Şimdi Ara

babam ne istiyo benden ya !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar babamı severim bazen öle sapıtıyoki bu akşam gelmiş diyoki lan bu nelan yayılmış yatıyosun buraya diyo sonra napıyım baba diyorum git masanda bak işine diyo masam da çok rahatsız ya yarım saat otursam heryerim ağrıyo baba dedim ne istiyosun senin rahat etmeni istemiyorum dedi nasıl bi kafa hayır flan dedim ben iyi yarın alıyom bilgisayarını dedim bende sırf bunu başıma kakıcağını bildiğim için kendi bilgisayarımı kendi biriktirdiğim parayla aldım alamazsın kendi paramla aldım ben onu diyince azcık sustu ya aşırı derecede geri kafalı bi insan ya bir keresinde fırına gittim sıra bekledim geç geldim biraz bana verdiği cezayı hayal edebiliyomusunuz 3 gün yemek yemiceksin dedi ve bunu sürdürdü bende 3 gün yemek yemedim (çok ciddiyim bu konuda) nekdr midem guruldasada sonunda açlıktan bayıldım hastaneye fln gittik hastahanede sizce ne dedi adam gibi drup şımarmasaydın böle olmazdı gittim arkadaşımdan 50 tl borç aldım gittim 4 tane iskender alıp babamın oturduğu sofrada herkese iskender dağıtıp birlikte yedik (arkadaşlar bir bakışı vardı bana) kulaklığımı parçalamıştı bi kere neymiş niye yüksek sesli müzik dinliyomuşum bu hoparlörden yüksek sesli dinlesem kızar kulaklıkla dinlesem gene kızar bu adam ne istiyo benden arkadaşlar lütfen okuyup geçmeyişn bişiler diyin yoksa fena patlıcam bişiler diyin yaaa

ekleme: eski konularıma bakarsanız kendisine note 10.1 aldığını sölemiştim zaten forumda sakın bişiler kurmıcaksın bozcan aleti ama çiziyon lan dikkatli kullan şunu.....sonra efendim hani çok rahattı lan bu bankacılık işlemlerimi yapamıyorum fln diyo bende dedimki baba uygulamalarını kuralım bana bağırıyo niye kurmoyusun

su ister ufak bardakta götürürüm bune lan tavukmuyum ben bu kadar az su içiyim ben der büyük bardakta getiririm inekmiyim bu kadar çok sus içiyim ben der
    aklıma geldik çe ekleyecem vallaha gülersiniz ya

mesela patlıyacak yer arıyo vallaha geçen gün odam çok dağınık diye beni dövmeye kalktı bende "baba yarın öbürgün yaşlanıcaksın ben bakıcam sana hiç utanmıcakmısın dayak attığın çocuğun sofrasından yemek yemeye" dedim durdu bir an çekti gitti annem söledi sonra gözleri dolmuş o akşam acayip koymuş yani lafım lafım daha çok

hatta ekleyelim bi tane daha babama göre internette yazılan her yazı yanlıştıır hele parayla uygulama indirmek yerine babama sövseniz daha az laf yersiniz ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 12 Ocak 2013; 0:38:22 >

• Patlama zamanın gelmiş geçiyor
  • Ona küçük sürprizler yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patla gitsin...Anladığım kadarıyla zaten adam gibi davranıyorsun bundan daha ilerisiyok bundan sonra karşılığını ver...
  • git işe gir kendi ayakların üzerinde dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLzeheimer

Patlama zamanın gelmiş geçiyor

quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

Patla gitsin...Anladığım kadarıyla zaten adam gibi davranıyorsun bundan daha ilerisiyok bundan sonra karşılığını ver...

quote:

Orijinalden alıntı: pog

git işe gir kendi ayakların üzerinde dur

arkadaşlar yeni eklemeleride okuyun bu adam ne istiyo benden ben onu anlamaya çalışıyorum

• çatla patla olmadı bi daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne diyo bu dayı
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaş kaç? Yazdiklarin dogru mu?

• geceleyin ev daha güzel oluyo ya böle babam konuşamıyo ama bi keresinde beni kaldırmıştı neden üstüm açık yatıyomuşum (kaldırdığı saat gce 3) baba dedşm yat uyu bana patlıcak yer arama diye sonra vay efendim sen kime atar yapıyonda fln filan o gece uyutmamıştı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

yaş kaç? Yazdiklarin dogru mu?

19,evet harfi harfine doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: fara25

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

yaş kaç? Yazdiklarin dogru mu?

19,evet harfi harfine doğru

kardeşim babanin psikolojik sorunlari var sanirim.

• Babanın psikolojik bi sorunumu var

• Hocam 19 yaşına gelmişsin, neden ayrılmıyorsun evden? Böyle bi babanın (Baba demeye bin şahit ister) kahrı çekilmez
  • baban sana bi konuda gicik kapmis ondan boyle yapiyor yada baban psikolojik rahatsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 12 Ocak 2013; 0:53:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fara25

quote:

Orijinalden alıntı: aLzeheimer

Patlama zamanın gelmiş geçiyor

quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

Patla gitsin...Anladığım kadarıyla zaten adam gibi davranıyorsun bundan daha ilerisiyok bundan sonra karşılığını ver...

quote:

Orijinalden alıntı: pog

git işe gir kendi ayakların üzerinde dur

arkadaşlar yeni eklemeleride okuyun bu adam ne istiyo benden ben onu anlamaya çalışıyorum

Karşılığı ver artık 19 yaşındasın büyüdüğünü anlasın...

Onun sevdiği birşeyler yap onu çağırma ona ihtiyacının olmadığını anlat...Ozaman geçmesi lazım yine olmazsa...Yardım alın artık...

• ulan millete ne kolay geliyor,evden ayrıl işe gir demeler.sen burdakilerin lafını dinlersen sudan çıkmış balık gibi olursun.anladığım kadarıyla baban değişik bir insan lakin sen yine de ona karşı ters,yanlış bir harekette bulunma.eğer çalışma imkanın varsa bir işe gir ama sakın evden ayrılma.
  • Bence hic normal olmayan bir durum ozellikle 3 gun ac birakma olayi nasil anlamadim beni buna mecbur etseler yuzune bir daha bakmam

• CSB olmasını umuyorum değilse Allah kolaylık versin
  • birden aklıma ''babam sabah erkenden kalkıp bulaşıkları yıkıyor'' konusu geldi
  • Benim babamda allah canını sağ etsin hiç birşeyi takmıyor baba diyorum bu durumlar ne olucak takmıyor hiç bir şeye yardım ettiği yok annemle arası kötü valla ben ne yapıcam onuda bilmiyorum

allah sabır versin kardeşim senin durum daha kötüymüş yav
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.