Şimdi Ara

B8 Passat Sorunlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • B8 passat manuel benzinli var, dediginiz sikayetler aracimda mevcut degil. Servise gidip gosterin. Videoyada cekerseniz daha iyi yardimci olurlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ve 3. madde normal değil, olmaması gerekir servise götürün. Debriyah baskısında ya da senkromeçlerle alakalı bir sorun olabilir, mutlaka düzeltsinler. Yeni alınan arabada vites zor mu geçermiş tam tersi rahat geçmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Okumadım bile mesajını, ne kadar uzun yazarsan o kadar boş yazacağını biliyorum çünkü. Ne bir bilgi kırıntısı ne bir öneri.

Böyle takıl, foruma renk kat yeter. Üstü seni aşar

Dunku velede bak sen senin bilmisligin kadar benim unutmuslugum var . konulara girip hicbir bilgi vermeden insanlara hakaret et sana yakisan bu

• Vw araçlarda 1. Vites biraz sola eğimli oluyor zamanla alışırsınız. 50000 km polo kullandım alışınca öyle bir problemle karşılaşmazsınız. Yapamazsanız 2 den 1 e alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Okumadım bile mesajını, ne kadar uzun yazarsan o kadar boş yazacağını biliyorum çünkü. Ne bir bilgi kırıntısı ne bir öneri.

Dunku velede bak sen senin bilmisligin kadar benim unutmuslugum var . konulara girip hicbir bilgi vermeden insanlara hakaret et sana yakisan bu

Bugün de güldük çok şükür

Forumu bırakayım deme sakın, bildiği varmış da unutmuş bi de onu

• quote:

quote:

quote:

hala bos laf 1 tane konu ile ilgili mesaji yok sadece bu konuda degil butun konularda ayni

• quote:

quote:

quote:

quote:

hala bos laf 1 tane konu ile ilgili mesaji yok sadece bu konuda degil butun konularda ayni

Evet konuya girişin çok konuyla alakalı idi, her konuda U çekmekten başın dönmüş senin. Otur dinlen biraz

Daha fazla cevap yazıp beynimi köreltmek istemiyorum, arkamdan istediğin kadar muhaha zuhaha kaçtı gitti tatmini yapabilirsin kendi kendine. Ben de garip sevindirip sevaba girmiş olurum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet konuya girişin çok konuyla alakalı idi, her konuda U çekmekten başın dönmüş senin. Otur dinlen biraz

Daha fazla cevap yazıp beynimi köreltmek istemiyorum, arkamdan istediğin kadar muhaha zuhaha kaçtı gitti tatmini yapabilirsin kendi kendine. Ben de garip sevindirip sevaba girmiş olurum

Linea b3nzetmesi yapan adamin nesimi ciddiye alicam her zamanki gibi agliyor tabi senin taraf olan insanlar icin sorun degil nede olsa sizden biri

• quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

1- Hocam yürüyen araçta hızınız düşük bile olsa 1 e kolay kolay geçmez yani araç ancak durma seviyesine çok yakınken 1 e kolay geçiyor. En azından benim jetta da öyle
    2- O dediğiniz motor sesi soguklarda normal zamandan biraz daha sesli çalışıyor hafif tıkırtı sesi geliyor. Aslında pek gelmiyor ama normal zamanda olmayan bir ses oldugu için huylanıyor olabilirsiniz.
    3- Debriyaj konusuna birşey diyemeyeceğim ne kadar titriyor normal mi değil mi bilemem

Bu yazdıklarım illa sorun yok anlamında düşünmeyin. 1.4 tsi 125 lik jettamdan edindiğim tecrübelerimi söylüyorum. Bende ilk başta aracı 1 e atarken araç tam kalkışta tam boşa düşüyordu. Sanki vitees 2 kademe gibi orada bir boşluk yada dişli vardı orayı tam atlamazsa araç 1 den 2 ye yada 2 den bire geçerken boşa düşer gibi oluyordu. bir kaç güne elim alışmıştı

üst mesajlarda arkadaş bahsetmiş ama araç sogukken vibrasyon titreşim oluyor. ama yinedde servise gösterin içiniz rahat etsin

Düzeltme yapalım.

Babanın Jettası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanc64 -- 19 Şubat 2016; 0:51:57 >

• Manuel de de mi kavrama sorunu var be vw

• Ben 24 yaşında biriyim. Hepinizden küçüğüm belki ve cahilim. Siz benden çok şey görüp yaşamışsınızdır. Ama şurda konuşulan şeyler kadar saçma sapan hareketleri en azından özelden yapardım.

• Sonuç ne oldu sorunu düzeltebildiler mi? Eğer sorun düzelmediyse ilk 30 günlük süreyi kaçırmayın.
  • ahahahah ulan ne komik adamlar var yahu

B8 e dandik süspansiyonlu dedi herif premiumlar dışında en iyi yol tutan araç B8 haberin var mı ?

1.6 TDI motor içi çok ama çok sağlam.bunu piyasadaki yüklü 1.6 tdi lardan gözlemlemeniz mümkün zaten.1.4 tsi 125 de gayet sorunsuz bir makine.eski 160 tsi lar yağ yakıyordu cav motor polo gti lar yağ yakıyordu ona okey.

Bugün B8 dediğin araba Mercedes E sınıfının sessizliğini yakalamış bir araba sen git cırrığını taşla.Doğuşa söv dsgye söv şartlara söv fiyatlara söv tamam da eleştirirken mantıklı olun ağır saçmalıyorsunuz.

Vw'nin bütün manuel şanzımanlı araçları biraz kaba kullanım istiyor nazik nazik vitese geçirmek isterseniz geçmeyebiliyor vites yuvasına tam oturtmazsanız ve hareket etmek isterseniz sıyırma sesini duyarsınız.Debriyaja tam basıp sert bir şekilde geçirmek gerekiyor.Benim aracım da öyle.Bu tabi ki hoş bir durum değil lakin kullanıma engel teşkil edecek derecede de değil.Alışıyorsunuz kısaca.

• Konu sahibi arkadaşım B8 de halen giderilmeyen trim sesleri mevcut.Belli bir hızdan sonra hafif bir rüzgar sesi de mevcut.Teybin açılmaması-geç açılması-saatin geri kalması gibi küçük sorunlar da mevcut.

Lakin sen burda sorunlarına çözüm bulamazsın.Passatturkiye.com forumuna üye ol derdini anlat bir çözüm bulunur hiç yoksa Taner abi'nin bir yönlendirici bir tavsiyesi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Konu sahibi arkadaşım B8 de halen giderilmeyen trim sesleri mevcut.Belli bir hızdan sonra hafif bir rüzgar sesi de mevcut.Teybin açılmaması-geç açılması-saatin geri kalması gibi küçük sorunlar da mevcut.

Lakin sen burda sorunlarına çözüm bulamazsın.Passatturkiye.com forumuna üye ol derdini anlat bir çözüm bulunur hiç yoksa Taner abi'nin bir yönlendirici bir tavsiyesi olacaktır.

Trim sesleri var, rüzgar sesi alıyor ama mercedes e serisi kadar sessiz mi? Yeni passat'ın içine oturdum hiçte öyle sessiz bir araç değil. Hatta motor sesini benim Honda Civic'den daha fazla içeri alıyor. Hele ki passattan sonra hyundai araçlara binersen motor çalışmıyor zannedersin.

İstersen bir de bu konuya girip "Bugün B8 dediğin araba Mercedes E sınıfının sessizliğini yakalamış bir araba sen git cırrığını taşla." yaz.

donanımhaber forum
    Passat B8 DSG aracımdan gelen helikopter sesi (DOĞUŞ OTO VURDUMDUYMAZLIĞI İÇERİR ) » Sayfa 1 - 15
    http://forum.donanimhaber.com/m_114515219/f_//tm.htm#114515219

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 22 Şubat 2016; 13:40:37 >

• Vites sorunumu çözdüler. Ufak bir ayarla. Bir daha olursa tekrar gideceğim. Ses konusuna gelirsek evet sessiz bir araç. Ama mercedes bmw kadr olduğunu sanmam. Çünkü ses alıyor yani içeri. Rüzgar sesi giriyor. Gerçekleri yazalim. Para verdik diye övmeye gerek yok

• thrkrpr91 T kullanıcısına yanıt
    Debriyaj sisteminin havası alınması gerekiyor gibi. Benim tiguanımda da vardı. Sistemin havası alındı geçti, bazen 1 e geçti sanıyordum ama geçmiyordu cırrt diye ses çıkarıyordu. Şimdi artık yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thrkrpr91 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun 5 yıl satamayacağınızı düşününce inşallah başka bir sorun çıkarmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.