Şimdi Ara

Babam Bilgisayar Mühendisliği'nde iş yok diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ktü İnşaat

Ktü Bilgisayar Mühendisliği (İÖ)

Böyleydi sıralamam, inşaat gelmesi gerekirken sekti; bilgisayar geldi. İçerden laf edip duruyor. İş sahası yok mu bilgisayar mühendisliğinde?

• banada bilgisayar geldi kariyere bakıyorum en az eleman arayan bilgisayarda panpa. napcaz bilmiyorum
  • kendini geliştircen yapcak başka bişey yok . bizim tanıdık bana eğer göbekli, kel , kavanoz dipli gözlüklü adam olmak istersen yaz iş halledilir dedi
  • Kendini geliştirirsen çok fena para var, ama dediğim gibi kendini geliştirirsen.

Onun haricinde sizin sektörün sıkıntılarından biri Endüstri Müh. - Bilişim bunlar ara meslek gruplarıdır. İşletme ve Bilgisayar Müh. karışımı mesleklerdir ve sizin işinize çomak sokarlar :D
  • Baban cok doğru demiş. Bakmayın millet inşaata yükleniyo bi kaç yıl sonra görün bakın nasıl boşta kalacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harita mühendisliği iyidir
  • Adamına göre değişir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma ama Ben bu lafa k***m la gülerim

• kendini güzel yetiştirip yetenekli ve başarılı bir mühendis olursan iş sana gelir kafanı yorma
  • Shadow_Shooter'ın hikayesini göster ona.
  • Üniversiteyi tercih etmiş, derslerine girmiş ve ilk vizeden çakmış biri olarak söyleyebileceğim şudur,

İşin özü aslında şu. Bilgisayar Mühendisliğinde size ne balığı hazır veriyorlar ne de balık tutmasını öğretiyorlar. Size olta takımının nasıl yapılacağını öğretiyorlar. Gerisi size kalmış.
  • Elini nereye atsan bilgisayar mühendisi. okulda çocuklara soruyorlar ne olacaksın diye onar bile bilgisayar mühendisliği diyorlar.

şuda bir gerçek 1.000 lira alan mühendiste var 10.000 alanda. :)

• Açıkçası işinde çok çok iyi olman lazım. 5 sene önce falan kuzenim İTÜ'den 3. olarak mezun oldu, 2 milyar maaşla çalışıyordu. 1 sene falan çalıştıktan sonra master için boğaziçine girdi şimdi Belçika'da. Eğer işinde iyiysen gayet iş imkanı var ama dediğim gibi çok iyi olmak gerekiyor.
  • Nitelikli elemana her zaman is vardir. Bu sozumu de unutma

• yanlış yere soruyorsun dostum.. Buradaki insanlar sağdan soldan duyma bilgilerle düşünmeden yorumlamadan bilgi veriyorlar.

istediğin meslek neyse onun için çabala. Eğer bilgisayar yazdıysan arkasında dur.
  • Nitelik meselesi;

İstediğin mesleği seçtiysen, o mesleğe karşı ilgi duyuyorsan ve kendini geliştirebileciğini düşünüyorsan niye olmasın

ama yok ben puanı yüksekti carttı curttu iş bulurum ne var diye yazıpta geçtiysen 1000 tl maaş bilemedin 1200 tl maaş ile çalışmaya hazır ol.
  • quote:

Nitelikli elemana her zaman is vardir. Bu sozumu de unutma

işte olan şey bu, sen onu kazanabiliyorsan zaten sende nitelik vardır ama en iyisi olmalısın. Ve ayrıca bilgisayar mühendisliğini kazanmak istiyen o kadar çok insan da iş olmadığından bunu istemez heralde
  • Çok bir bilgim yok ama üstüne yazılım mühendisliği falan okuyunca çok sağlam maaşlarla çalışabiliyomuşsun.
  • yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.