www.bendeistiyorum.com' da Günün Fırsatı: Babalar Günü Özel: Brader Şarjlı Traş Makinası Babanız veya kendiniz için harika bir traş makinesi! Her ne kadar Anneler günü daha planda olsa da yapılan araştırmalarda Babalar gününün en çok hediye alınan gün olduğu söyleniyor. Bu durumu çocuklar babasını daha çok seviyor olarak yorumlamak yanlış olsa da, şaşırtıcı bir sonuç olduğu da ortada :) Bugün vitrinimizde babalar gününde babalarımızı oldukça memnun edecek bir babalar günü hediyesi bulunuyor. Brader şarjlı traş makinesi özel deri kılıfı ve altın rengi ile oldukça bir şık görünüme sahiptir.
Ürün Özellikleri: * Şık makine kasası * Kolay kullanım için bas-bırak çalıştırma düğmesi * Etkili traş için özel bıçak sistemi (Lift & Cut sistemi) * Trimmer (Favori düzeltici) * Özel şarj prizi (Kablosuz/Direk prize oturur/Tüm prizlere uygundur) * 8-12 saat şarj dolum süresi * 30 dakikaya kadar kullanım süresi
Ürün özel deri kılıf kasaya sahiptir. Deri kılıf kasaya monte haldedir ve ayrılamaz. Ürünün şıklığı Bendeistiyorum.com ekibi tarafından oldukça etkileyici bulunmuştur.
Bu kupalardan daha iyi olmuş
"Kasaya monte halde" diye bir kelime olmaz.
KUPALARDAN ÇOK ÇOK DAHA GÜZEL OLMUŞ DÜŞÜNÜYORUMDA BABAMA ÖYLE BİR HEDİYE ALDIĞIMI :D REDDEDERDİ BENİ HERALDE :d
quote:
Babalar gününün en çok hediye alınan gün olduğu söyleniyor.
Verin gazı millete bol bol hediye alsınlar.
bu biraderi babanıza brother veya braun diye yutturmayı düşünmüyor sunuz değil mi ???