Şimdi Ara

Aziz Yıldırım'ın yaptıgı açıklamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes yalan yanlış bilgi veriyor. Tam olarak bunları söyledi yayında ;

ziz Yıldırım: "Bugün tribünde organize olaylar yaşandığını gördüm, müdahale etme gereği hissettim."

Aziz Yıldırım: "Sizi bir gün oynatmadıkları zaman ortalığı ayağa kaldıramazsın."

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe için canımı veririm. Kimse Fenerbahçe'nin üzerinde değildir, ben de dahil. Herkes gider. Fenerbahçe kalır!"

Aziz Yıldırım: "En önemli maçımız var biz kişilerle uğraşıyoruz olmaz böyle. Alex'i çağırdım pazartesi konuşacağız."

Pazartesi ne olacak bakalım..

• Aziz Yıldırım

Bugüne kadar o kadar taraftar bağırdı çağırdı ses çıkarmadın şimdi değişen nedir?

Aykut Kocaman camianın çocuğumudur senin mi? Bu kadar koruyup kollaman nedir?
  • Pazartesi günü Alexe yapılacak hareket sonrası, spartak maçında yerse sustururlar erkek taraftarları.
  • Bu arada ben yaptıgını desteklemiyorum. Sadece bilgilendirmek amaçlı açtım..
  • "Kisilerle ugrasiyoruz" ne demektir ya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size göre saçma olabilir fakat bence Alex'i bir kalıp olarak ele alırsanız, Aziz Yıldırım'ın çok çok üstünde bir insandır her bakımdan.
  • Pazartesi'ye tatlıya bağlanır iş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 Temmuz süreci Aziz'i bitiremedi ama Alex'i silmesi, Aykut sevdası bitirecek gibi. Ayrıca anons olayı da tek kelimeyle rezillikti.
  • Aykut Kocaman çıkar adam gibi der ben Alex'i istemiyorum. Eleştiririm ama bir şey diyemem. Böyle karı gibi Aziz Yıldırım'ın arkasına saklanarak gönderme demeçler yaparak Alex'i yiyemessin. Alex Aykut'un yıllardır yapmak isteyip de yapmadığını yaptı. Alex bugüne kadar hangi insana kıskanç demiş de sana böyle bir şey desin? Her şeyi sineye çekmiş bir adam bunları diyorsa ayıptır. Aziz Yıldırım'ı babamdan çok seviyorum dedim şu an gerçek anlamda hayal kırıklığına uğruyorum. Deminki konularda o sinir harbiyle çok daha sert konuştum şu an dilim bile varmıyor onları söylemeye. Elim ayağım titriyor 2 gündür şu olaylar yüzünden. Umarım şu olay p.tesi günü kapanır. Mantıklı düşününce Aziz Yıldırım'ın bir şeyleri onarmaya çalıştığı belli ama yöntem yanlış. Bu kulüp kimsenin değil. Fakat Aykut'a artık zerre kadar sevgi yok gözümde.
  • Alex ve Alexçiler şunu kavrasın yeterli : Aziz Yıldırım: "Sizi bir gün oynatmadıkları zaman ortalığı ayağa kaldıramazsın."
  • Aziz Yıldırım , Allah aşkına çek git şu kulüpten Allah aşkına ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

Aykut Kocaman çıkar adam gibi der ben Alex'i istemiyorum. Eleştiririm ama bir şey diyemem. Böyle karı gibi Aziz Yıldırım'ın arkasına saklanarak gönderme demeçler yaparak Alex'i yiyemessin. Alex Aykut'un yıllardır yapmak isteyip de yapmadığını yaptı. Alex bugüne kadar hangi insana kıskanç demiş de sana böyle bir şey desin? Her şeyi sineye çekmiş bir adam bunları diyorsa ayıptır. Aziz Yıldırım'ı babamdan çok seviyorum dedim şu an gerçek anlamda hayal kırıklığına uğruyorum. Deminki konularda o sinir harbiyle çok daha sert konuştum şu an dilim bile varmıyor onları söylemeye. Elim ayağım titriyor 2 gündür şu olaylar yüzünden. Umarım şu olay p.tesi günü kapanır. Mantıklı düşününce Aziz Yıldırım'ın bir şeyleri onarmaya çalıştığı belli ama yöntem yanlış. Bu kulüp kimsenin değil. Fakat Aykut'a artık zerre kadar sevgi yok gözümde.
    Aykut Kocaman Alex'i istemiyorum demiyor ki. Moskova maçında oynatmıyor . Çünkü biliyoruzki Alex Avrupa maçlarını kaldırabilecek fizik-kondüsyon yeterliliğine sahip bir oyuncu değil.

Transfer dönemlerinde kadroları ikiye ayırmıyor muyduk Avrupada, Türkiyede diye. Avrupada Alex yoktu.
    Hocanın "korkak" futbol anlayışı , kötü oyuncu tercihlerinden bağımsız söylüyorum bunları .

Şimdi soruyorum bir maç yedek kaldı diye twitter'a kıskanç yazmak ne kadar mantıklı ? Zaten haberciler Alex-Aykut üzerinden haber arıyor . Sen kendi elinle malzeme veriyorsun
    Başkan haklı , hoca haklı . Kaptan haksız . Gitmesin şu mesele tatlıya bağlansın .

• Aykut söyle, Alex nerde

Ne olur Başkan Spartak maçında da çık bir şey söylemeye kalk taraftara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.