Şimdi Ara

azures + emule + p2m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu programlardan herhan gibirini açınca downloadlar az olsa bile surf yapamıyorum 25k 20 k ile indirsem bütün bandı yiyiyo dicem ama kablo olayından beri 2k 3k downloadlarım sürekli ama yinede surf olayı çok yavaş yada sayfalar 2-3 tıklama sonra açılıyor sizce bu neden kaynaklanıyo olabilir ? bilgisayarımda herhangibir proxy ve ya dns ayarı girmedim kullandığım browser firefox bide norton netsecurity yüklü

• netlimiter yükle ve o programların downloadlarına sınır koy

Sana söz yine baharlar gelecek!
  • Belli oranda sınırlamaktan söz ediyorum.En azından surf yapacak kadar.Ama arkadasın sorunu farklı galiba dl cok düşükken bile surf yapamıyormuş.Şimdi dikkatimi cekti

Sana söz yine baharlar gelecek!
  • net limiter var zaten dl az olsa bile peki uploadla bi ilgisi olabilir mi gerçi uploadlarda 1 k ya ayarlı ama
  • Evet upload senin hızını yavaslatır.Ama sürekli oluyorsa bir ad-aware ve spybot'la tarama yaptır derim.P2P programların bir kısmı baglantıyı yavaslatıyor.
    Daha Fazla Göster
  • O sörf yavaşlığı şu kablo kopma olayından beri var.Opera ile bir sayfayı yükleme hızı çoğu zaman 5-6k 'yı geçmiyor ama gece yarısından sonra belirgin bir hızlanma oluyor.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.