Şimdi Ara

B8 Variant 1.6 DSG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Passat Variant 1.6 TDI 120 PS DSG almayı planlıyoruz. Comfortline + panaromik cam tavan + metalik renk.

Tarafsız yorumlarınız nelerdir, artısı eksisi ya da dikkat edilmesi gerekenler neler? Yakıt tüketimi fabrika verileri ile uyumlu mu? Panaromik tavan için ses çıkarıyor diyen oluyor, hiç çıkarmadı diyenler de var. Bizim çok istediğimiz bir özellik olduğu için özellikle soruyorum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reggie -- 29 Eylül 2016; 8:42:16 >
  • b8i bilmem ama benim b7 variantta panoromik cam tavan sorunsuz şu ana kadar çok şükür..
  • Bende 38 bin kmde b8 passat variant highline 1.6 tdi dsg var

panoramik camdan tıkırtı geliyodu ama serviste 1 kere yaptılar artık ses mes gelmiyor

dsg ile ilgili bi problemim henüz olmadı.

daha önce b7 kasa passat variantım vardı motor konusunda vw iyi yönde işler yapmıs motorun tepkileri çok iyi fakat b7 kasadaki 105 hplik motora göre çok daha fazla gürültülü bir motor ve ses yalıtımını avrupada çok övseler bile (tahminimce 1.6 tdi satılmadıgı için) motor sesini b7 kasaya göre çok daha fazla içeri alıyor aracın en büyük eksisi bu diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay61n

Bende 38 bin kmde b8 passat variant highline 1.6 tdi dsg var

panoramik camdan tıkırtı geliyodu ama serviste 1 kere yaptılar artık ses mes gelmiyor

daha önce b7 kasa passat variantım vardı motor konusunda vw iyi yönde işler yapmıs motorun tepkileri çok iyi fakat b7 kasadaki 105 hplik motora göre çok daha fazla gürültülü bir motor ve ses yalıtımını avrupada çok övseler bile (tahminimce 1.6 tdi satılmadıgı için) motor sesini b7 kasaya göre çok daha fazla içeri alıyor aracın en büyük eksisi bu diyebilirim.

Dün test sürüşü yaptım, bana da gürültülü geldi, yoldan mı diye düşünüyordum ki demek ki gerçekten fark varmış. (Kıyaslamam golf 1.4 TSI DSG ile bu arada).

Yakıt tüketimi nasıl peki, fabrika verilerini sağlıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: palm

quote:

Orijinalden alıntı: ay61n

Bende 38 bin kmde b8 passat variant highline 1.6 tdi dsg var

Dün test sürüşü yaptım, bana da gürültülü geldi, yoldan mı diye düşünüyordum ki demek ki gerçekten fark varmış. (Kıyaslamam golf 1.4 TSI DSG ile bu arada).

Yakıt tüketimi nasıl peki, fabrika verilerini sağlıyor mu?

Uzun yolda istanbul trabzon gidiş dönüş için konusuyorum

hız sınırlarına uyarak gittim bolu taraflarında ortalama yükseldi ama 1100 km ortalaması 4.4

dönüşte daha hızlı geldim otobanda 150 üstü gittim genel olarak ve 4.9 ile istanbula geldim.

şehir içi için normal trafikte start stop açıkken 5.5-6.5 arası yakıyor tabi 10 kmlik bir yolu 1-2 saatte gidecek bir trafikte 7-8 arasına yükseliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: palm

Merhaba arkadaşlar,

Passat Variant 1.6 TDI 120 PS DSG almayı planlıyoruz. Comfortline + panaromik cam tavan + metalik renk.

Tarafsız yorumlarınız nelerdir, artısı eksisi ya da dikkat edilmesi gerekenler neler? Yakıt tüketimi fabrika verileri ile uyumlu mu? Panaromik tavan için ses çıkarıyor diyen oluyor, hiç çıkarmadı diyenler de var. Bizim çok istediğimiz bir özellik olduğu için özellikle soruyorum.

Merhaba. 2016 tdi dsg variant tungsten gri Sahibi olarak yaziyorum.

Alın, pişman olmazsınız.

Cam tavan ile aldım ben de, herhangi bir ses gelmiyor. Kapı Twitter hoparlörerimden trim sesi geliyor bozuk yolda. Yani araç trim sesi açısından bence mükemmel değil.

Almadan evvel ben de Active Tourer incelemiştim ama hız sabitleyici bile olmadığı için vaz geçtim.

Aklımda kalan tek araç X-Trail oldu, onu da inceleyin derim. Ben Nissan a o kadar para veremedim.

Yakıt istanbul şehir içi 6,3 ile geçersiniz. Şehir dışı 5,5 (otoban ve hızlı)

Ben bekleyemediğim için hazır olan bir araç aldım ama led far, otomatik bagaj kapağı, geri görüş kamera ve eşiniz ile kullanacaksanız hafızalı koltuk ekletin derim. Highline da alınabilir ama o da çok pahalı. Bu dediğim opsiyonlar yetecektir (led far zaruri değil sadece görüntüsü güzel, gözlemlediğim halojenler daha iyi aydınlatıyor)

Ayrıca bence adaptif hız sabitleyici de ekleyebilirsiniz bütçe ve vakit var ise. Benim aklımda kalan yegane donanım.

Konfor çok iyi. Koltuklar çok rahat

İç hacmi A6 seviyesinde (BMW 5 serisinden geniş)

Yol tutuşu çok iyi

Motor sesli ama C sınıfı araçlardan kötü değil.

Ses sistemi güzel

Bagaj harika

Manevra kabiliyeti çok iyi.

Selamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dreadknight

Merhaba. 2016 tdi dsg variant tungsten gri Sahibi olarak yaziyorum.

Alın, pişman olmazsınız.

Cam tavan ile aldım ben de, herhangi bir ses gelmiyor. Kapı Twitter hoparlörerimden trim sesi geliyor bozuk yolda. Yani araç trim sesi açısından bence mükemmel değil.

Almadan evvel ben de Active Tourer incelemiştim ama hız sabitleyici bile olmadığı için vaz geçtim.

Aklımda kalan tek araç X-Trail oldu, onu da inceleyin derim. Ben Nissan a o kadar para veremedim.

Yakıt istanbul şehir içi 6,3 ile geçersiniz. Şehir dışı 5,5 (otoban ve hızlı)

Ben bekleyemediğim için hazır olan bir araç aldım ama led far, otomatik bagaj kapağı, geri görüş kamera ve eşiniz ile kullanacaksanız hafızalı koltuk ekletin derim. Highline da alınabilir ama o da çok pahalı. Bu dediğim opsiyonlar yetecektir (led far zaruri değil sadece görüntüsü güzel, gözlemlediğim halojenler daha iyi aydınlatıyor)

Ayrıca bence adaptif hız sabitleyici de ekleyebilirsiniz bütçe ve vakit var ise. Benim aklımda kalan yegane donanım.

Konfor çok iyi. Koltuklar çok rahat

İç hacmi A6 seviyesinde (BMW 5 serisinden geniş)

Yol tutuşu çok iyi

Motor sesli ama C sınıfı araçlardan kötü değil.

Ses sistemi güzel

Bagaj harika

Manevra kabiliyeti çok iyi.

Selamlar...

Biz de geçen hafta Variant aldık. Beklemek istemediğimiz için opsiyonlarla pek uğraşmadık, tek istediğimiz ek özellik panoramik cam tavandı (bir de london jant) Tunsten gri comfortline 1.6 dgs tdi aldık. Şimdilik trim sesi duymadık ama kötü bir yolda sürme tecrübemiz de olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palm -- 24 Ekim 2016; 22:35:13 >

• Hayırlı olsun,

Birebir aynı otomobili kullanıyorum.

Ben Ziebart cam filmi yaptırdım. Önler 1 arkalar 2 numara. Mutlaka tavsiye ederim.

Konfora düşkün çok sportif kullanmıyorsanız da lastik havalarını 30 basın. O zaman uçan halı hissi veriyor özellikle otoyol da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreadknight kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, biz de cam filmi yaptırdık, kesinlikle büyük rahatlık. Lastik basıncı tavsiyenizi deneyeceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.