Şimdi Ara

B Sınıfı Otomatik Araç Hangisini Almalıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İ20 ve fabia. bu ikisi arasında seçim yapın. ancak fiyat ve bütçeye göre rapid değerlendirmeye açınabilir.

İ20 4 ileri tam otomatiktir. az km yapacağınız için çok zorun olmayacaktır. fabia daha az yakacaktır. konforu daha iyi. ancak fabia hız sabitleme olamaması açısından kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Ötv indirimi ile alacaksınız yani 5 yıl bu aracı kullanacaksınız, bu nedenle çift kavramalı şanzımanı olan bir aracın 5 sene içinde size çok masraf açma ihtimali var benim size tavsiyem tork konvektörlü tam otomatik şanzımanlı bir araç tercih etmeniz olur. Şanzıman konusunda başınız ağrımaz.

tam otomatiklerde seçenekler daralır ise yarı otomatik araçlar extra garanti ile de değerlendirilebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Rapid öneririm mutlaka pişman olmazsınız
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-skoda-rapid-1.2tsi-dsg-hatasiz-boyasiz-desigensiz-darbesiz-412614586/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-dogus-oto-skoda-bayi-ozaydin-plaza-dan-2016-rapid-sedan-1.2-tsi-412531136/detay

2016 model boş versiyonunu 56 bine almıştım ama şimdi malesef o fiyatlara yok 1.2 TSİ yakıtı da belinizi bükmez mutlaka inceleyin derim

Engelli durumundan ötv indirimli alıyor ve otomatik istiyor en düşük 0 otomatik rapid 78.000 Tl , Heralde en pahalı B otomatik sedan rapidde , Accent Blue 68.000 , Attrage 52000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Ötvli hali 65 bin olacak hocam yani 44-45 bine alabiliriz ancak arabayı.

• Bobera10 B kullanıcısına yanıt
    65 bin ötvli bakıyorum hocam sitelerdeki fiyatların üstü mü çıkıyor altı mı bayilerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: LeVizit

Ötvli hali 65 bin olacak hocam yani 44-45 bine alabiliriz ancak arabayı.

65 bine gecen 1-2 hatfa önce forumda i20 aldı bir kişi almıştı
    boş veya yarı dolu paketti sanırım, benzin otomatik
    yakıt değerleri epey fazla olur diye yorumladık bir ağızdan..
    ama dolu birşeyde yok o paraya, polo fiesta clio rapid vs. 80 i geçmiş.

resimde bagaj hacimlerini karşılaştırdım..
    fiesta - clio - fabia - ibiza sıralaması var
    burada en byük fabia nin bagajı cıkıyor ama benim cliodan 1 parmak büyük
    bu sandalye taşıma işini ne derece idare eder bilemiyorum.. bence sandalyeyi etrafınızda bulunan (illa bir clio veya fiestaya bulunabilir) bu 4 aracın birinde deneyin ilk önce
    not : i20 ye sonradan baktım 301 litre..
    hepsi düz hesap aynı büyüklükte..

• hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    2016 i20 bulsam 65 bine sunroof + ağzına kadar dolu elit donanım o fiyata denk geliyor. 2017 de bunun üzerine bir 7-8 bin koymuşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: LeVizit

2016 i20 bulsam 65 bine sunroof + ağzına kadar dolu elit donanım o fiyata denk geliyor. 2017 de bunun üzerine bir 7-8 bin koymuşlar

bayilerde işler farklı gezip birerir pazarlık etmeniz gerekir
    liste fiyatlarının altında satış yapıyorlar
  • i20 olabilir
  • Ya da şöyle bir Dacia Sandero Stepway alıp hiç yakıt derdim olmadan takılsam mı?
  • LeVizit kullanıcısına yanıt
    Dh de insanlar öneri sununca akıldaki model 3 iken 5 oluyor faydalı mı şu bölüm zararlı mı belli değil

Stepway alacaksanız Easy-R test etmeden almayın tek kavramalar biraz manuel tadında 1-2 her zaman sarsıntılı olur ama hiç sürmediyseniz alışana geçişler biraz daha şiddetli olucaktır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Valla haklısınız hocam :) Bakalım bagaj meselesi nolur bilinmez ama alışırız herhalde onun vitesine de sonuçta kaza bela olmazsa 5 yıl birlikte olacağız.

• LeVizit kullanıcısına yanıt
    Hocam siz en iyisi plazaları baştan sona gezin Stepway yerine Duster iyi bir seçenek olabilir ama otomatik bütçeyi aşabilir en temizi gezip bakmak bence B sedan bakın sıfır olarak size çok uyar 280-300lt bagaj sıkıntı yaratabilir kıstasınızı 400lt üstünde tutun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o forfourun tipi ne öyle :) pulsar da malesef aşıyor bizi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.