Şimdi Ara

BABA MI OLACAM SİMDİ | KONU CİDDİ ( AGLAMAK UZEREYİM) - REGL BAŞLADI KURTULDUM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
23
Favori
27.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk olarak kan testi yaptırsın diğerleri %100 doğru sonuç vermiyormuş oldu ki hamile çıktı gidip aldır ne bileyim kadının karnına kürekle vur,dereye fırlat olmadı direk kaç(ben öyle yapardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anypeopl.. -- 30 Temmuz 2012; 4:48:02 >
  • O cocugun da cani var sakin kiyma ona demek isterdim ama buyuk konusmak istemem. Basima gelmesinden korkarim cunku.

Allah kolaylik versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  BABA MI OLACAM SİMDİ | KONU CİDDİ ( AGLAMAK UZEREYİM) - REGL BAŞLADI KURTULDUM.

Aklıma bu geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 30 Temmuz 2012; 4:49:59 >
  • hayatın kararacak
  • Artık başkaları için yaşayacaksın , sorumluluk almasını öğren

• daha bu yaşta büyük bir sorumluluk binecek üstüne çok zor be.
    cidden çok kötü ya düşündümde bide bu işin aile tarafı var nasıl diyecen onlara
  • Eger oyleyse aldir

• quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

hahahaha

inşallah ikiz olur

• Lan hepinizde hemen kürtajı yol göstermişsiniz. Birinizde dememişki ; kızın bakireliği güme gitti diye. Birader nasıl bir tipsiniz siz. Ya evlenemezseniz ? Ne olacak o kız çocuğu ? O bekareti almanın büyük yükleri var kaldıramazsın. Nikah ile onu yapmalıydın ve şu anda kız da sende zinaya düştünüz. Hamileysede aldırma birinci moku yedin ikincisini bari yeme.
  • boynunu kır küvöze at
  • Hadi bakalim ertesi gun oglum oluyor adini ne koyayim konularini da gormek isteriz

• Hayırlı olsuna geldik
  • Arkadaşlar hamileyse doğurmama gibi bir ihtimal var mı ne yapmak lazım illa doguracak mı bir çıkar yolu yok mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cürükelma

Lan hepinizde hemen kürtajı yol göstermişsiniz. Birinizde dememişki ; kızın bakireliği güme gitti diye. Birader nasıl bir tipsiniz siz. Ya evlenemezseniz ? Ne olacak o kız çocuğu ? O bekareti almanın büyük yükleri var kaldıramazsın. Nikah ile onu yapmalıydın ve şu anda kız da sende zinaya düştünüz. Hamileysede aldırma birinci moku yedin ikincisini bari yeme.

Dediklerine katılıyorum ve konudan
    />
  • quote:

Lan hepinizde hemen kürtajı yol göstermişsiniz. Birinizde dememişki ; kızın bakireliği güme gitti diye. Birader nasıl bir tipsiniz siz. Ya evlenemezseniz ? Ne olacak o kız çocuğu ? O bekareti almanın büyük yükleri var kaldıramazsın. Nikah ile onu yapmalıydın ve şu anda kız da sende zinaya düştünüz. Hamileysede aldırma birinci moku yedin ikincisini bari yeme.

nick-avatar-mesaj uyumsuzluğu bu kadar olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

hahahaha

inşallah ikiz olur

• Herşeyı yap ama kürtajı sakın yaptırma

• Hacı sen boşalıp boşalmadığını bilmiyor musun ?

Eğer ki boşaldıysan %90 hamile olcağınıda biliyosundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

quote:

nick-avatar-mesaj uyumsuzluğu bu kadar olur..

seni rahatsız eden ne ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.