Şimdi Ara

Babam 3 Aralık 14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından hayatını kaybetti (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
6
Favori
61.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
  • Birçok kişi konu sahibinin trafik kazası üstüne bir senaryo eklediğini söylüyor, bir konu tartışmayı bilmeyen Troller bu durum karşısında argo laf gösterileri ile Trollük hünerlerini konuşturuyorlar. Durumun kısa özeti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkol uyuşturu vs ne varsa artik bu teşebbüs degil cinayet. Kendi vücudunu kullanamazken nasil araç kullanir. işin içinde alkol varsa ve aracla ilgiliyse trafik cezasi/ suç cezasi vs ne varsa indirimsiz uygulanmali . Alkollu araç kullananin ehliyetine el konulup 5 sene tedavi görmeli. Ağzınla ic ne yaparsan yap ama başkasının hayatiyla oynama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_chiko

Alkol uyuşturu vs ne varsa artik bu teşebbüs degil cinayet. Kendi vücudunu kullanamazken nasil araç kullanir. işin içinde alkol varsa ve aracla ilgiliyse trafik cezasi/ suç cezasi vs ne varsa indirimsiz uygulanmali . Alkollu araç kullananin ehliyetine el konulup 5 sene tedavi görmeli. Ağzınla ic ne yaparsan yap ama başkasının hayatiyla oynama.
    Ama elini kolunu sallaya sallaya dışarıda geziyor hatta halen memuriyetten falan atılmış bile değil !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Konudaki bircok kisi konu sahibinin kaza uzerine senaryo yazdigini soyluyormus hocam. Adam hayal aleminde yasiyor, kendi yazdiklarina inaniyor. Bundan daha sizofrenini gormedim ama forumda hakkini verelim.

Arkadasin kisa ozeti bu. Kisa ozet ne demekse? Bir sizofrenin Turkce ile imtihani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 13 Aralık 2019; 22:43:31 >
  • Hocam başınız sağolsun aynı durum 8 ay önce benim de babamın başına geldi karşıdan karşıya geçmeye çalışırken pikapın altında kaldı ve insaniyet namına şikayetçi olmadık ama hata ettik bir kez dahi arayıp sormadı çünkü şikayetçi olmadık siz siz olun şikayetinizden vazgeçmeyin yoksa daha şikayetçi olma hakkınız bitiyor, babam şuan yatalak ve ameliyat olduğu bacağı 4 cm kısaldı böyle vicdansızlar var.

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi erkek değil yalnız.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Ne desek boş fazla üstüne gitmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Birçok kişi konu sahibinin trafik kazası üstüne bir senaryo eklediğini söylüyor, bir konu tartışmayı bilmeyen Troller bu durum karşısında argo laf gösterileri ile Trollük hünerlerini konuşturuyorlar. Durumun kısa özeti.
    Kimmiş o birçok kişi biz neden göremiyoruz

"kısa özet" Internette 18.600.000 kez kullanılmış, hala daha kısa özet ne demek, Türkçe imtihan falan diyor haha.

Babam 3 Aralık  14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından  hayatını kaybetti

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    Okudum tüm metni zaten erkek olmadığını biliyorum, DH’ın tabiri gereği hocam dedim, hocam olması için erkek mi olmalı ayrıca o kadar şey yazmışım ve geçmiş olsun diyeceğinize, Allah acil şifalar versin diyeceğinize cımbızla hocam kelimesini çekip çıkardığınız ve hatta takıntı yaptığınız için tebrik ederim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 13 Aralık 2019; 23:22:52 >
  • 18.600.000 kere yanlış kullanılmış o zaman. Sanki internette yazan herkes çok eğitimli ya. Bana her şeye inanıyorsun diyen tipe bak sen.

Maalesef senin gibi Türkçe eğitiminden yoksun çok fazla kişi var. Toplumun "ğ" harfini Türkçe'den sildiği bir dönemden geçiyoruz, deyil vs. gibi. O yüzden bunu anlamasını beklemiyorum bu kesimin.

Bunun bariz bir anlatım bozukluğu olduğunu anlayamaman benim problemim değil. Neyse senin en küçük problemin Türkçe. Çok takılma. Ama sana kısa bir ders vereyim.

Yine yaygın kullanım hatalarından birisi ince nüans, nüans zaten ince ayrım demektir. Fakat birçok kişi ince ile birlikte kullanır.

Babam 3 Aralık  14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından  hayatını kaybetti

Bu 521.000 kere kullanılmış bak kesin doğrudur. Gerçi doğru olması için kaç kere kullanılması gerekiyordu internette?

Özet ise;
    1. isim Bir yazı veya sözün anlamını daha kısa ve özlü biçimde veren yazı veya söz, hülasa, fezleke, ekspoze:

2. isim, sinema, televizyon Filmin konusunu en kısa biçimde anlatan, bir senaryo çalışmasının ilk basamağı olan metin anlamlarına gelmektedir.

Zaten anlamı kısa olan bir şeyin başına kısa koyarsan anlatım bozukluğu yaparsın. Araştırmacı karakterin(!) sadece DH konularıyla sınırlı sanırım. Tekrar sorayım "kısa özet" ne demek?

Son olarak tam şu teyze gibisin.
    İlkeli Medyayoutube
    Bu kadar insan aptal olamaz dedik... "Bir KANDIRILDIK!" hikayesi
    https://www.youtube.com/watch?v=j3joCht3ivw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 13 Aralık 2019; 23:38:59 >

• Çok geçmiş olsun,baba ve anne acısı çok büyük.Allah sabır versin ve bunu yapan en kısa sürede yargılanıp,hakettiğini bulur.

Allah SABIR VERSİN hocam!
  • bu konu unutulmamalı....
  • ehliyeti alirken akli yerinde.
    sevgilisinden ayrilip hiz yapip can alinca cinler kovaliyor he seref yoksunu seni cin olmadan adam carpicak

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Sizin olayınızda da hıza inanmayan bir sürü tip çıkmıştı, sizin geldiğiniz hale değil söylediğiniz hıza takılmışlardı. O ruh hastaları bu konuda da mevcut aman dikkat olayınızda bir açık bulurlar buradan da iftira yersiniz. Tekrardan geçmiş olsun.
    Onlar asalak. Kâle almamayı öğrendim. Değer vermiyorum kendilerine. İstedikleri iftirayı atsınlar. Çarpanlar da attı. Karşılığını delillerle verdim. Sonuca bağlandığında inşallah duyuracağım.
    Uzun Özet, Kapsamlu Özet, Kısa Özet, Çok Kısa Özet... bunlar doğru Türkçedir. Sende biraz Ekşi Sözlük kalıbı sezinledim...

Türbanlı teyze ne alaka? Seyredecek başka şey mi bulamadın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Şöyle bir başlığa bakıyorum, bir de konu altındaki yorumlarda gördüğüm manzaraya, ortada çok ilginç ve bazı şaibeler barındıran bir olay var; aşağıda ise millet birbirine girmiş fakat konu sahibi ortalarda yok.

Böyle bir hikaye gerçek olabilir mi? Daha bundan bin kat daha saçmaları gerçek olabilirken bu niye olmasın, fakat ne olayla ilgili adam akıllı bir haber var, ne görgü tanığı beyanı var, ne de sanığın kim olduğunu arayıp bulabiliyoruz. Olayla ilgili bazı görüntüler var fakat olayı tam net şekilde veren görüntüler ve bölge esnafının verdiği ifadeleri görmeden şu aşamada bence yorum yapmak çok da doğru değil.
    Aynen dostum bende böyle görüyorum, olay muallak konudaki açıklamalar yetersiz ya da belgesiz üstüne üyeler birbirine girdi ha ne olacak böyle olduğu içinde bu konu kapatılmış olacak çünkü birbirine hakaretler başladı son mesajlarda artık konu içinde sonra da kızıyorlar adminler konuları kapatıyorlar diye arkadaşlar birbirimize dalacağımıza konuya odaklanalım takibini yapalım ve konu sahibini ve olayın mağdurunun açıklamasına odaklanalım. Konu kapanınca yazık olacak ne oldu diye 1350 kişiye yakın üste taşıyan var konuyu ama konu da hakaret diz boyu. Kişiler birbirine hakaret ediyorsa konu da hata olmasa bile konu kapatılma olarak maddeler arasında yazıyor. Yapmayalım.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.