Şimdi Ara

B8 A4 / Sedan A3 veya bütçeyi zorlayıp B9 A4?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar başlıkta belirttiğim araçlar arasında kararsızım...

B8 Kasa dizel A4 veya tam dolu A3 sedan dizel otomatik alabilirim. (Bütçe 130Bin TL)

Bütçeyi zorlayıp, B9 kasa BENZİNLİ A4 alabilirim. (180Bin TL)

elimde 508 var km 220bin oldu (55Bin TL) , onu verip düşük km c5 alabilirim... (65Bin TL)

C5 ile devam edersem, elimde 50Bin TL para kalacak, borçlanmayacağım ve elimde kalan para TL bazında aylık %4-5 değer kazanacak. Piyasadan uzun süredir uzağım... Küçük yaştan beri kendim çalışıp didiniyorum, bir aklım al Full B9'u rahat rahat bin diyor, bir aklım da ne olacağı belli değil C5 al geç diyor...

Bekarım, ticari çevrem var, kamu hizmeti verdiğim mesleğim var, memuriyete geçme şansım var, yaşım 26... Biraz kafam karışık, alışveriş yaparken bu kadar korktuğum bir dönem hatırlamıyorum.

• A3 8V ya da A4 B9 mantıklı bence. Benzinli A4 yakıt bakımından dizel kadar değil ama gayet ekonomik bir araç. Diğer araçlar Audi ile kıyaslanacak araçlar değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabı soruda vermişsiniz zaten:

"ne olacağı belli değil C5 al geç"
  • C5 ten uzak durum hocam. 508 eat6 öneririm. Makyajlı kasa a3 sahibiyim. Ama boyut olarak 508 in yerini tutmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C5 2.0 al audiyi aramazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim oyum aracınızı değiştirmemeniz yönünde ama aracınızın kilometresi de artmış,sizin yerinizde olsam ya ikinci el yeni kasa az km bir Mondeo alırım ya da B8 Kasa Dizel A4.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.