< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
B450 Tomahawk Max hala alınır mı? (2. sayfa)

-
-
Tier D sınıf bir anakarttan Tier C sınıf bir karta terfi etmiş olursunuz şuanda var olan işlemciyi hatta terfi edilecek işlemciyi de düşündüğümüzde attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmeyecektir.
-
S2h hem vrm hem de donanım itibariyle tomahawk max modeline göre zayıf kalan bir kart. Tomahawk max ile stock 5950x bile çalıştırırsınız. Bir 8 fazlı 500 amperlik vemleri olan anakarta göre belki yük altında vdroop fazla olur biraz llc açmak zorunda kalırsınız o da çok fazla etkilemez iyi soğutması olduğundan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siparişi geçtik bakalım umarım pişman olmayız :) anakartlardan çok iyi anlayan biri değilim fakat zamanında forumda nerdeyse her amd sisteme önerilen bi anakart modeliydi tomahawk. Gönül ister ki güzel bi B550 anakart alalım fakat onların da fiyatı 1000 liradan başlıyor nerdeyse. Oda giriş seviyesi ne kadar iyidir ne kadar kötüdür pek bir bilgim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayirli olsun hocam guzel gunlerde kullanin. Ben de bu karti dusunuyorum F/P olarak su an en iyisi bu diyebilir miyiz? Anakartlardan cok anlamam cat pat bilirim ve okuduklarimdan anladigim kadariyla bunu almak su an cok mantikli. R5 3600 veya i7-10700 tarzi islemciyle ve GTX1660 Super ile kullanicam diye dusunursek guzel bir tercih olur sanirim. Ilerisi icin B550'li olanlardan hangisi oneriliyor onu da bilmiyorum gerci yani fiyat farki ne kadar Tomahawk ile... Siz arastirdiysaniz en azindan B550 kanadinda hangi anakarta bakmak lazim biliyor musunuz?
-
İleriye dönük b550 yok. B450 ile aynı cpu support liste sahip. Seneye ddr5 başlar bunların hepsi tarihi eser olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X