Şimdi Ara

BABABM BENİM ARABAMLA KAZA YAPTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OLAY SAKARYADA GEÇTİ BABAM BUGÜN ARABAMLA KAZA YAPTI DAHA ARABAYI ALALI 1 HAFTA OLDU BABAM ARADI DEDİ KAZA YAPTIM GEL DEDİ TMM DEDİM GİTTİM BAKTIM ARKADAN 70 KMYLE ŞAHİN ÇARPMIŞ BAGAJI KOCAMAN ARABA HATCHBACK GİBİ OLMUŞ lpgDEN KORKTUMM AMA ÇOK ŞÜKÜR BBABAMDA BİŞEY YOK ŞAHİNDEKİ ADAM EMNİYET KEMERİ TAKILI OLDUĞU HALDE BACAĞI KIRILMIŞ 1250 YTL FİLAMN MASRAF VAR BİR DE KAZA MAHELLE SOKĞINDA OLUYOR AŞIRI HIZ YAPANLARA KOCA BİR SS EKLİYECEĞİM BKZ.OTOMOBİL GENEL

• geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun
  • geçmiş olsun.

genelde evlatlar babalarının arabaları ile kaza yapardı değişik olmuş bu
  • gecmis olsun
  • gecmıs olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: mert_961

geçmiş olsun.

eet , Allah tan bısı yok kımsede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_961

geçmiş olsun.

evet ben de onu diyecektim garip olmuş
  • Maddi herşey çözülür..Fakat Manevi sorunlar çözülemez..

geçmiş olsun öenmli olan kimseye bişey olmaması...Babanı Teselli etmen ve onu rahat ettirmen şuan en önemli görevin..

İyi Günler..
  • Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Maddi herşey çözülür..Fakat Manevi sorunlar çözülemez..

geçmiş olsun öenmli olan kimseye bişey olmaması...Babanı Teselli etmen ve onu rahat ettirmen şuan en önemli görevin..

İyi Günler..
  • quote:

İyi Günler..

quote:

Orjinalden alıntı: Alfa 155

OLAY SAKARYADA GEÇTİ BABAM BUGÜN ARABAMLA KAZA YAPTI DAHA ARABAYI ALALI 1 HAFTA OLDU BABAM ARADI DEDİ KAZA YAPTIM GEL DEDİ TMM DEDİM GİTTİM BAKTIM ARKADAN 70 KMYLE ŞAHİN ÇARPMIŞ BAGAJI KOCAMAN ARABA HATCHBACK GİBİ OLMUŞ lpgDEN KORKTUMM AMA ÇOK ŞÜKÜR BBABAMDA BİŞEY YOK ŞAHİNDEKİ ADAM EMNİYET KEMERİ TAKILI OLDUĞU HALDE BACAĞI KIRILMIŞ 1250 YTL FİLAMN MASRAF VAR BİR DE KAZA MAHELLE SOKĞINDA OLUYOR AŞIRI HIZ YAPANLARA KOCA BİR SS EKLİYECEĞİM BKZ.OTOMOBİL GENEL

• quote:

Orjinalden alıntı: Quad Soft

quote:

İyi Günler..

quote:

Orjinalden alıntı: Alfa 155

OLAY SAKARYADA GEÇTİ BABAM BUGÜN ARABAMLA KAZA YAPTI DAHA ARABAYI ALALI 1 HAFTA OLDU BABAM ARADI DEDİ KAZA YAPTIM GEL DEDİ TMM DEDİM GİTTİM BAKTIM ARKADAN 70 KMYLE ŞAHİN ÇARPMIŞ BAGAJI KOCAMAN ARABA HATCHBACK GİBİ OLMUŞ lpgDEN KORKTUMM AMA ÇOK ŞÜKÜR BBABAMDA BİŞEY YOK ŞAHİNDEKİ ADAM EMNİYET KEMERİ TAKILI OLDUĞU HALDE BACAĞI KIRILMIŞ 1250 YTL FİLAMN MASRAF VAR BİR DE KAZA MAHELLE SOKĞINDA OLUYOR AŞIRI HIZ YAPANLARA KOCA BİR SS EKLİYECEĞİM BKZ.OTOMOBİL GENEL

ölebilirdide , abartmayalım istersen

• Geçmiş olsun baban iyiyse sorun yok.
  • o senn babanmıydı tak die durdu yolun ortasında

saka saka geçmiş olsun
  • quote:

İyi Günler..

maddi herşey çözülemez.. fakat bir çok manevi sorunlar manevi destekle çözülebilir

bu arada kaza için geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış o tüp olayı çok sakat
  • babanın bi kulanı çek..
  • gecmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

İyi Günler..

maddi herşey çözülemez.. fakat bir çok manevi sorunlar manevi destekle çözülebilir

bu arada kaza için geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış o tüp olayı çok sakat

Maddi Şeyler Birgün çözülür onu demek istedim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.