Şimdi Ara

BABA MI OLACAM SİMDİ | KONU CİDDİ ( AGLAMAK UZEREYİM) - REGL BAŞLADI KURTULDUM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
23
Favori
27.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Two Stroke

didnt read lol

Alıntıları Göster
    CB olabilir fakat cevap vereyim.
    İlk olarak kan testi yaptırsın diğerleri %100 doğru sonuç vermiyormuş oldu ki hamile çıktı gidip aldır ne bileyim kadının karnına kürekle vur,dereye fırlat olmadı direk kaç(ben öyle yapardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anypeopl.. -- 30 Temmuz 2012; 4:48:02 >
  • O cocugun da cani var sakin kiyma ona demek isterdim ama buyuk konusmak istemem. Basima gelmesinden korkarim cunku.

Allah kolaylik versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

O cocugun da cani var sakin kiyma ona demek isterdim ama buyuk konusmak istemem. Basima gelmesinden korkarim cunku.

Allah kolaylik versin
     BABA MI OLACAM SİMDİ | KONU CİDDİ ( AGLAMAK UZEREYİM) - REGL BAŞLADI KURTULDUM.

Aklıma bu geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 30 Temmuz 2012; 4:49:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loqel

Ertesi gün hapı vardı galiba . 72 saatti doğru hatırlıyorsam . O tarz haplardan kullanabilir yenge .

Alıntıları Göster
    hayatın kararacak
  • Artık başkaları için yaşayacaksın , sorumluluk almasını öğren

• quote:

O cocugun da cani var sakin kiyma ona demek isterdim ama buyuk konusmak istemem. Basima gelmesinden korkarim cunku.

Allah kolaylik versin
    daha bu yaşta büyük bir sorumluluk binecek üstüne çok zor be.
    cidden çok kötü ya düşündümde bide bu işin aile tarafı var nasıl diyecen onlara
  • Eger oyleyse aldir

• quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

hahahaha

inşallah ikiz olur

• quote:

Allah kolaylik versin
    Lan hepinizde hemen kürtajı yol göstermişsiniz. Birinizde dememişki ; kızın bakireliği güme gitti diye. Birader nasıl bir tipsiniz siz. Ya evlenemezseniz ? Ne olacak o kız çocuğu ? O bekareti almanın büyük yükleri var kaldıramazsın. Nikah ile onu yapmalıydın ve şu anda kız da sende zinaya düştünüz. Hamileysede aldırma birinci moku yedin ikincisini bari yeme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turboctopus

BABA MI OLACAM SİMDİ | KONU CİDDİ ( AGLAMAK UZEREYİM) - REGL BAŞLADI KURTULDUM.

Aklıma bu geldi

Alıntıları Göster
    boynunu kır küvöze at

• Hadi bakalim ertesi gun oglum oluyor adini ne koyayim konularini da gormek isteriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Properties

Hadi bakalim ertesi gun oglum oluyor adini ne koyayim konularini da gormek isteriz
    Hayırlı olsuna geldik
  • Arkadaşlar hamileyse doğurmama gibi bir ihtimal var mı ne yapmak lazım illa doguracak mı bir çıkar yolu yok mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cürükelma

Lan hepinizde hemen kürtajı yol göstermişsiniz. Birinizde dememişki ; kızın bakireliği güme gitti diye. Birader nasıl bir tipsiniz siz. Ya evlenemezseniz ? Ne olacak o kız çocuğu ? O bekareti almanın büyük yükleri var kaldıramazsın. Nikah ile onu yapmalıydın ve şu anda kız da sende zinaya düştünüz. Hamileysede aldırma birinci moku yedin ikincisini bari yeme.

Dediklerine katılıyorum ve konudan
    />
  • quote:

nick-avatar-mesaj uyumsuzluğu bu kadar olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

hahahaha

inşallah ikiz olur

• Herşeyı yap ama kürtajı sakın yaptırma

• quote:

Orijinalden alıntı: Properties

Hadi bakalim ertesi gun oglum oluyor adini ne koyayim konularini da gormek isteriz
    geriçekeMeyan

http://www.uzmantv.com/geri-cekme-yontemi-ile-gebelikten-korunmak-mumkun-mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

Artık başkaları için yaşayacaksın , sorumluluk almasını öğren
    Hacı sen boşalıp boşalmadığını bilmiyor musun ?

Eğer ki boşaldıysan %90 hamile olcağınıda biliyosundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

quote:

nick-avatar-mesaj uyumsuzluğu bu kadar olur..

seni rahatsız eden ne ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.