Şimdi Ara

B Sınıfı Otomatik Araç Hangisini Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Civic, corolla bakarken 1 yılda efsanevi değişimle bütçemiz B sınıfını zor karşılar oldu. Bu sınıfta 65 bin civarlarında otomatik araba arıyorum. Seçenekler belli zaten: (Tekerlekli sandalye var bu yüzden bagaj küçük olmamalı aşırı derecede.)

Hyundai i20
    Ford Fiesta
    Seat Ibiza
    Skoda Fabia

Wv Buzdolabına pardon poloya para kaptırmak istemiyorum o yüzden o tasarım harikası arabayı önerecekler hiç yorulmasınlar. Varsa onun haricinde listeye ekleyebilirler. Lütfen sebepleriyle yazarsanız çok sevinirim. Son olarak da lütfen, kulaktan dolma bilgilerle yazmayın. Mesela, Hyundai artık eskisi gibi teneke arabalar üretmiyor böyle bir inanış var yıllardır. Neyse uzatmayayım.

• yakıt dızel mı benzın mı olucak acaba ?
  • Ben 2016 fabia 1.2 Style Dsg sahibiyim. Aracım 4700 km de. Sormak istediğiniz bir şey olursa buradayım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu listede fabia geniş iç hacim açısından önde. Motoru da performanslı. Listede olmayan swift ve hiç akla gelmeyen smart forfour bence çok iyi seçenekler. Ne alırsanız alın mutlaka surun.

• anilis_gs A kullanıcısına yanıt
    Dizeller biraz aşıyor bütçemizi hocam. Bir de yıllık 10bin km anca yaparız belki onu bile yapamayız o aradaki para kaç yıllık benzin parası eder hesaplamadım da tabi :) Düşüncem o yönde. Yani benzin olacak.
  • mikroskopik M kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar hiç aklımda yoktu aslında fabia ama bugün biraz araştırdım da fena araba değil hakikaten. 1.0 2017 ibiza çok aklımı çeliyor bayağı güzel yapmışlar da doğuş otomotiv gibi bir etken var adamlar 3-4 ay en az süre veriyor ve ek olarak zaten yeni ibiza yaz sonunda anca gelecekmiş.
  • Bagaj hacmi olarak fabia ve i20 diğerlerine göre daha geniş ama neticede sınırlı hacimleri var. Bagaj çok önemliyse 2. el c sınıfı araç bakmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 18 Mart 2017; 21:59:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    Arabadan memnunsunuz sanıyorum hocam. Bugün bayağı test izledim hoşuma gitti aslında araba. Bagajı hakkında ne düşünüyorsunuz tekerlekli sandalye katlananlar rahat bir şekilde sığar mı? Bir de DSG şanzıman hakkındaki düşünceleriniz neler kalkışta felan problem yaratıyor diye duymuştum ama bayağı yaygın kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVizit -- 18 Mart 2017; 22:2:36 >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Engelli indirimiyle alacağız yani ötv siz. Bu yüzden 0 almak zorundayız. Yoksa sedan arabaları daha çok seviyorum da kısmet. Aslında corolla manuel 1.33 life var ama arabayı ben üniversiteye gittiğimde felan annem kullanacak manuel onu zorlar bayağı.
  • Anladım hocam, bagaj olarak 305 litre ile en iyisi fabia, diğer konularda da gayet iyi araçtır, bir ara ben de ilgilenmiştim kendisiyle. Dsg riski var ama, alacaksanız ek garanti yaptırın.
  • İ20 1.4 Elite 4 ileri tam otomatik makul duruyor sadece 4 ileri yakıt ses dezavantajı var atmosferik motor bide , diğer araçlar için dsg powershift çift kavramalar kullandığı için araştırıp almanızı tavsiye ederim teknoloji iyi ama problem arıza konularını etrafta okuyabilirsiniz , Dsg biraz daha fazla göze batıyor bu konuda ama tam otomatikler çok yakma durumu olsada daha sorunsuzdur...

Sedan olarak 0 alabileceğiniz B sınıfı Accent Blue ile Attrage dışında seçenek yok symbol 301 Linea C-Elysee pas geçiyorum zaten fiyatları yüksek 2016 Symbol easy-r 74000 stepne sensörler ekran metal renk ekstra opsiyon;

Şu an Blue otomatik dolu olanı 2016 68.000 e geliyor Attrage var mı şu an bilmiyorum varsa otomatik 52.000 küsürlerden bulursanız inceyelin derim 2015 tek paket en dolusudur , bizde şu an kırmızısı mevcut profil-konulardan bakarsanız orda incelemem mevcut...

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Aslında aklımda olan bir diğer soru oydu. Accent Blue da bu miktarlara alınabilir bir sedan gibi duruyor. Bayağı yakışıklı bir araba. Acaba ona mı yönelsem var mıdır kullanan şöyle yorumlarını felan dinlesem ondan 2016-2017 modellerinin.
  • Polo onerisini istemeyip amcaogullari ibiza ve fabia'yi seceneklere koymaniz ilginc olmus.

Bu arabalar arasinda en cok otomatik i20 yakiyor. Hatta bayagi yakiyor.

Fiesta'nin bagaji sizi tatmin etmez.

Polo'yu ben de begenmiyorum ama polo ibiza'nin yaninda cok cok cok daha guzel ve kaliteli geliyor bana.

Fabia'yi onundeki amblemden dolayi hic bir zaman merak etmedim, duygusal yorum yapmis olurum.

Bagaj ihtiyacindan dolayi C-Hatchback dusunmek daha mantikli gibi. Veya maddiyat uygun ise B-Crossover.

Ekleme: Simdi yazinizi bir kez daha okudum. 65 bin, otv indirimli hali ile odeyebileceginiz son rakam mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barantula -- 18 Mart 2017; 23:5:59 >
  • LeVizit kullanıcısına yanıt
    B sedanları inceledim hocam bizim bütce 55 e kadardı Accentte boş manuele tekabül ettiği için 0 ını geçtik 2. elde deli gibi taksi çıkması var aynı zamanda km düşürülmüşüde çok 1-2 arabaya baktık iç açıcı değildi neyse sürüş vs olarak ;

B sınıfı sedanlar ne kadarsa o kadar sürüşü var pek fazla kullanmadım ama akrabımızda Accent Era var kağıt hissiyatını biraz çözmüşler era bayabi kağıt gibi gidiyordu blue daha oturaklı yalıtımı koltuklar vs bi binip test sürüşü yapmak lazım Attrage ile kıyas etmek gerekirse ahım şahım fark hissedemedim tabi şu anki fiyat farkıyla blue nun attrage üstüne ekleyebileceği bişey yok zaten alırkende o fiyat farkına avantajı olmayınca çabuk elenmişti...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • barantula kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam wolksvagen grubunda olduklarını ama Polo bana çok tipsiz geliyor ya. Wv biraz öyle araba çiz desen bir çocuğa direk jettayı çizer. Dümdüz araba. 2017 ibiza çok farklı bir şey olmuş ama 3-4 ay beklemek var bir de. Accent blue şu an biraz cazip gelmeye başladı.

İkinci sorunuzda malesef ötv siz 65 bin değil. Keşke öyle olsaydı 100bin liralık arabalar bakardım :) Ötv siz 45 bine denk geliyor bu band işte.
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam yukarda da yazdığım gibi hyundai da ciddi bir ilerleme var. Accent blue kullanan birileri yorum yapsa da güvenlik mevzusu için alınabilir duruyor şu an. Ama dediğim gibi ve sizin de dediğiniz gibi hakikaten bir ilerleme var.
  • Mitsubishi attrage , buyuk bagaj, tam otomatik vites, bu sinifta olabilecek tum donanim, 6 havayastigi , ve sadece 52 bin tl.

https://forum.donanimhaber.com/mitsubishi-attrage-1-2-cvt-hakkinda-hersey-testler-kullanici-gorusleri-vb--122779248#122779248

Inceleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 18 Mart 2017; 23:14:58 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Bana symbol u andırıyor o yüzden tipi çok hoşuma gitmemişti bunun hocam. Accent blue tip olarak çok daha iyi geliyor gözüme. Ama bir incelemek lazım tabi.
  • Ötv indirimi ile alacaksınız yani 5 yıl bu aracı kullanacaksınız, bu nedenle çift kavramalı şanzımanı olan bir aracın 5 sene içinde size çok masraf açma ihtimali var benim size tavsiyem tork konvektörlü tam otomatik şanzımanlı bir araç tercih etmeniz olur. Şanzıman konusunda başınız ağrımaz.

• canvarol kullanıcısına yanıt
    Tam otomatik şanzıman derken hangi markaların modelleri buna giriyor. Çift kavrama dsg, powershift felan mı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.