Bildirim
Torrent
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konuların forum kurallarına aykırı oldugu için silinebilir.
Forum kurallarına dikkat edelim.
Soruna gelirsek;
Internet hızın kac mbit oncelikle ve kac kbps ile indiriyorsun genellikle torrentleri?_____________________________ 
-
torrent 100 200 arası oluyor ama aniden düşüşler ve çıkışlarda olabiliyor internet hızımı şimdi ölçtürdüm :5.70 mbps yazıyor internet hızlarından falan pek anlamıyorum k.bakmain. _____________________________ -
Tarifende ki hız kac peki 8mbit mi 10mbit mi?
Kablolu Kablosuz?
Bazen Wireless az çektiginde hız sorunları ve dalgalanma olabiliyor.
Ayrıca Bittorent veya MediaGet ile dene birde._____________________________ 
-
kablolu airties modem ve internet smile adsl den geliyor
tarifedeki hız 8 megabite kadar yazıyor biraz garip ama öyle
_____________________________ -
Hmm. Genelde -'e kadar ifadesi hiç hoşlanmadıgım bir ifade ve insanları aldatan bir ifadedir.
Bittorent onerimdir bir cok kisi utorrent onerse de.
Ayrıca eski torrentlerle pek ugrasma ve seed sayısı fazla olanları indirebilirsin._____________________________ 
-
peki ben utorrent ile yüzde 36 ya kadar ilerledim dosyada biraz büyük 3.60 gb bunu kaydedip bittorent ile devam edebilirmiyim yada bunun hızını arttırabilirmyim? _____________________________ -
Sanmıyorum.
Ben Bittorent ile 1.2mbit e kadar çıkıyorum.
Kablosuz SuperOnline 10mbit kullanıyorum.
2mbit fark var desek seninde 900-1mbit gormen lazım.(En fazla ve her torrentde degil)_____________________________ 
-
Port açmak falan diyorlar ancak ona pek güvenemiyorum sizce port açıyımmı ? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
)