Şimdi Ara

B sınıfı, benzinli, otomatik araç tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kız arkadaşıma B sınıfı, Benzinli, otomatik araç alınacak, önceliklerimiz şunlar;

-Güvenli olması
    -Otomatik vitesin sorunsuz olması
    -İkinci elde düşük değer kaybı
    -Yakıt ekonomisi
    -Donanım yönünden çok fakir olmasın

Bana kalsa punto evo çok mantıklı bir seçenek, fiyat olarak incelediğimde en uygun o geldi, ancak kız arkadaşıma bunu söylediğimde "kaza yaptığımızda ölelim mi" gibi bilgisizce bir cevap aldım. Anlayacağınız kendisinde ve ailesinde marka takıntısı var, bu yüzden her öneriyi kabul etmeyebilirler ancak ben yinede kendi açımdan bilgi edinmek istiyorum.

Araç 0 ya da 2. el olabilir. Sıfır olursa da 32.000 tl yi çok geçmemeli, ikince el olursa da max 30.000 tl civarı düşünülüyor.

Son olarak bir de şu araç nasıldır, yorumlarsanız sevinirim;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-satilik-opel-corsa-1-4i-twinport-enjoy-111-years-52431897/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 9 Temmuz 2011; 19:49:56 >

• sahibinden deki corsa guzel bence. 2. el astra da düşünebilirsin
  • bence fiat 500. B segmenti değil ama bayanlar için üretilmiş desek yeridir. ayrıca 5 yıldızlı ncapten. Q7 ile çarpışmasınıda test etmişler. sürücü kabininde bir hasarı olmadı (kafa kafaya) ayrıca fiatın otomatik vitesleri güzeldir. sadece 1. viteste bir sorun oluyor oda dobloda yokuş yukarı çıkarken. 500 de sorun olcagını sanmam.
  • Talihsiz bir yorum olmuş. Halbuki en fazla güvenlik donanımını (ESP, ASR, vb.) sunan Punto Evo.
    Onun dışında yeni kasa Honda Jazz'da olabilir, onun da güvenlik donanımları oldukça iyi. Yakıt tüketimi de oldukça düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

Talihsiz bir yorum olmuş. Halbuki en fazla güvenlik donanımını (ESP, ASR, vb.) sunan Punto Evo.
    Onun dışında yeni kasa Honda Jazz'da olabilir, onun da güvenlik donanımları oldukça iyi. Yakıt tüketimi de oldukça düşük.

Talihsiz bir yorum olduğunun bende çok farkındayım ama işte insanın bir konuda bilgileri yetersiz olunca, kafalarındaki sabit fikirlere göre hareket ediyorlar, bence de üzücü bir durum.

@tLqA
    Punto evo ya hayır diyenin Fiat 500 bakcağına ihtimal vermiyorum

Honda Jazz listemizde bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

Bana kalsa punto evo çok mantıklı bir seçenek, fiyat olarak incelediğimde en uygun o geldi, ancak kız arkadaşıma bunu söylediğimde "kaza yaptığımızda ölelim mi" gibi bilgisizce bir cevap aldım. Anlayacağınız kendisinde ve ailesinde marka takıntısı var, bu yüzden her öneriyi kabul etmeyebilirler ancak ben yinede kendi açımdan bilgi edinmek istiyorum.

Grande Punto 2005+
    Euroncap 5 Yıldız -->http://www.euroncap.com/tests/fiat_punto_2005/238.aspx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suv otomatik araç Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.