Şimdi Ara

LOL Soru-Cevap Kosesi (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.102
Cevap
34
Favori
82.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @MustafaPasam Zed var kendini kopyalıyor w skill'iyle , Shaco ultisini basarsan kendine kopyalar , Mordekaiser ulti atarsan karşıdaki champion o ultiye ölürse karşıdaki championun kopyası sana eşlik eder. Senin dediğine göre en iyisi yorick olur.

@Asoposss Twitch'in true damage'i olmasından dolayı botrk da alınabilir fakat benim tavsiyem ilk önce IE almanız. Bunun belirli bir cevabı olmaz , rakiplerine göre alabilirsin sana nasıl mantıklı geliyorsa
  • ADC için büyüklere life steal mi , +2 ad mi , Zırh delme rünleri mi ? Hangisi daha uygun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asoposss

Beyler Twitche ilk item botrk mı çıkılmalı yoksa bt mi karar veremedim

Botrk bence , Zehir için saldırı hızı fena olmaz, yada bt+ runaan da olabilir.
  • @Oliver Quinn 2 tane lifesteal 1 tane attack damage. Standarttır bu değişmez
  • bugün oyunu ingilizce yaptım ama ana ekranda sol alt köşe boş ve sağ üsttede yazılar yok. nedenini bilen varmı?
  • Kuleye ölme şartı nedir?Mesela adamdan kaçarken kuleye ölmek için rakibin son vuruşundan belli bir zaman mı geçmesi lazım?
  • @EnesCimen bug olmuş hocam oyunu silip tekrar yüklemen lazım.

@TheSpiRiT evet zaman geçmesi lazım, fakat sorduğunuz soruyu tam olarak anlayamadım açıklarsanız yardımcı olurum
  • Kill vermemek icin intihar etmekten bahsediyorsan evet zaman gecmesi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnesium kullanıcısına yanıt
    Ashe ile oynamaya çok alıştım. Fakat hero olarak biraz sıkmaya başladı. Bu tarz bir hero öneriniz ne olur acaba?
  • Miss fortune ve Sivir size göre uygun. Farklı bir tarz istiyorsanız kayle , annie , garen , ryze.
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Varus öneriyorum şiddetle :))
  • Forumdaki Fre Şampiyon Konusuna Ne Oldu Göremiyorum Ana Konu Olan
  • BlueDangeR kullanıcısına yanıt
    Bu konu altında birleştiler, indirimler, haftalık free rotasyon.

http://forum.donanimhaber.com/m_81375924/tm.htm
  • Teşekkürler Haberverdiğin için
  • Ne zaman ilk maçımı attım,lole ne zaman başladım öğrenebiliyor muyum?
  • Oliver Quinn kullanıcısına yanıt
    Hayir bildigim kadariyla oyle bi bilgi paneli falan yok. Eger oyuna basladiginda cikan en son champion hangisi oldugunu hatirliyorsan LoL sitesinde timeline gibi birsey var. Butun championlar gelen patchler falan tarihleriyle yaziyor. Mesela ben Nocturne patchi ile baslamistim. Link atamiyorum telefondan zor oluyor eve gidince bakarim eger bulamazsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaşlar oyun güncellemeleri bitmek üzere oyuna yeni başlıcam sizce hangi karakteri seçmeliyim acil yardım ve klan filan arkamda olabilcek biri lazom
  • Yeni başlıyorsanız , tek girip oyunu iyice öğrenmeniz lazım. Yaklaşık 1 - 1.5 ay oda itemleri , karekterleri öğrenmesinizi sağlar. Sonra oynayışınızı geliştirmeniz lazım ki , en büyük yardımcısınız stream'ler olacaktır. Daha sonra zaten arkadaş bulursunuz Yeni başlayanlar için Ashe , Annie , Garen , Master yi önerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

Yeni başlıyorsanız , tek girip oyunu iyice öğrenmeniz lazım. Yaklaşık 1 - 1.5 ay oda itemleri , karekterleri öğrenmesinizi sağlar. Sonra oynayışınızı geliştirmeniz lazım ki , en büyük yardımcısınız stream'ler olacaktır. Daha sonra zaten arkadaş bulursunuz Yeni başlayanlar için Ashe , Annie , Garen , Master yi önerebilirim

teşekkürler saolsun bir arkdaş yazdı birşeyler bende şimdi ilk girişimi yapıcam qwe :D
    bu arada ashe alcam
  • Arkadaşlar Vi indirime girmiş jungle fazla oynuyorum hecarim + shaco ikilim var birde Vi olsunmu diye düşünüyorum sizce iyimidir?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.