Şimdi Ara

Babam okulu bırak bana katıl dedi. Ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Babam okulu bırak bana katıl dedi. Ne yapmalıyım?

(En Son Oy Tarihi: 30.3.2013)
Giriş
  • beyler mak müh 1. sınıfta okuyorum. şehir dışında okuyorum birde.
    tatil için eve döndüm. babamla konuşurken ben işyeri açıcam bana katıl dedi. bizim ev varda alt katı boş boş duruyor.
    bende ciddi misin dedim. harbiden adam ciddi ciddi sordu. sen mezun olcan işe gircen dedi gel bana katıl 4 yıl para kazan boşver okuma para kazanmaya bak dedi.
    sizce ne yapayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunteper Canavarı -- 24 Ocak 2012; 21:08:27 >

• O kadar derslerine çalışıp bir üniversiteye girmişsin ben okulunu bırakma derim.
  • Oku
  • Sen yine diplomanı al sonra ne istiyorsan onu yaparsın...
  • oku
  • Üniversiteyi bitir,babana katıl.Sen üniversiteyi bitirdiğinde babanın işi devam eder ama babanın işi bittiğinde sen aç kalırsın.
  • Yine de diploman bir kosedr durur, oku bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O'na patronun kim olduğunu göster
  • Başlık hacım yalnız güzel.
  • Hangi uni ona gore cevap vericem
  • okulunu bırakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Üniversiteyi bitir,babana katıl.Sen üniversiteyi bitirdiğinde babanın işi devam eder ama babanın işi bittiğinde sen aç kalırsın.

words of wisdom
  • Okula git gel yaparak bosa aileni daha fazla masrafa sokma, babani dinle elin ekmek tutsun ailene bi katkin olsun okul ayaklari bos isler gec olmadan aklini basina devsir ve baba ogul el ele verin piyasada yer edinmeye bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende babana işyerini bırak gel oku de
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Okula git gel yaparak bosa aileni daha fazla masrafa sokma, babani dinle elin ekmek tutsun ailene bi katkin olsun okul ayaklari bos isler gec olmadan aklini basina devsir ve baba ogul el ele verin piyasada yer edinmeye bakin.

En mantıklısı bu gibi

ankete çevireyim.
  • OKU
  • İleri ki yaşlarında ah keşke babamı dinlemeseydim dersin. Şöyle yapabilirsin ama açık öğretim okursun babanlada çalışırsın aynı zamanda.
  • okuda baban gibi eşşek olma sözünü hatırlatırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

İleri ki yaşlarında ah keşke babamı dinlemeseydim dersin. Şöyle yapabilirsin ama açık öğretim okursun babanlada çalışırsın aynı zamanda.

Aynen hocam hem açık okur , hemde çalışır bende üniversitede öyle yapacagım.
  • Okulunu bırakma dostum, babanın dükkan cepte zaten yarın bir gün gittiğinde niye geldin lan diyip mavi tuvalet terliğiyle kovalayacak hali yok

özet : eğitim şart
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.