Şimdi Ara

babam evden kovdu dışarıda kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
6
Favori
17.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şuanda turkcellin dandik internet paketinden giriyorum ve bu kadar adi bir internet yok cok yavas.Neyse konumuz bu degil.Önce kendimden bahsedeyim.Ben hatta konuda acmıstım okuldan atılabilirm diye ordan anlayacağını üzere serseri sayılabilecek biriyim.Derslerimde kötü geldi bu sene 4 tane zayıfım vardı sorumluluk ile geçtim lise 4e.Neyse olay söyle basladi.Ben bilgisayarın basinda her zaman ki gibi takiliyordum ve babam her zaman ki gibi formundan hic bir sey kaybetmemis.Yeterlan arik bu kadar bilgisayar oynamak git ders calis dedi.Bende baba dershane baslasin bende baslayacam dedim.O da he laf hep laf hep lafta kaliyor dedi geldi kafama şaplak attı.Çok sinirlendim ve benim asabiyet problemim var hemen sinirleniyorum.Neyse bende sinirlenip ne vuruyorsunlan kafama serefsiz dedim.Oda ne bicim konusuyorsun lan karsında baban var dedi.Bende böyle baba olmaz olsun dedim.Yazıklar olsun dedi bir tane tokat vurdu.Bende dayanamadım yüzüne vuracaktım ama elim gitmedi sinirim geçsin diye omuzuna yumruk attım.Geldi bir tane daha vurdu.Senin gibi bir evladım yok artık defol git evimden dedi ve evden yaka paca disari attı kardeslerimin gözünden akan yasi gördüm ve cok kötü oldum.Üvey annemde gülerek bakiyordu oradan serefsiz kari.Babamın aklına hep bu kevase giriyor.Şu anda dısarda parkta oturuyorum allahtan hava soguk degil sortlu kaldım cünkü bu geceyi burada gecirmeyi düsünüyorum.Ama tinerciler falan gelir diye tirsiyorum böyle bir olay basina gelen varsa nerede kalmam lazim gerektigini söylerlerse bana ayrdimi dokunmus olur.

rapor(edit):beyler şarj bitmesin diye girmiyordum ama size rapor verim dedim.Hava bayagi serinledi ee bende don paca sokakta oldugum icin en yakindaki bir camiye girdim burda bekliyorum sabah namazına doğru hoca uyaninca konuscam.Zaten sortum var namaz kilamam.Cami de durunca ne yalan söyliyim icimde fena bir huzur doldu kendimi acayip güvende hissediorum ama bayadir yemek yemiyorum acim ne yapcam bilmiyorumm.Camiden su icerek midemi doldurmak istedim ama daha da aciktim.

size dururumum hakkında rapor vermeye devam edicem

rapor2(edit): babam aradı eve gel dedi konuscaz dedi hic gidesim yok karnimida bakkala borc yaptirirak doyurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James H. -- 13 Temmuz 2012; 12:32:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evinizden Kovulmak: Ne Yapmalısınız?

Evinizden kovulmak travmatik bir deneyim olabilir. Eğer bu durumla karşı karşıyaysanız, yalnız olmadığınızı ve yardımın mevcut olduğunu bilmek önemlidir.

Evinizden Kovulduğunuzda Ne Yapmalısınız?

• Güvenli Bir Yer Bulun: İlk adım, güvende olacağınız bir yer bulmaktır. Arkadaşlarınızla veya ailenizle kalabilir veya yerel bir barınağa gidebilirsiniz.
    • Yardım İsteyin: Evinizden kovulduysanız, yardım istemekten çekinmeyin. Arkadaşlarınız, aileniz, öğretmenleriniz veya sosyal hizmet uzmanları yardımcı olabilir.
    • Hukuki Yardım Alın: Evinizden keyfi olarak kovulduğunuzu düşünüyorsanız, hukuki yardım almanızı öneririz. Bir avukat, haklarınızı korumanıza ve eve dönmenize yardımcı olabilir.
    • Psikolojik Destek Arayın: Evinizden kovulmak duygusal olarak zorlu bir süreç olabilir. Kendinizi çaresiz, kızgın veya üzgün hissedebilirsiniz. Bir terapist veya danışmanla konuşmak, duygularınızı yönetmenize ve başa çıkma mekanizmaları geliştirmenize yardımcı olabilir.

Evinizden Kovulmamanın Yolları

• Ailenizle İletişim Kurun: Ailenizle açık ve dürüst bir şekilde sorunlar hakkında konuşmaya çalışın. Farklılıklarınızı çözmeye ve bir uzlaşmaya varmaya çalışın.
    • Okul veya İşyerinde Yardım Arayın: Okulunuz veya işyerinizde güvendiğiniz bir yetişkinle konuşun. Onlar size destek sağlayabilir ve kaynaklara erişmenize yardımcı olabilir.
    • Yerel Yardım Kuruluşlarıyla İletişime Geçin: Yerel barınaklar, gıda bankaları ve sosyal hizmet kurumları gibi topluluk kuruluşları, evinizden kovulma gibi zorlukları olan insanlara yardım sağlamak için vardır.

Evinizden kovulmak zorlu bir deneyim olsa da unutmamalısınız ki yalnız değilsiniz ve yardım mevcut. Yukarıdaki adımları takip ederek, güvenliğinizi sağlayabilir, yardıma erişebilir ve bu zor dönemden geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up beyler yardima ihtiyacim var

• Cami'ye git kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzi

Cami'ye git kardeş.

alirlarmi beni şort dirsegin üstünde kafir diye kovalamasinlar

• Terminal falan varsa yakında oraya giderdim ben.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nouvelle -- 12 Temmuz 2012; 23:55:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: James H.

quote:

Cami'ye git kardeş.

Alıntıları Göster
    Otogara git
  • Okumadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Cami'ye git kardeş.

Alıntıları Göster
    Bize gel ben sana bakarım.Ayrıca gelirken bakkal görürsen gazetede al
  • Bızım eve gel ama bır sartım var.BObreklerın temız ve saglıklı olmalı

• quote:

quote:

Cami'ye git kardeş.

Pantolon verir onlar ne kovalaması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nouvelle

Terminal falan varsa yakında oraya giderdim ben.

edit: imla
    başlığı görünce acıdım ama o kadar kötü şeyler yapmışsın ki ben olsam da öyle yapardım, bir de babanın yerine kendini koy ne yapardın lan adam sana çalış diyor zorluyor daha ne yapsın adam geleceğini düşünse sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Alıntıları Göster
    Yaptığın hata Git özür dile babandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elementalko -- 13 Temmuz 2012; 20:58:14 >

• CSB

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Alıntıları Göster
    kardeşim öncelikle geçmiş olsun diyelim , gençlik zamanlarında böyle şeyler olur boşver takma kafana git babanın elini öp barış özür dile o da senden özür dilesin böyle evden kaçmayla falan bu işler çözülmez.

he ama ben kararlıyım diyorsan arkadasına git yada olmadı karakola git yardım iste.

umarım cool story değildir ciddi ciddi yazdık o kadar

• eve davet edenler kimsenin evine gitmem kimseye güven kalmadi bu devirde.Arkadaslar yasadiklarimi tam bilmiyorsunuz ki hata bende diyorsunuz basimizda kevase bir üvey anne var babami doldurup doldurup duruyor sonra bize patliyor.Bicaklayacam bir gün kariyi ama ne zaman bakalim.Camiye gidim ama utanirim ben orada

• quote:

Orijinalden alıntı: elementalko

Alıntıları Göster
    cool story bro
  • quote:

quote:

Cami'ye git kardeş.

Şort nasıl dirseğin üstünde la kafana mı geçirdin şortu

• quote:

Orijinalden alıntı: elementalko

Alıntıları Göster
    vay be sen yine iyi sabretmişsin öyle bişey başıma gelse evi başına yıkardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

quote:

Cami'ye git kardeş.

Şort nasıl dirseğin üstünde la kafana mı geçirdin şortu

kısa biraz ev hali malum

• Babandan suç bulma git üvey annende suçu ara belliki o babanın aklına griyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.