< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
@Ankaratıplı kral ODTÜ cenge geç de rahatlayalim.Hem sana bir sey diyim mi ODTÜ Ceng in ankara tiptan milyon kat daha havali olduguna tüm forum iknadir bence.Ordaki de doktor burdaki de doktor o kadar da üni nin bir önemi yok tus var nihayetinde ama ODTÜ öyle mi akan sular durur
|
9000 ₺ maaşı ifade etmek isterken "9 bin K maaş" diyen bir kanala yapacağım tek hamle, dislike + blok olur.
Koç Bilgisayar Mühendisi mezunu abimiz var kendisi yılların donanımcısıdır. 2 yıldır mezun ve çalışıyor şu an. Konusunda herkese itinayla cevap vermeye çalıştı birilerinin işine gelmedi doğruları dinlemek ve yine herkes kendi inandığı ütopyada yaşamaya devam ediyor. Sıralama ve maaştan başka hiçbir detay düşünmeyen bottan farksız yeni üniversite öğrencileri birkaç sene sonra bölüm değiştirme/üniversitedeyken sınava tekrar hazırlanma vs gibi sayıları astronomik sayılara çıkaracak. Ki son 5 senedir inanılmaz bir artış eğrisinde. Her bölüm ilginiz varsa okunur hayatın kısayolları yoktur, hayat formülize edilemeyecek kadar komplekstir. Ve çok ama çok üzgünüm ki hayat, siber dünyadan büyüktür. Sevgiler ![]() |
Sen hala burada gezebiliyor musun Mad Mushroom?
![]() Sahte sonuç belgeni bir kere daha ifşaladık daha hala siteye girebiliyor aynı hesapla. Utanma da yok |
Hocam 35 dk video atmışsın, maaş kısmını izledim ve rakam belirtilmemiş. Ne ilk mesaja yazmışsın ne de dk belirtmişsin.
Konu açma ehliyeti falan olması lazım. |
Odtu bilgisayar icin yks ye hazirlanan alt donemim az once brut 180k$ ile basladi maaslar cidden cok iyi
|
Hocam bende top okul puanı olsa odtü değil bilkent yazardım . kampüsünü de gezmişliğim var eğitimini de yakınlarımdan biliyorum.Bence bilkent alır gibi ama emin değilim :D
gerçi bu konu dışı ama aklıma gelmişken yazayım dedim |
yoo
|
GTÜ den mezun 6-7 yıllık bm olan yakınım 15bintl alıyor ekstra 2000$ da yurdışında bir şirketle anlaştı..Kendisi işe alım sürecinde mülakatı yapanlardan birisi artık üniversite önemsizleşti şuan çoğu yer üni den çok akademik başarıya,bilgiye bakıyor diyor..
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |