Şimdi Ara

[B518] Geri Dönme Tekniği & T9 Özelliği Kapama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
12.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar belkide anlatacağım yöntemi biliyorsunuz, ama bilmeyen arkadaşlara faydası olacağını düşünüyorum..

Öncelikle,
    * B518 üzerine custom rom kuranların memnun kalmayıp B528 v.s. offical romlara dönmesi biraz sancılı oluyor.
    * B518 romda başlangıçtaki sd kart görmeme sorunundan dolayı kurulum aşamasında pembe ekran gelmektedir.

Bu sorunu usb kabloyu pc ye takarakda çözebiliyoruz, ama acil bir durumda ya yanınızda usb kablonuz yoksa ne yapacaksınız ?

* 1. Yol - Browser programları aracılığıyla dahili hafızaya ulaşır, sd karttan ddload klasörünü kopyalıyabilirsiniz.(Önerilmez !!!!.)
    * 2. yol ise, forumda bu yoldan bahsedildiğini görmedim o yüzden konuyu açma sebebim budur,

1- Telefon açık durumda ise, telefonu güç tuşuna basarak kapatın.
    2- Volume + tuşuna ve güç tuşuna basarak Huawei ekranın gelmesini sağlayın, (kısaca cwm açma komutu)
    Ekran gelir gelmez volume + - tuşlarına ve güç tuşuna basarak elimizi çekmeden, kurulum aşamasının gelmesini sağlamak..

Bu şekilde ek browser programları veya usb kablosu kullanmadan da kurulumumuzu gerçekleştirmiş oluyoruz..

T9 Kapamak için;

* Ayarlar --- Dil ve Klavye Ayarları --- Swype --- Tercihler --- Kelime Önerme --- Otomatik düzeltme bu tıkı kaldırıyoruz...

Umarım bilmeyen arkadaşlara faydası olmuştur.
    Herkese Başarılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 4 Haziran 2012; 12:35:35 >

• teskurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çoktandır custom romu kurmuyorum

şimdi rom yüklemekten bıktım artık 2.2 ye dönmeyi düşünüyorum

tam olarak ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

ben çoktandır custom romu kurmuyorum

şimdi rom yüklemekten bıktım artık 2.2 ye dönmeyi düşünüyorum

tam olarak ne yapmam lazım ?

2.3 offical romlardan hangi sürümdesin ?

Eğer B518 ise anlattığım 2. yöntemle kuruluma geçebilirsin, diğer Bxx versiyonlarda sorun çıkarmıyor..
    Hafıza kartına ddload klasörünü atıp volume + - ve güç tuşlarına aynı anda basarak elini çekmeden kurulum ekranı gelene kadar basılı tutuyorsun..
  • b528 en son buydu herhalde tel 3-4 aydır kurmuyorum ama artık sıkıldım şu telefonu düzgünce kullanmak istiyorum bugün denesem iyi olacak imei yedeği falan var zaten sıkıntı olmaz

ben şöyle sanıyordum bu cwm için pembe ekranda dosya değiştiriyoruzya onu eski halini yükleyeceğimizi sanıyordum
  • quote:

b528 en son buydu herhalde tel 3-4 aydır kurmuyorum ama artık sıkıldım şu telefonu düzgünce kullanmak istiyorum bugün denesem iyi olacak imei yedeği falan var zaten sıkıntı olmaz

ben şöyle sanıyordum bu cwm için pembe ekranda dosya değiştiriyoruzya onu eski halini yükleyeceğimizi sanıyordum

Ayarlar -- Telefon Hakkında -- En altta Derleme numarası -- Kodun son uzantısında B518 B526 B528 lerden biri yazar..

Açıkcası nesinden sıkıldın açıklarmısın, ben aylarca b528 kullandım arada dokunmatik sapıtırdı (telefonu şarja takarken yada usb ile pcye bağlarken)
    bu sorunuda güç tuşuna basıp tekrar açarak aşabiliyorsun..

Kamera 2.2 den çok daha üstündür, performans yine 2.3 üstün..
    Custom rom kullanmak zorunda değilsin, ben tekrardan b528 e döndüm ve düzgün bir custom rom çıkana kadar bunda kalacam..

• quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

quote:

b528 en son buydu herhalde tel 3-4 aydır kurmuyorum ama artık sıkıldım şu telefonu düzgünce kullanmak istiyorum bugün denesem iyi olacak imei yedeği falan var zaten sıkıntı olmaz

Ayarlar -- Telefon Hakkında -- En altta Derleme numarası -- Kodun son uzantısında B518 B526 B528 lerden biri yazar..

Açıkcası nesinden sıkıldın açıklarmısın, ben aylarca b528 kullandım arada dokunmatik sapıtırdı (telefonu şarja takarken yada usb ile pcye bağlarken)
    bu sorunuda güç tuşuna basıp tekrar açarak aşabiliyorsun..

Kamera 2.2 den çok daha üstündür, performans yine 2.3 üstün..
    Custom rom kullanmak zorunda değilsin, ben tekrardan b528 e döndüm ve düzgün bir custom rom çıkana kadar bunda kalacam..

dostum 2.3.5 çıktı dokunmatik ekran sapıttı,üstüne şebeke problemi geldi neyse bir şekilde bu sıkıntıları aşıyoruz farklı romlar yüklüyoruz birisi hafızayı görmez , birisinin ses problemi olur , foto cekmez video cekmez ,takılır , sapıtır vs... burada amaç rom yapan arkadaşların emeğine saygısızlık etmek değil ama ne biliyim sıkıldım valla dört dörtlük olmasa da genel sorunu olmayan tamam bu diyeceğimiz bir rom çıkmadı gitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu 2.2 ye geri dönmeye kesin karar verdim

yanlız romu bulamadım nereden indirebilirim ?
  • quote:

arkadaşlar bu 2.2 ye geri dönmeye kesin karar verdim

B163 Fabrika yazılımı linkleri:
    http://www.mediafire.com/?d9dcbkvxuzbazth (@cdemir arkadaşa teşekkürler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

quote:

arkadaşlar bu 2.2 ye geri dönmeye kesin karar verdim

B163 Fabrika yazılımı linkleri:
    http://www.mediafire.com/?d9dcbkvxuzbazth (@cdemir arkadaşa teşekkürler)

teşekkürler ilgin için dün aradım bulamadım

dün durduk yere şebeke problemi yaşıyordum operatör avea telefonum önümde duruyor başka bir avea operatörlü telefondan arıyorum ulaşılamıyor diyordu

sonra 2.2 yi bulamayınca dzo ics yükledim şebeke problemi tamamen kalktı gözde görünür hiç bir sıkıntı yok şimdilik dursun hata verirse 2.2ye dönderecem kesin

• quote:

teşekkürler ilgin için dün aradım bulamadım

dün durduk yere şebeke problemi yaşıyordum operatör avea telefonum önümde duruyor başka bir avea operatörlü telefondan arıyorum ulaşılamıyor diyordu

sonra 2.2 yi bulamayınca dzo ics yükledim şebeke problemi tamamen kalktı gözde görünür hiç bir sıkıntı yok şimdilik dursun hata verirse 2.2ye dönderecem kesin

İcs güzeldir, ama biraz daha gelişmesi lazım..
  • up !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 4 Haziran 2012; 12:42:29 >
  • up !!
  • upppp!!!!!

• ICS'den dönmeye çalışıyorum Installing'in ortalarında kalıyor mecburen bataryayı çıkarıyorum brick olacak diye korkuyorum telefon nasıl döneceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanfield

ICS'den dönmeye çalışıyorum Installing'in ortalarında kalıyor mecburen bataryayı çıkarıyorum brick olacak diye korkuyorum telefon nasıl döneceğim?

Dloadi hangi hafizaya atiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

quote:

ICS'den dönmeye çalışıyorum Installing'in ortalarında kalıyor mecburen bataryayı çıkarıyorum brick olacak diye korkuyorum telefon nasıl döneceğim?

Dahili. Ama geri dönmekten vazgeçtim.
  • quote:

quote:

quote:

İcsde son durum nedir hocam ram sorunu oluyor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende 140-150 MB civarında geziyor. En fazla 190 gördüm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende 140-150 MB civarında geziyor. En fazla 190 gördüm.

Hocam bi sorum daha olacak icsde fps kilitli mi? Bunu antutuda 3d testinden anlayabilirsiniz. fps degeri 55 lere geliyorsa kilitli degildir, 45 lere geliyorsa kilitlidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.