Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIMI , AYDINLAR YENİDEN BAŞKAN YAPICAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam bütün kamuoyu aziz yıldırım yaptıklarından dolayı gimesinde hem fikir olmuştu ve zemin hazırlanmıştıkı, bir tane badem bıyıklı , yönetici duruşu olmayan aydınlar çıktı ve benim bile zamanında nefret ettiğim aziz yıldırma dört elle sarılmama neden oldu, kongre üyelerinin büyük çoğunluğuda benim düşündüğüm gibi düşünüyordur,

Sanki esnaf dükkanında müşteri karşılar gibi durmuş , sahte ve zorla bir gülücük

Daha gerçekçi

zaten iki fotoğraf bakan bile kimin kulube başkan olabileceğini tahnin edebilir

• Kesinlikle, işte budur şu an başkanlık hakkında düşündüğüm. Denize düşen yılana sarılır. İkisinden biri olacaksa, sonuna kadar Aziz Yıldırım.
  •  AZİZ YILDIRIMI , AYDINLAR YENİDEN BAŞKAN YAPICAK

pardon foto çıkmamış
  • Aydınlar'ın resmini görünce bu adam aklıma geldi nedense. Kendisi Tenis Federasyonu Başkanımız

• Badem bıyığını kestiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avienova

Aydınlar'ın resmini görünce bu adam aklıma geldi nedense. Kendisi Tenis Federasyonu Başkanımız

abi bu neya şakamı , gitsin köy hizmetlerinde memurluk yapsın
  • MAA 'ya eskiden uzuluyordum acaba cok mu yukleniyoruz falan diye ama cidden hak ediyor. Hala daha Fener sikeci laflarindan gecemedi. İlk gum istifa etse bugun belki kahraman oolacakti. Ha zaten adamlariyla planli bi is yapti niye istifa etsin de. Gerci ben niye uzuluyosam adam 850 m dolarlik hastane satisi yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık bırak Ünal Aysal.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aziz yildirimin kendide kabul etdi yanlis yaptigini ama onemli olan anlamasi mesela fener bank ve unuvesite olayi cok hosuma gitdi adam dusunuyor nereden para gelir diye hazira daglar dayanmaz fenerium 10 tl yapiyor ise yanina fenerland dan 3 tl gelse fenami olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

MAA 'ya eskiden uzuluyordum acaba cok mu yukleniyoruz falan diye ama cidden hak ediyor. Hala daha Fener sikeci laflarindan gecemedi. İlk gum istifa etse bugun belki kahraman oolacakti. Ha zaten adamlariyla planli bi is yapti niye istifa etsin de. Gerci ben niye uzuluyosam adam 850 m dolarlik hastane satisi yapiyor

ali koc fena gonderme yapti maa ya demis maa ben baskan olur isem sike yapmam diye ali kocta agir gonderme yapti maa

• azizi karşısında düzgün rakip bırakmıyor ki . maa hadi onu geçtim sadettin saran gibi bir adamı bile 500 bin euro çaldı diyerek kovdurttu ya artık gerisini saymaya bile gerek yok. aziz diktatör değil bildiğin koltuk sevdası için her şeyi yapabilecek birisi. yüksel günay'a bile fütursuzca saygısızlık yapabiliyorsa artık ne diyeyim ki o adama.
  • Ne kadar yanarlı dönerli taraftarımız var.Aziz Yıldırım gibi bir şikeciye dört elle sarılmışmış şuna bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Ne kadar yanarlı dönerli taraftarımız var.Aziz Yıldırım gibi bir şikeciye dört elle sarılmışmış şuna bak

Kulübü desteklemeyin bundan sonrada. Aziz Yıldırım yine başkan çıkacak çünkü. Şikeci olduğuna inanıyorsanız desteğinizle sizde buna ortak oluyorsunuz demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hella

pardon foto çıkmamış

bu 5 yıldız olayını acıklamak istiyorum bu konuda yazan olmamıs ama bir cok konuda gördüm şimdi burya yazayım herkez ögrensin
    MAA bugun fenerbahceye 5.yıldızı taktıracagım gibi bir laf söylemiş bu lafın aslı astarı sudur. eger baskan olursam 2010-2011 sezonunu trabzona verecegim ve bunun karsılıgında federasyondan eski sampiyonlukların sayılması garantisini aldım simdi bu sene sampiyon olduk diyelim tarbzona verilen sampiyonluk hariç eski sampiyonluklarımızla 27 ye ulasacagız buda 5. yıldızı takmammızı sağlayacak olayın özü bu uoksa bu adam gelince bizi 7 see üst üste şampiyon yapmayacak.

• Aziz yıldırım olsun şike yapar 3-5 sene daha gidemeyiz avrupaya güzel olur
  • gs tarihinin en başarılı başkanı.istatistiğe bakarmısınız.neyse fenerbahçeliler kendileri bilir.... sonra öylemiydi böylemiydi deme hakkı yok kimsenin kusura bakmasınlar.
  • quote:

pardon foto çıkmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

quote:

pardon foto çıkmamış

bu 5 yıldız olayını acıklamak istiyorum bu konuda yazan olmamıs ama bir cok konuda gördüm şimdi burya yazayım herkez ögrensin
    MAA bugun fenerbahceye 5.yıldızı taktıracagım gibi bir laf söylemiş bu lafın aslı astarı sudur. eger baskan olursam 2010-2011 sezonunu trabzona verecegim ve bunun karsılıgında federasyondan eski sampiyonlukların sayılması garantisini aldım simdi bu sene sampiyon olduk diyelim tarbzona verilen sampiyonluk hariç eski sampiyonluklarımızla 27 ye ulasacagız buda 5. yıldızı takmammızı sağlayacak olayın özü bu uoksa bu adam gelince bizi 7 see üst üste şampiyon yapmayacak.

10-11 kupasını trabzona verecekse miktirsin gitsin. ben istemiyorum önceki yıllardan gelen 10-15 şampiyonluk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

quote:

pardon foto çıkmamış

5 yildizin amaci yok diye biliyorum, 5 tane slogan var o kadar

• AYDINLAR en buyuk hatası aday olmasıdır
    aslında bu NA taktik de denebilir
    aydınlar fenerbahce için kendini feda ediyor
    kendini tuh kaka göstererek ..
    fb lerin degil türkiyenin dogru yöne bakmasına perde oluyor
    yer miyiz biz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

AYDINLAR en buyuk hatası aday olmasıdır
    aslında bu NA taktik de denebilir
    aydınlar fenerbahce için kendini feda ediyor
    kendini tuh kaka göstererek ..
    fb lerin degil türkiyenin dogru yöne bakmasına perde oluyor
    yer miyiz biz..

Aydınların aday olması kazanmak için değil, RTE onu o koltuktan alırsa, o koltuğa oturması içindir,

Ki bu da er ya da geç olacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.