Şimdi Ara

Babam herşeyi bana danışıyor ama gene kendi bildiğini yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler babamla genel olarak bana yönelik ortak araba alalım dedik hesapladık konuştuk günlerce karşılaştırmalar değerlendirmeler yaptık bir karara vardık

ve 2.el temiz aramaya başladık markasının modelinin şuan sölemenin önemi anlamı yok onun tartışmasını yapmayalım

Birgün evin önünde yabancı bir araba gözüme çarptı benden habersiz gitmiş benim beklentilerimin beğenimin dışında olan bir araba almış aslında kendi

beklentilerinide pek karşılıcak bir araç değil ama neden yaptı böle bişi bilmiyorum fiyatı çok uygun da değil normal olması gerektiği kadar büyük bir ihtimal

satan kişiler veya arkadaşları kafasını karıştırıyor sanki ben yokmuşum gibi hiç konuşmamışız gibi yani bir şey yaparken bir şey alırken hep böle...

İşin trajıkomik tarafı hepde ben haklı çıkıyorum baba diyorum bak bunun böle dezavantajı vardı niye aldın yaptın gördün işte off puff diyorum olsun napalım

amaan diyor çekip gidiyor

ve sinirimden tartışıyoruz kavga ediyoruz

ARaba kapının önünde ve ben babama o kadar sinir oluyorum bıktım ki bu tavırlarından arabaya bir kere binmedim sürmedim ellemem söz verdim

kendime

olan anneme oluyor arada kalıyor bu durumu nasıl yoluna sokabilirim babamı seviyorum saygım var ama cidden soğumaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurofıghter -- 25 Ağustos 2012; 22:04:05 >

• Bizimki "sen ne anlarsın, senin kafan neye basar" filan diyor. Seninki en azından nezaketen soruyormuş.

Sonuç seninkiyle yine benzer. Ama bizimki hata da kabul etmez. Hep haklıdır o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

Bizimki "sen ne anlarsın, senin kafan neye basar" filan diyor. Seninki en azından nezaketen soruyormuş.

Sonuç seninkiyle yine benzer. Ama bizimki hata da kabul etmez. Hep haklıdır o.

keşke ortak alalım kullanalım diyip sormasaydıı
    balyozla parçalıcam yakında arabayı sinirden
  • Boşver be kardeşim. Dünya mali için birbirinizi kırmayın. herşeyden öte baban o senin canın. Benim babam rahmetli, keşke yaşıyor olsada hergün kavga etsek. yinede bilirim ki benim babam var sığınacak limanım , hayata karşı güvenebilecegim tek adam .

Ama yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

Boşver be kardeşim. Dünya mali için birbirinizi kırmayın. herşeyden öte baban o senin canın. Benim babam rahmetli, keşke yaşıyor olsada hergün kavga etsek. yinede bilirim ki benim babam var sığınacak limanım , hayata karşı güvenebilecegim tek adam .

Ama yok..

doğru diyorsunda işte hakim olunmuyor sinirlere...
  • madem ortaksiniz.. baban senden habersin aldiysa sen de ondan habersiz satabilirsin.. nasil fikir?? o alir sen satarsin.. ortaklik yine saglanmis olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.