Şimdi Ara

BİR AKRABAMIZ DAHA BİZİ DEFTERDEN SİLMİŞ ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okadar mutluyumki bazı şeyler yaşandıkça insanlar iç yüzlerini gosteriyorlar şükürler olsunki Tanrım bana onların yüzünü erken gosterdi bizi defterden silmiş bi akrabamız daha allaha sükürler olsun hepsinden kurtuldum

• kesin konuşmuyum ama ne gelirse çoğunlukla eş dost akrabadan geliyor.
  • evet gerçekten de oyle

para için hepsi bizi sattı üstelik biz bişe yapmadık herşeyi onlar yaptı bütün dalavereleri onlar yaptı ama defterden biz silindik allah razı olsun hepsinden bida yanıma gelmesinler yeter... yalnız 1-2 tanesi (babamın kuzenleri) arkamızdan ileri geri konuşuyomuş yemin ettim bida bişe duyiyim gidip ikisini de hastanelik edicem sınırı aştılar artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cliff -Lee- Burton

evet gerçekten de oyle

para için hepsi bizi sattı üstelik biz bişe yapmadık herşeyi onlar yaptı bütün dalavereleri onlar yaptı ama defterden biz silindik allah razı olsun hepsinden bida yanıma gelmesinler yeter... yalnız 1-2 tanesi (babamın kuzenleri) arkamızdan ileri geri konuşuyomuş yemin ettim bida bişe duyiyim gidip ikisini de hastanelik edicem sınırı aştılar artık

5e5 sopan benden
  • Akrabalar her zaman yuze guler arkandan dedıkodunu yapar bayramdan bayrama gormek gerekir dugunlerıne gıtmem dugunume gelmesınler
  • quote:

Orjinalden alıntı: misafiruye

Akrabalar her zaman yuze guler arkandan dedıkodunu yapar bayramdan bayrama gormek gerekir dugunlerıne gıtmem dugunume gelmesınler

Nokta.
  • bizim akraba denen bişey kalmadı aynen babamda ayısını yaptı herkesle kopardı bağları çok olaylar yaşadık dedikodudan paraya kadar hepsini yaşadık şükürlr olsun yüzlerini gördük çok rahatız artık ben babam abim annem sadece okadar ha bi tek dedeler var akraba amcaymıs halaymıs hiçbiri yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kl_emre_1905

quote:

Orjinalden alıntı: misafiruye

Akrabalar her zaman yuze guler arkandan dedıkodunu yapar bayramdan bayrama gormek gerekir dugunlerıne gıtmem dugunume gelmesınler

Nokta.

yok çok temiz akrabalarım da var ben büyürken hayata dair pek çok şey ogreten akrabalarım yani mesela annemin kardeşi babamın kardeşi hiç oyle insanlar değil hepsi pırlanta gibi ama babaannemin kardeşleri tam bir.... çıktı kotu de soylemek istemiyorum biri rahmetli oldu cenazesine bile gelmemizi istemedi birinin de bi gozu toprağa bakıyo tobe tobee

• Milleti birbirine dusurenlerin olduklerınde yatacak yeri olmaz insallah dedigim gibi bayramdan bayrama belki goruyorum akrabaları tabi sık sık gordugum bı kac kısıde var diger ise yaramazları yolda gorsem selam verir ceker giderim Allah ıslah etsin milletin evinde ocagında gozu olanları
  • Daha geçen okmuştum senin bu olayını. aynı keliemelerle konu açmışsın.

daha da gonuşma onlarla
  • en büyük yengem ulan karı evde kendi sülalesini beslio biz eve gelince afra tafra gerçi bütün yengelerim aynı

burdan bütün yengelere
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

Daha geçen okmuştum senin bu olayını. aynı keliemelerle konu açmışsın.

daha da gonuşma onlarla

bu anlattığım dün olan bi olay ama son gelişme yani...diyorum ya bırak selamı bi kelime daha etsin gidip ikisini de dovcem artık o dereceye geldim
  • quote:

Orjinalden alıntı: YoungAnıL

en büyük yengem ulan karı evde kendi sülalesini beslio biz eve gelince afra tafra gerçi bütün yengelerim aynı

burdan bütün yengelere

ben 25 senemin yalan olduğunu anladım.25 senem yaşanmamış sanki.yaşananlarda yalanmış.kimin ne kadar iki yüzlü olduğunu, dostumu düşmanımı tanıtım 3 ayda 25 seneyi sildim.

• Biriyle ne kadar samimi olursanız,saygı çerçevesini aşmaya başlarsanız,bilinki ilerde o sizin düşmanınız olmaya en yakın potansiyeldir.
  • quote:

en büyük yengem ulan karı evde kendi sülalesini beslio biz eve gelince afra tafra gerçi bütün yengelerim aynı

burdan bütün yengelere

Benim yenge denilen kadında öyleKardeşini ailesini besler durur.Ne yemek yapar ne birşey yapar bizim evin alt katında oturduğunda hergün bizde yemek yerlerdi sonrada çekip gittiler arkamızdan laf etmiş o kadar kaldık bir yemeğe bile çağırmadılar diye.Akrabalarımdan bir hayır görmedim amcam denilen adamlar babamı soydular birde üste çıkmaya çalışıyorlar babamda 2 amcamla konuşmuyor.Akrabalarla merhaba merhaba fazla dostluk zarar, menfaati olduğu zamanlar ararlar o zamanda yok deyip geçeceksin.

• bir öğrenci ankaraya gider gurbete evsiz ailesiz tek başına
    3 evi boş duran ( dayalı döşeli ) evinde kimse kalmamaktadır (3-4 ayda bir ay geldiğinde kalmaktadır.)
    1-2 ay otellerde arkadaşlarda sağda solda kalan öğrenci çözüm olarak bu akrabayı görür adamın evine gitmek ister ve ailesine soyler . dayalı döşeli bos duran bi evin küçük odası ona verilmiştir. bir gün eve geldiğininde görür ki tüm eşyaları kapının önüne konulmuştur ve adam evden kovar ramazan gecesi insanlar teravihe giderken o yüklü esyaları ile bir taksi tutar o gece bi arkadaşına sığınır ve ertesi gün tüm eşyalarını eve geldiğinde kapısının önünde gören öğrenci her şeyi anlar o vakit tüm ev boşken küçük oda ona verlmiştir ile evine doğru yola çıkar.oysa ki buradan anlardın oysa ki neyse sen gel odtüye sana kalacak yer bulamasınlar biraz otl biraz sağda solda kal bir keresinde bi arkadaşım eve çağırmıştı hiç unutmuyorum annesi çorba yapmıştı anında tabak bitmişt annesi çok şaşırdı :S sonra sadece i elma verdi o da bitti insan ev yemeğini nasıl özlüyor bir bilseniz bunu anlamak için çekmeniz gerek akraba mış kan bağıymış yalan çekememezlik bunlar o adamın çocuğuna noldu derseniz

hiç bir yeri kazanamadı özel liseden mezun olup ikinci senesinde zar zor el attırdım ünisinin herkesi alan bölümüne girdi... ama bir andım var unu gerçekleştirceğim inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtusft -- 9 Şubat 2009; 13:31:51 >

• quote:

burdan bütün yengelere

Bak buna benden de

• quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

3 evi olan adam ankaraya gelenb gurbette yurtlarda kalan boş duran dayalı döşeli evinden evinde kimse kalmamaktadır (3-4 ayda bir ay geldiğinde kalmaktadır.) kovar tüm eşyalarını eve geldiğinde kapısının önünde gören öğrenci her şeyi anlar o vakit tüm ev boşken küçük oda ona virlmiştir oysa ki buradan anlardın oysa ki neyse sen gel odtüye sana kalacak yer bulamasınlar biraz otl biraz sağda solda kal bir keresinde bi arkadaşım eve çağırmıştı hiç unutmuyorum annesi çorba yapmıştı anında tabak bitmişt annesi çok şaşırdı :S sonra sadece i elma verdi o da bitti insan ev yemeğini nasıl özlüyor bir bilseniz bunu anlamak için çekmeniz gerek akraba mış kan bağıymış yalan çekememezlik bunlar o adamın çocuğuna noldu derseniz

hiç bir yeri kazanamadı özel liseden mezun olup ikinci senesinde zar zor el attırdım ünisinin herkesi alan bölümüne girdi... ama bir andım var unu gerçekleştirceğim inşallah

hiç bi şey anlamadım

• Sanırım yengeler öyle oluyor.Bende de bir yenge var allah düşman başına vermesin.Amcamlara gidip adam gibi söle 3 gün rahatça kalabildiğimi hatırlayamıyorum.Diken üstündeyim hep.
  • bende hiç sevmiyorum akrabalarımı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.