Şimdi Ara

babam evden kovdu dışarıda kaldım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
6
Favori
17.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darthblast

Otogara git

Efsane cevap aralarda kaybolmuş Eski kimse kalmadı mı
  • nerdesin bro beraber takılalım
  • Adam ol kendine laf getirtme babana da el kaldırma.
  • Aga bana csb gibi geldi kimseyle bulusmuyo yardim istiyo falan biz bobrekci olsak forumdan biri evden kovulsa da bobrek bulsak diye mi takilcaz. Hadi onu gectim madem sana evini acan adama guvenmiyon burda kiminle dertlestigini saniyon ki yeme bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NERDESİN? HANGİ SEMT?
  • Elin ekmek tutmadığı için ve kalacak bir yerin olmadığı için eve geri dönmeye çalış, kalacak yer olsa bile seni ne kadar evlerinde tutabilirler, 1-2 hafta sonra gitsin diye gözünün içine bakarlar, halan, amcan, dayın falan bakmaz, onlara gitte, baban öğrenirse, seni eve almayabilirler, eve geri dön derler.
  • hangi semt ?
  • Beylikdüzü civarında isen bize gelebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: James H.

Yaş kaç? Ayrıyeten hangi semtin neresindesin ona göre bi yardımcı olan çıkar belki..
  • Sen hala babanin soyismini tasiyorsan hata babanda..!

• Abilere git mübarek

• quote:

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

Beylikdüzü civarında isen bize gelebilirsin.

bende beylikdüzü tam olarak neresi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeYrÜ_SeFeR -- 13 Temmuz 2012; 2:07:29 >
  • CAMİYE GİT BENCE

• bizde istedigin kadar kalabilirsin ama bi sartim var 2 bobregin temiz olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler şarj bitmesin diye girmiyordum ama size rapor verim dedim.Hava bayagi serinledi ee bende don paca sokakta oldugum icin en yakindaki bir camiye girdim burda bekliyorum sabah namazına doğru hoca uyaninca konuscam.Zaten sortum var namaz kilamam.Cami de durunca ne yalan söyliyim icimde fena bir huzur doldu kendimi acayip güvende hissediorum ama bayadir yemek yemiyorum acim ne yapcam bilmiyorumm.Camiden su icerek midemi doldurmak istedim ama daha da aciktim.

• CSB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Aynisini gecen sene de goreum. Dh de.

Konu soyleydi; Genç, arkadaslarini cagiriyo bulasik birikiyor, annesi kiziyor, babasi kiziyor, atar yapip evden atiliyor. Bi kaç gun sahilde kaldilar. Bi arkadasi 50 tl veriyo buna. Bujlar emlakciyla ucuz bi ev bakiyolar, yani gitmemekte israrli, sonra babasi ariyo "oluk kac numara ayakkabi giyiyon sana suan ayakkabi aliyorum" bizim dhli trip yapiyo suratina kapatiyo

Ailesi tekrar ariyo anahtar cop tenekesinin ustunde diyo, bizimki gidip aliyo banyo yapio, eksik esyalarini alip tekrar cikiyo

Konuda bazi yorumlarda fg cemaate katil, camiye git, git aenden ozur dile buyuyunce(unv kazandiktan sonra ) ailene selam ver,ama hayatini kazanmak icin mecbur git ozur dile

Gibi yorumlar gelmisti.

En sonda arkadaslarida bunu satiyo tipis tipis ailesinden ozur diliyo

Link bulunca atarim

hatırladım galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Aynisini gecen sene de goreum. Dh de.

Konu soyleydi; Genç, arkadaslarini cagiriyo bulasik birikiyor, annesi kiziyor, babasi kiziyor, atar yapip evden atiliyor. Bi kaç gun sahilde kaldilar. Bi arkadasi 50 tl veriyo buna. Bujlar emlakciyla ucuz bi ev bakiyolar, yani gitmemekte israrli, sonra babasi ariyo "oluk kac numara ayakkabi giyiyon sana suan ayakkabi aliyorum" bizim dhli trip yapiyo suratina kapatiyo

Ailesi tekrar ariyo anahtar cop tenekesinin ustunde diyo, bizimki gidip aliyo banyo yapio, eksik esyalarini alip tekrar cikiyo

Konuda bazi yorumlarda fg cemaate katil, camiye git, git aenden ozur dile buyuyunce(unv kazandiktan sonra ) ailene selam ver,ama hayatini kazanmak icin mecbur git ozur dile

Gibi yorumlar gelmisti.

En sonda arkadaslarida bunu satiyo tipis tipis ailesinden ozur diliyo

Link bulunca atarim

Bu konuyu gorunce aklima ilk o gelmisti ama sonunu bilmiyordum. Ogrettigin iyi olsu cansin

• quote:

beyler şarj bitmesin diye girmiyordum ama size rapor verim dedim.Hava bayagi serinledi ee bende don paca sokakta oldugum icin en yakindaki bir camiye girdim burda bekliyorum sabah namazına doğru hoca uyaninca konuscam.Zaten sortum var namaz kilamam.Cami de durunca ne yalan söyliyim icimde fena bir huzur doldu kendimi acayip güvende hissediorum ama bayadir yemek yemiyorum acim ne yapcam bilmiyorumm.Camiden su icerek midemi doldurmak istedim ama daha da aciktim.

adamlar hangi semt dıye soryo cvp versene
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

quote:

beyler şarj bitmesin diye girmiyordum ama size rapor verim dedim.Hava bayagi serinledi ee bende don paca sokakta oldugum icin en yakindaki bir camiye girdim burda bekliyorum sabah namazına doğru hoca uyaninca konuscam.Zaten sortum var namaz kilamam.Cami de durunca ne yalan söyliyim icimde fena bir huzur doldu kendimi acayip güvende hissediorum ama bayadir yemek yemiyorum acim ne yapcam bilmiyorumm.Camiden su icerek midemi doldurmak istedim ama daha da aciktim.

adamlar hangi semt dıye soryo cvp versene

üsküdar istanbul

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.