Şimdi Ara

Babam nokia 5800 alayım diyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıl olmuş 2013. Şaka yapıyor zannettim önce ama, çok ciddi 200 liraya verirse alayım diyor. Nokia 5800 expressmusic tam adı. Sizlerinde değerli yorumlarını bekliyorum.

• Alınacak telefon değil, yine de nokia diyorsa en azından c6-01'e baksın.
  • Ben kullanmadım çok şükür ama kullanırsan eminim ki aldığına, alacağına pişman olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata daha iyi android alırsın. Onu al. Hiç değilse içinde oyun uygulama filan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu ana kadar daha iyi ses kalitesi sunan telefona rastlamadım, telefonu halen kullanmamın ana sebebidir

• 150ye bırakırım ben .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

O fiyata daha iyi android alırsın. Onu al. Hiç değilse içinde oyun uygulama filan var.

200 liraya hangi andorid telefon alınır ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen ay 150 ye sattım sakın alma.

• 200 liraya istanbuldan 5800 satabilirim, pili yeni almıştım ekranı temiz
  • 3.5 yıldır kullanıyorum sinir bozucu bir telefon takılmalar vs. fakat aldığım zamanlar baya iyiydi.Yalnız dokunmatik değil basmatik bir de hoparlör kalitesi gerçekten çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehindTheMask

150ye bırakırım ben .

bu kadar yorumdan sonra, nokia aldırmam herhalde kanka
  • 2 senedir kullanıyorum keşke almasaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

3.5 yıldır kullanıyorum sinir bozucu bir telefon takılmalar vs. fakat aldığım zamanlar baya iyiydi.Yalnız dokunmatik değil basmatik bir de hoparlör kalitesi gerçekten çok iyi.

• 5800 alınmaz.
  • xpress music olayının bir getiri var mı ? müzik kalitesinde sansa clip tarzı mp3lere karşı şansı var mıdır ?
  • 5800 la donanımın yettiği kadar çoğu oyunu oynuor ve uygulamayı kullanabiliyorsun.O seviyedeki yani fazla donanım gerektirmeyen android oyunların hepsi 5800 için de mevcut,internete girebiliyorsun youtube dan video izliyorsun vsvs.Yani abartılacak bir olayı yok ki nokia kullanmaya alışık biri için de kullanımı kolay,kamerası yine seviyesine göre iyi.Bakma yani burada abartanlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacdada

quote:

Orijinalden alıntı: BehindTheMask

150ye bırakırım ben .

bu kadar yorumdan sonra, nokia aldırmam herhalde kanka

aklında bulunsun bende kurtulcam inşallah bu illetten

• git çakma(android) iphone falan al daha iyidir 5800 dan , 5800 ın uygulaması yok vs vs
  • 100 Tl ye dandik bir telefon al . Babandan 100 Tl yi iste sonra biriktirip 300 TL falan yapınca adam akıllı bir tablet alırsın hem her oyunu oynarsın hem de telefonun olmuş olur
  • bende galaxy s2 var. babam annem için alayım diyor. Bende kullanamaz kadın, bu yaştan sonra dedim ama, yorumlarınızı okuttuktan sonra oda vazgeçti herhalde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.