Şimdi Ara

B.MUHENDİSLİGİ MAAS KONUSUNA NOKTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
5
Favori
4.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada birçok tartişma oluyor gereksiz yere bu videoyu paylasmak istiyorum .insan kaynaklari uzmanindan genel bir bilgi edinebilirsinizhttps://www.youtube.com/watch?v=kZs_OcrqvOA&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 9000 ₺ maaşı ifade etmek isterken "9 bin K maaş" diyen bir kanala yapacağım tek hamle, dislike + blok olur.

Koç Bilgisayar Mühendisi mezunu abimiz var kendisi yılların donanımcısıdır. 2 yıldır mezun ve çalışıyor şu an. Konusunda herkese itinayla cevap vermeye çalıştı birilerinin işine gelmedi doğruları dinlemek ve yine herkes kendi inandığı ütopyada yaşamaya devam ediyor.

Sıralama ve maaştan başka hiçbir detay düşünmeyen bottan farksız yeni üniversite öğrencileri birkaç sene sonra bölüm değiştirme/üniversitedeyken sınava tekrar hazırlanma vs gibi sayıları astronomik sayılara çıkaracak.

Ki son 5 senedir inanılmaz bir artış eğrisinde.

Her bölüm ilginiz varsa okunur hayatın kısayolları yoktur, hayat formülize edilemeyecek kadar komplekstir.

Ve çok ama çok üzgünüm ki hayat, siber dünyadan büyüktür.

Sevgiler
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Yav he he birkaç sene sonra bilgisayar mühendisleri robot doktorlar üretip işinizi çalacak ya bu yüzden bilgisayar mühendislerinden bu kadar çok nefret ediyorsunuz hahahah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kanalı biliyorum güzel kanal. Bi tane daha vardı bildiğim kanal onun konusunu da ben açayım yarın.
  • @Ankaratıplı kral ODTÜ cenge geç de rahatlayalim.Hem sana bir sey diyim mi ODTÜ Ceng in ankara tiptan milyon kat daha havali olduguna tüm forum iknadir bence.Ordaki de doktor burdaki de doktor o kadar da üni nin bir önemi yok tus var nihayetinde ama ODTÜ öyle mi akan sular durur

• quote:

Orijinalden alıntı: exploitt

@Ankaratıplı kral ODTÜ cenge geç de rahatlayalim.Hem sana bir sey diyim mi ODTÜ Ceng in ankara tiptan milyon kat daha havali olduguna tüm forum iknadir bence.Ordaki de doktor burdaki de doktor o kadar da üni nin bir önemi yok tus var nihayetinde ama ODTÜ öyle mi akan sular durur
    Hocam bende top okul puanı olsa odtü değil bilkent yazardım . kampüsünü de gezmişliğim var eğitimini de yakınlarımdan biliyorum.Bence bilkent alır gibi ama emin değilim :D

gerçi bu konu dışı ama aklıma gelmişken yazayım dedim
  • Bir kanal da ben bırakayım:

Alandan alana, kurumsaldan startup'a vs vs. pek çok şey etkiliyor ama ortalama baz alırsak:

Deneyim yılı + 4K olarak hesaplayabiliriz.

4+0
    4+1
    4+2 gibi..

• youtube’a düşen videolar genelde düşük orofil maaşa çalışıyorlar kendi işleri olmayan freelance çalışan insanlar ki bu teyzelerin iş modeli de freelance menajerliği gibi anladığım kadarıyla biri de çıkıp desinki vesteldeki bmler şu kadar alıyor (birebir diyen birisi oldu) ama yok hepsi youtube click baitcisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp 1.sınıf nasil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 35 dk video atmışsın, maaş kısmını izledim ve rakam belirtilmemiş. Ne ilk mesaja yazmışsın ne de dk belirtmişsin.

Konu açma ehliyeti falan olması lazım.
  • Rakam belirtiliyor videoda 2x e alip izle

• exploitt kullanıcısına yanıt
    yoo
  • akademisyen olmaya karar veriyorum ben gun be gun

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gene alttan alttan tıpa giydiriyorsunuz. Kontenjanı 20k yapsalar da içinde ukte kalan ceng öğrencileri de gelse

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    vesteldeki bmler ne kadar alıyor?
  • GTÜ den mezun 6-7 yıllık bm olan yakınım 15bintl alıyor ekstra 2000$ da yurdışında bir şirketle anlaştı..Kendisi işe alım sürecinde mülakatı yapanlardan birisi artık üniversite önemsizleşti şuan çoğu yer üni den çok akademik başarıya,bilgiye bakıyor diyor..

• Botadam B kullanıcısına yanıt
    25 bin altı alan BM kalmadı artık zaten dışarıya 2-3 iş yapsan ayda 1.5-2k $ gelirin oluyor. Birçok sınıf arkadaşım böyle döviz gelirine sahip, birisinin düzenli 1k geliri var öbürünün 500$ ama çoğunun var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.