyor, o dayı dediklerimden 1 i hiç çalışmadan para alıyor. O dediğim haysiyetsiz lüx içibde yaşarken biz sıradan bir durumda yaşıyoruz. Bakın bu yaşıma geldim ben babamdan para isteyemiyorum. Onlar resmen sömürüyor. Babama desem 100 lira ver ne bana verir ne anneme verir. Ama onlara kul gibü veriyor yediriyor. İşe götürüyor getiriyor. Diyeceğim şu niye babam böyle onu nasıl vazgeçiriim bu durumdan. O şerefsizlerde apple telefonlar pc ler, rakılar biralar. Rahat yaşamalr. Bizde s3 mini. Babam bu durumdan nasıl uzaklaştırırm yrdım edin allah rızası için çok kötü bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumadım ama baban galiba iyi kalpli bir insan.

• zamanla anlarsın...
  • Hocam yaşadığınız memlekette Türkçe dersi veren müslüman yok mu?
  • Başkasından para alan + emir alır. Baban da, onlar para verdiği için yapılan işte zorunluluk duygusu oluşmuş. Bu durum gerçekten zor bir durumdur. Babanı anlamaya çalış. Hayırlısı ne ise o olsun.
  • Bu konunun içinde başka işler var gibime geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babanı çapkınlık yaparken yakaladılar bence. Şimdi de kullanıyorlar.

• @Exocoetidae haklısın hocam. Onların babama ihtiyacı varken bababmın böyle hissetmesini engellemek istiyorum.

@Jon çempıyın hocam nasıl işler geliyor aklına.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.