bu kokuşmuş futbol camiasında senin ne işin var ya senin gibi insanlar kaldı mı şu camia da
sen ne biçim adamsın sorarım ey aziz Yırdırım görevin başına ilk geldiğinde fb de belki onlarca grup vardı herkes birbirine düşmandı sen ne yaptın hemen bunları birleştirdin ve bütünleşmeyi sağladın ey aziz Yırdırım sen ne biçim bir adamsın be... sonra bu takıma inanılmaz oğlanaklar sağladın hiçbir zaman elindeki ile yetinmedin hep daha iyisini istedin hala da istiyorsun (örnek fb stadı tr deki en iyi stad ama hala geliştiriyor önümüzdeki yıl daha büyüyecek ve üstü kapanacak)
ama bunların hiç biri önemli değil aslında asıl önemli olan şuki aziz yırdırım elinden geldiği kadar her zaman yardımseverliğini göstermesi dün akşam ligtv de sedat balkanlı ve ismail in hanımları söyledikleri sözler hem gururlandırdı beni hemde birkez daha böyle bir başkana sahip olduğum olduğum binlerce kez onur duydum sedat ve ismailin çoçuklarının eğitim masraflarını 2senedir aziz yırdırım karşılıyormuş ve o hanımların öyle bir tşk edişi vardı ağladım o an kendimi tutamayıp hele ismailin hanımının şu sözüne kulak verin dediki ismail fb külüpünün oyuncusu olmamasına rağmen ismaili de sedattan ayrı tutmayıp da ona böyle bir güzellik yapan aziz yırdırıma 2kere tşk etmemiz lazım dedi( gururluyum arkadaş ne diyebilirim ki ) bu olay bana göre şampiyonluktan daha değerli
ee nerede kalmıştık sen ne biçim bir adamsın be Aziz başkan fenerbahçe ye bu kadar emek verdiğin yetmezmiş gibi birde misyonunu değiştiriyorsun bu yetmezmiş gibi her yardım kampanyasında varsın en ezeli rakipinin tekerlekli sandalye takımına yardım edecek kadar iyi niyetli insanlar da vaar olduğun sayende öğrendik...bunlar da yetmedii eğitim kampanyası başlaıttın bu da yetmedi yüzlerce çoçuğun eğitim masrafını karşılıyorsun.. dernekler o yardım kampanyası yapıyor....
ey aziz yırdırım sen var sen ne biçim bir adamsın biliyormuusn sen eli öpülecek bir adamsın vesselam....
Ne yaparsa yapsın bazı kesimler onu karalamaya devam edecek
quote:
Orjinalden alıntı: GkhnFB
Ne yaparsa yapsın bazı kesimler onu karalamaya devam edecek
umurumda değil çünkü onlarda o yürek olmadığı için onlar katlanamıyorlar gerçekler her zaman doğrudur bunlara benzer bir sürü örnek davranışı varda benim aklıma sadece bunlar geldi eklemek isteyen varsa eklesin mesela küfüre karşı tek başına direnmesi...
En BÜYÜK Başkan BİZİM Başkan
gsli olmama ragmen ne sacma bi konu diye yorum yapacaktım
Madem Gs ' lisin Seni Bu Topic'e Getiren Nedir ?
saçmalıktan balka bişi değil hea diip geçmek gerek
Burası Fenerbahçe Topic'i Burda ''Hea'' Diyip Geçilmez.
quote:
Orjinalden alıntı: »Keen«
bak insanlar bilgi alış verişinde bulunur bu forumlarda böle bişeydir.benim sana diyeceğim gs nin bjk nin topiclerine bir bak sadece aynı takımı tutanlarmı girior o topiclere..ne demişler insanlar konusa konusa anlaşır ama başka bişeyse orasını anlayacağını ümid ederekten konusmamı bitiriorum
quote:
Orjinalden alıntı: mercan2021
quote:
bak insanlar bilgi alış verişinde bulunur bu forumlarda böle bişeydir.benim sana diyeceğim gs nin bjk nin topiclerine bir bak sadece aynı takımı tutanlarmı girior o topiclere..ne demişler insanlar konusa konusa anlaşır ama başka bişeyse orasını anlayacağını ümid ederekten konusmamı bitiriorum
Ben Kendimden Sorumluyum , HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR . . .
Fenerbahçe Topic'ine , -Saçmalık -Hea Diyip Geçmek Gerek- Yanlış Olur
herkes kendinden sorumlu saçmalama bence isteyen istediği topice girer ve yazar rahatsız oluosan şikayet et yada herkes tuttuğu takımın topicine girsin die bi kural koy
quote:
herkes kendinden sorumlu saçmalama bence isteyen istediği topice girer ve yazar rahatsız oluosan şikayet et yada herkes tuttuğu takımın topicine girsin die bi kural koy
Fenerbahçe Topic'ine Girip Yorum Yazıyosan , Bir Değil İki Defa Düşün , Rahatsızlık Verme .
Başlığı görünce eleştiri sanmıştım girip kızacaktım
demirörene dua etsin aziz yıldırım' ınız..
quote:
quote:
quote:
Coğu kişi futbol bölümünden giriyor neden bukadar kastırıyorsun kendını
quote:
Orjinalden alıntı: ÖLÜM42
quote:
quote:
quote:
Coğu kişi futbol bölümünden giriyor neden bukadar kastırıyorsun kendını
Ben Söyleyeceğimi Söylemişim , Bir Daha Üstüne Konuşma Yapmaya Gerek Yoktur. .
quote:
senin yardıma ihtiyacın var bence gerçek yaşamdan kopmuşsun..
quote:
Orjinalden alıntı: ta4cmj
quote:
senin yardıma ihtiyacın var bence gerçek yaşamdan kopmuşsun..
Benim Yardıma İhtiyacım Olduğuna Sen mi Karar Veriyosun - Ben mi
kiin adlı arkadaşın üzerine gitmeyin tamam arkadaşım biz gelmicez bidaha söz
quote:
kardeş ben fb topici olduğu içn değil saçma olduğu için dedim onu ve arkasındayım hea