Şimdi Ara

Aziz Yıldırım Röportajı: Kulüple şahıslar ayrı tutulsun!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akşam gazetesinden ismail küçükkaya'nın röportajı:

http://www.aksam.com.tr/kuluple-sahislar-ayri-tutulsun-5388y.html

röportaj'dan önemi gördüğüm kısımlar:

quote:

En çok merak ettiğimi en başta sordum, 58'inci madde değişikliğini neden istemediniz?
    Yanıt kısa ve net: 'Suçu, Fener'in üzerine yığacaktı, Trabzon ve Beşiktaş'ı kurtaracaktı. 58'i değiştirip puan silmeyi getirme Fener'in intiharı olurdu.'
    Başkanlığı sürdürme, yeniden aday olma ve günün konusu Federasyon yönetiminin yola devamı gibi konulara çok takılmıyor, girmek istemiyor. Çok da doğru yapıyor. Görüşmemiz sırasında üç kez 'Fenerbahçe Atatürk'ün takımı ve öyle kalacak' diye vurguladı.
    ....
    Sonra onun gözünden şike soruşturması: 'Herkes ama herkes olayı yanlış yerden görüyor. Bu bir Fenerbahçe olayı değil. Bu Aziz Yıldırım'ı bitirme olayı da değil. Bu Türk futbolunu ele geçirme mücadelesi. 19 maçta şikenin var olduğu söylendi. İddianamede 13'e indi. Etik kurul 5 maçı şüpheli buldu. Buradan herkes bir sonuç çıkarmalı. Şike için sahaya bakılmalı. Bu beş maç incelensin. Ama kendisinin tertemiz olduğunu söyleyenler de dikkat etsin. Henüz pandoranın kutusu açılmadı.' (Başkan burada tek tek bazı maçları örnek gösteriyor. Galatarasay'ın oynadığı bir maç için '22 futbolcu alenen şike yaptı' suçlaması yöneltiyor.)
    ....
    'Bir kere yargı, hızlı yürüsün. Temmuza kadar sonuçlanabilir. Her şeyi çözer. Adam öldürmedik. Futboldan bahsediyoruz. Kulüplerle şahısları ayırın. Temmuza kadar karar verilsin cezamız varsa çekeriz. Benim yüz kızartıcı suçum yok. Siyasi bir olayım yok. Kendi şirketim için bir şey yapmamışım. Tek suçum Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak. Bunun cezası varsa ben çekerim. Ama şu açık, şampiyonluk Fenerbahçe'den alınamaz. Yargı karar verir o ayrı. Bütün spor camiası 'ya suçluysa' diye bakıyor. Kimse 'ya suçu yoksa ya masumsa' diye sorgulamıyor. Ben masum olduğumu söylüyorum. Hastaneyi ziyarete geldiğinde Mehmet Ali Bey'e de (Aydınlar) dedim, 'bir şey yok'. Ama o 'var' dedi. Bana inanmadı.'

kalınla belirttiğim kısımda şike yaptığını kabul etmiş olmuyor mu aziz yıldıırm?!? hem öyle değilse niye kulüple kişiler ayrı tutulsun diyor?!?

• Belirttiğin yeri. güzelce açarmısın.
  • Diyor ki: "Ben bir poh yedim ama Fenerbahçe'yi düşürmeyin."
  • bu olayı ben anlayamıyorum klüplerle şahıslar nasıl ayrı tutulabilirki,yani şikeyi klübün masası,sandalyesi,bahçesi,pencereleri yapıcak hali yokki.madem şuursuzsun o zaman klüp başkanı olmayacaksın tabi eğer bişey yaptıysa..fakat mesela ibrahim akın şike yaptıysa ibb ceza almaması gerek bu da diğer fikrim,o zaman ibrahim akın ceza almalı sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

akşam gazetesinden ismail küçükkaya'nın röportajı:

http://www.aksam.com.tr/kuluple-sahislar-ayri-tutulsun-5388y.html

röportaj'dan önemi gördüğüm kısımlar:

quote:

En çok merak ettiğimi en başta sordum, 58'inci madde değişikliğini neden istemediniz?
    Yanıt kısa ve net: 'Suçu, Fener'in üzerine yığacaktı, Trabzon ve Beşiktaş'ı kurtaracaktı. 58'i değiştirip puan silmeyi getirme Fener'in intiharı olurdu.'
    Başkanlığı sürdürme, yeniden aday olma ve günün konusu Federasyon yönetiminin yola devamı gibi konulara çok takılmıyor, girmek istemiyor. Çok da doğru yapıyor. Görüşmemiz sırasında üç kez 'Fenerbahçe Atatürk'ün takımı ve öyle kalacak' diye vurguladı.
    ....
    Sonra onun gözünden şike soruşturması: 'Herkes ama herkes olayı yanlış yerden görüyor. Bu bir Fenerbahçe olayı değil. Bu Aziz Yıldırım'ı bitirme olayı da değil. Bu Türk futbolunu ele geçirme mücadelesi. 19 maçta şikenin var olduğu söylendi. İddianamede 13'e indi. Etik kurul 5 maçı şüpheli buldu. Buradan herkes bir sonuç çıkarmalı. Şike için sahaya bakılmalı. Bu beş maç incelensin. Ama kendisinin tertemiz olduğunu söyleyenler de dikkat etsin. Henüz pandoranın kutusu açılmadı.' (Başkan burada tek tek bazı maçları örnek gösteriyor. Galatarasay'ın oynadığı bir maç için '22 futbolcu alenen şike yaptı' suçlaması yöneltiyor.)
    ....
    'Bir kere yargı, hızlı yürüsün. Temmuza kadar sonuçlanabilir. Her şeyi çözer. Adam öldürmedik. Futboldan bahsediyoruz. Kulüplerle şahısları ayırın. Temmuza kadar karar verilsin cezamız varsa çekeriz. Benim yüz kızartıcı suçum yok. Siyasi bir olayım yok. Kendi şirketim için bir şey yapmamışım. Tek suçum Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak. Bunun cezası varsa ben çekerim. Ama şu açık, şampiyonluk Fenerbahçe'den alınamaz. Yargı karar verir o ayrı. Bütün spor camiası 'ya suçluysa' diye bakıyor. Kimse 'ya suçu yoksa ya masumsa' diye sorgulamıyor. Ben masum olduğumu söylüyorum. Hastaneyi ziyarete geldiğinde Mehmet Ali Bey'e de (Aydınlar) dedim, 'bir şey yok'. Ama o 'var' dedi. Bana inanmadı.'

kalınla belirttiğim kısımda şike yaptığını kabul etmiş olmuyor mu aziz yıldıırm?!? hem öyle değilse niye kulüple kişiler ayrı tutulsun diyor?!?

adam gibi belirt o zaman

• röportajın son bölümü de ilginç:

KORKMAYIN, UEFA BİZİ ATAMAZ!
    'Federasyon ve Galatasaray boşuna korkuyor. Avrupa'da bir sorun çıkmaz. (Burada yine bazı maçlardan örnekler veriyor) Bu korkuyu kendi kendilerine çıkardılar. Ben 2006'da, belki de 2005 sonunda Mehmet Ali Şahin bakandı, onun başkanlığında herkesin gözü önünde şikeden şikayet etmiş bir adamım. 'Şampiyonluğumu elimden alıyorlar' diye isyan ediyordum. Bunlar unutulmasın. Şimdi bizi asanlar önce kendi kulüplerine bir baksınlar. Son sözüm bu.'
    Aslında görüşmemiz daha sürebilirdi. Ama eşi Gonca Hanım gelmişti. Başkandan müsaade istedim. Bir arzusu, ihtiyacı var mı diye sordum. Herkese selam söyledi ama bir kişiye özellikle teşekkür etmemi rica etti. 'Adam gibi adammış, Burhan Ayeri'ye çok selamlarımı ilet' dedi.
    Sonra vedalaştık. Gonca Hanım'ın yanına gittim. Bankın üzerine oturmuş bekliyordu. Hatırını sordum, ayaküstü kısa bir süre sohbet ettik. Sabır diledim.

• Diyor ki benim durumum yargiya intikal etti, FB ile ilgili karari benden bagimsiz olarak Tffnin kurumlari versin ama anlayabilecek kapasite yok bazilarinda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasılda işine geleni bold yazmış.
    Allah'a havale ediyorum sizleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Nasılda işine geleni bold yazmış.

işime geleni bold yazmak değil mesele, dediği gibi masumsa ve sütten çıkmış ak kaşıksa niye kulüple şahıslar ayrı tutulsun demiş o zaman?
  • quote:

quote:

işime geleni bold yazmak değil mesele, dediği gibi masumsa ve sütten çıkmış ak kaşıksa niye kulüple şahıslar ayrı tutulsun demiş o zaman?

2 mesaj üste bakmanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Yok ya?Babanın hayrına mı yaptın şikeyi?

13 Maça beşiktasta dahılmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Yok ya?Babanın hayrına mı yaptın şikeyi?

13 Maça beşiktasta dahılmi

Ferrari dahil.Farkeder mi?
  • quote:

quote:

quote:

yargıya intikal eden onun durumu değil onun şahsında fenerbahçenin durumudur.benim durumumla takımımın durumunu ayırın demek ne oluyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

yargıya intikal eden onun durumu değil onun şahsında fenerbahçenin durumudur.benim durumumla takımımın durumunu ayırın demek ne oluyor?

Bu konuyu neden ayrı başlık altında açtığını anlayamadım ne düşünüyorsan bak orda bu röportajın konusu var orda yaz.hala da milleti provake etmeye çalışıyorsun.neresinde bunun sucu kabul etmek hayal gücünüz cok geniş sizin.

• Yok öyle dava. Hayatımda duyduğum en saçma cümle ;''Kişiler kurumları bağlamaz !''

Sokaktan geçen adam yapmıyor şikeyi. Sen o kulübün yöneticisisin. Tabiki de kulübü bağlar senin yaptığın yanlışlar.
  • Adam masum olduğunu söylemiş iste daha neyin peşindesiniz. Ayrıca Aziz yıldırım örgüt kurmak suçundan da içeride bulunmuyor mu? Fenerbahçe hem şikeci hemde örgütçü mü oldu simdi?
  • Tabi, tabi. Kulüp de zaten kendi kendisini idare ediyordu, bu rezillikleri kulübün kirişleri kolonları filan yaptı. Aziz Yıldırım'da orada yönetici değildi, insiyatifi yoktu, getir götür işlerine bakıyordu.
    Ahh o kulüp binası. Kendi kendine şike yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

bu olayı ben anlayamıyorum klüplerle şahıslar nasıl ayrı tutulabilirki,yani şikeyi klübün masası,sandalyesi,bahçesi,pencereleri yapıcak hali yokki.madem şuursuzsun o zaman klüp başkanı olmayacaksın tabi eğer bişey yaptıysa..fakat mesela ibrahim akın şike yaptıysa ibb ceza almaması gerek bu da diğer fikrim,o zaman ibrahim akın ceza almalı sadece

Arkadaş adamlarda öyle bi pişkinlik varki artık alaya alarak yazıyorum herşeyi
  • İSTİFA ET O ZAMAN !!

Yeter bu kadar zarar verdiğin,diktatör herif,şimdi Aziz'in müritleri bana saldıracak yine,hey Allah'ım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canales

İSTİFA ET O ZAMAN !!

Yeter bu kadar zarar verdiğin,diktatör herif,şimdi Aziz'in müritleri bana saldıracak yine,hey Allah'ım

+1
    İşte bu yüzden söylüyoruz bu adam yalancı.Tribüne oynuyor.samimiyetsiz diye.Madem klüple şahsı ayrılsın diyorsun istifa etseydin klübünü zor durumda bırakmamak için.ama tek niyeti var kendini kurtarmak feneri ateşe atıyor.Nihat özemir ve ali koç ta bundan farkjlı değil tek amaç yıldırımı kurtarmak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.