Şimdi Ara

Babalar Günü Traş Makinesi için yardım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi Babalar Günü yaklaşmakta ve ben de babama traş makinelerinden almak istiyorum, fiyat/performans ve kullananların tavsiyeleri doğrultusunda marka/model ve nedenlerini benime paylaşırsanız sevinirim.

• yaklaşık 30 yıldır traş makinesi kullanırım,phlıps ve braunda eski kalite kalmadı ben size panasonic tavsiye edeyim başınız agrımasın
  • Gurcan beni buraya yönlendirdiğin için ilk önce teşekkür ederim sana. Valla aslında pek bi bilgi sahibi değilim bu konuda sadece reklamlara aldanarak da sipariş vermek istemiyorum. Panasonic'i de araştıracağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

Gurcan beni buraya yönlendirdiğin için ilk önce teşekkür ederim sana. Valla aslında pek bi bilgi sahibi değilim bu konuda sadece reklamlara aldanarak da sipariş vermek istemiyorum. Panasonic'i de araştıracağım.

sayın arkadaşım bana inan phlıps makineti 30 sene kullandım bak hatta burada bir arkadaş yaklaşık 40 yıldır phılıps makineyi kullandıgını yazmış dogrudur,ben 3 defa aldım biri babadan kalma dahalen saglam ama bıçaklarını bulamadım şimdi,biri benimdi bozuldu
    şu an şarj bakımından devir sayısı bakımından şarjı biterken bile devrini düşürmeme bakımından şu an en iyisi panasonic ve fiyat bekımındanda

iyi günler

asıl şurayı oku bakalım

http://forum.donanimhaber.com/m_5843145/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 26 Mayıs 2007; 10:52:34 >

• panasonic 8807 modeli tavsiye ederim. şarj göstergesi vardır ve ıslak/kuru kullanılabiliyor

• Gürcan bu pratikev sitesindeki fiyatlar hem hepsiburada'ya hep de genpatech'e göre çok çok daha uygun, bir sorun yoktur değil mi? Bir de Doğubank için de nedir fikrin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annem için saat tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Annem için telefon tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

Gürcan bu pratikev sitesindeki fiyatlar hem hepsiburada'ya hep de genpatech'e göre çok çok daha uygun, bir sorun yoktur değil mi? Bir de Doğubank için de nedir fikrin?

eger üründen anlıyorsan yani yeni eski kullanılmış geri iade edilmiş durumlarından ,heryerden alabilirsin ama burada dogubank konusunda olumsuzluklar yaşayanlar oldu genede siz bilirsiniz

iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.