Şimdi Ara

Aziz Yıldırım Gerçekten Gitmeli mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stad,samandıra,tesis,ekonomi için teşekkür etmek gerek.
    Ama bir o kadar da yanlışları var..Dün Sivas maçında ki marifeti İSTİFA diye bağıranlara Migros tribünün de kendini ''Anadolu Yakası'' diye adlandıran grubu satın alması ve İSTİFA diye bağaranlara saldırtmasıdır.Yani tribünde kardeş kardeşi kırdırıyor Aziz Yıldırım bunun için bile istafası için yeterli bir sebep.Belli ki ruh hali iyi değil,koltuk sevdalısı,koltuğu bırakmak istemiyor.Bu da yanlış üstüne yanlış yapmasını sağlıyor..Fenerbahçe için zarar olmaya başlamadan istifa etmesi gerek.Fenerbahçe taraftarıyla emin ellerde elbet başkanlığın hakkını veren biri gelecektir yine; Ali Koç,Ferit Şahenk gibi
  • gitmesini isteyen kesimin genellikle cemaate yakın olan ya da gfb ye sempati duyan kişiler olduğu su götürmez bi gerçek ama şu an için aziz yııldırımın gitmesi en çok cemaatin işine gelir bunu da herkes biliyor o yüzden ben şimdilik aziz yıldırımın kalmasından yanayım yargıtaydaki dava olumlu sonuçlandıktan sona nereye giderse gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: f@ithline

Ozaman bilmeden lideriniz konuşuyor açın dinleyin demeyeceksin kendi fikirlerini savunmak için başkalarını hedef göstermiyeceksin neyse uzatmaya gerek yok daha fazla cevap yazmayacağım bu konuya...

liderin o adam senin seninle aynı görüşleri savunuyor sen istemesen bile liderin
  • Her güzelliğin bir sonu vardır. Her son da güzellikle olmalıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaptıgı hizmetler için teşekkür ederiz ama gitmeli.. ben 25 milyonluk bir camianın başında diktatör görmek istemiyorum.. camiayı ikiye bölen bir başkan istemiyorum... onca zorlukla maçlara gelen forma kart alan taraftarları aşağılayan başkan istemiyorum... Fenerbahçe'yi yalnızlaştıran rakip camiaların nefretini antipatisini kazandıran başkan istemiyorum.. şike yaftasını üzerimize çıkmamak üzere yapıştıran adam istemiyorum o yüce koltuukta.. herşeyden öte TEKNİK DİREKTÖRLÜK yapmaya kalkıp bunun için kukla antrenör çalıştıran başkan istemiyorum...

Orijinalden alıntı: netten^

quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Ozaman bilmeden lideriniz konuşuyor açın dinleyin demeyeceksin kendi fikirlerini savunmak için başkalarını hedef göstermiyeceksin neyse uzatmaya gerek yok daha fazla cevap yazmayacağım bu konuya...

liderin o adam senin seninle aynı görüşleri savunuyor sen istemesen bile liderin

Sorunlu musun?

Fenerbahçe S.K
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Zamanı gelince gidecektir elbet. Son zamanlarda birçok hata yaptı. Hapishane sürecinde ne kadar doğru işler yaptıysa şimdi bir o kadar yanlış. Ama hatalarını düzeltirse daha iyi olur.

Konudaki yorumlara bakıyorum. Mesela tesise ismini vermek. Karşısında olanlar bunu söylüyorsa, karşısında olanlar insanlar bile bir tesise ismini verecek kadar katkı verdiğini düşünüyor. Yani kimse keyfinden düşmanlık yapmıyor. Yapanlar da var o ayrı. Ama bu şekilde düşünen insanların kırgınlığı var. O yüzden bu insanların kırgınlığını düzeltmesi gerek.

pardon kardeşim zamanı gelince gidecek demişsinde çok merak ediyorum bu zaman ne zaman??öldüğü zamanmı? hatırlatırım 98 de geldi başınıza.kaç yaşındasın affına sığınarak soruyorum?

• E zaten Futbol şubesini kardeşiyle kendisi idare ediyor ,durum ortada. dıger branşlarda da MAA , sponsorlar filan vardı .Duruma bakarsan şuanda da avrupada başarı filan yok gerek basketbolda gerek futbolda.Yok tesisler vs vs diyosunuz kimin parasıyla bunlar ? Zaten elinde bukadar imkan varken bi zahmet geliştirsin klubu.Paradan anlar iyi aile şirketi yönetir ama sportif başarı yok anasını satıyım bakın GS'ye , kim söz ederdi 2-3 sene öncesine kadar tesisten ? Türkiyenin en iyi stadı bizdeydi , tesisler o bu şu herşey.3 senede nasıl bir gelişim ki , 10 yıllık Aziz Yıldırım icraatlarını gölgede bırakıyor ? Kimse borç morç yaptılar borçları var demesin bizim demesin bizde yokta ne oluyor?prof. tarafından yönetiliyolar , vizyon sahibiler , bu imkan ve kaynak Aysal'ın elinde olsaydı asıl o zaman çağ atlamıştık.Dünya 3 takımı konuşacak , fener , barça , real , evet.Konuştu ama Türkiye konuştu,Sivas , Kasımpaşa , Fenerbahçe.

• Gitmeli. Her şeyin fazlası zarardır diye bir söz var. Bu aziz yıldırım için de geçerli. 12 yılda kulübe verdiği hizmetleri , emekleri son 2 senedir mahvediyor. Miladını doldurdu artık

Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır
  • Kesinlikle gitmeli.Taraftar artık saçmalıklara dayanamıyor.Durdukça kulübe zarar veriyor.

Orijinalden alıntı: darkwink

quote:

Zamanı gelince gidecektir elbet. Son zamanlarda birçok hata yaptı. Hapishane sürecinde ne kadar doğru işler yaptıysa şimdi bir o kadar yanlış. Ama hatalarını düzeltirse daha iyi olur.

Konudaki yorumlara bakıyorum. Mesela tesise ismini vermek. Karşısında olanlar bunu söylüyorsa, karşısında olanlar insanlar bile bir tesise ismini verecek kadar katkı verdiğini düşünüyor. Yani kimse keyfinden düşmanlık yapmıyor. Yapanlar da var o ayrı. Ama bu şekilde düşünen insanların kırgınlığı var. O yüzden bu insanların kırgınlığını düzeltmesi gerek.

pardon kardeşim zamanı gelince gidecek demişsinde çok merak ediyorum bu zaman ne zaman??öldüğü zamanmı? hatırlatırım 98 de geldi başınıza.kaç yaşındasın affına sığınarak soruyorum?

19 yaşındayım. Sen niye bu kadar ilgileniyorsun ki bu konuyla. Bu Fenerbahçelileri ilgilendiren bir mevzuu. Ben Ünal Aysal 70ini geçti artık maneviyata yönelsin başkanlığı bıraksın diyor muyum. Yani Fenerbahçe başkanı sizi niye bu kadar ilgilendiriyor merak ediyorum. Siz böyle çabaladıkça hatta daha çok kalmasını istiyorum. Zira malumunuz her zaman bizim kötülüğümüze çabalarsınız

• Bir insan artık kendini kulübün sahibi zannediyor ise evet, gitmeli .

107 yillik cinari sike kelimesiyle andirdiktan ve hapisten ciktiktan sonraki bozuk davranislari ve ruh hali yuzunden nefret ediyorum.

kulubun ekonomisini ve tesislerini buralara o getirdi, kabul. ama unal aysal geldiginden beri gs'nin ekonomik olarak gerisindeyiz. stadimiz uzun sure turkiyenin en iyi stadiydi ama tt arena var simdi. bursa'da timsah arena, trabzon'da yeni stadyum yapiliyor. kisacasi bu konularda rakiplerimizden daha ustun durumda degiliz artik.

bunlar maddi seyler, peki manevi olarak ne oldu ?

ben artik birseye cok uzuluyorum. yurtdisindan mac goruntuleri izlerken eglenen - tezahurat yapan taraftarlari goruyorum. takimi yeniliyor, yeniyor, sampiyon oluyor- olamiyor ama futbollarina bakiyorlar.

biz niye boyle degiliz? hep mi kaos olur bir takimda? takimi duzelse direktoru duzelmez, direktoru duzelse baskani kovar, hepsi duzelse sike sureci ortaya cikar hersey dagilir. biz hep boyle abuk subuk seylerle ugrasmak zorundamiyiz ? bir camiadaki dirlik duzeni baskan saglayamiyorsa, aksine baltaliyorsa hesabini kulup malzemecisinden mi sorucam?

israrla aziz yildirimi savunan renkdaslarima sasiyorum artik. adam anons yapip fenerbahceli bayanlara-cocuklara firca atiyor, asagiliyor. kendisini gayet demokratik hakkini kullanip protesto eden taraftara para verip tuttugu magandalari saldirtiyor. hic mi kaniniza dokunmuyor ayni tribunde bagirdiginiz renkdaslarinizin baskan tarafindan dovulmesine. sasiyorum sadece.

ozet: yallah aziz yallah, kiskis aziz kiskis !!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

quote:

19 yaşındayım. Sen niye bu kadar ilgileniyorsun ki bu konuyla. Bu Fenerbahçelileri ilgilendiren bir mevzuu. Ben Ünal Aysal 70ini geçti artık maneviyata yönelsin başkanlığı bıraksın diyor muyum. Yani Fenerbahçe başkanı sizi niye bu kadar ilgilendiriyor merak ediyorum. Siz böyle çabaladıkça hatta daha çok kalmasını istiyorum. Zira malumunuz her zaman bizim kötülüğümüze çabalarsınız

lafa bak.adam aziz yıldırımdan daha çok sahiplenmiş feneri.yeni başkan belli oldu arkadaşlarTürkiyede bulunan her konu beni ilgilendirir.haaaa eğer sadece fenerliler ilgilensin istiyorsan söyliyecen sevgili başkanına senin gibi fenerlilere bir ada alacak orda yaşayıp topunuzu oynıcaksınız sen 4 yaşındayken başkan olmuş.senin kendini bilmen futbol izleyip zevk alman seçebilmen 12-13 yaş desek sende haklısın koca başkanına doyamamışsın.ama benim gibi geldiği günü dün gibi hatırlayıp,futboldan daha çok konuşulan herşeyin önüne geçip millete gına getiren ve fb yi dünya tanıyacak,herkez bizi konuşacak diyip gerçektende dünyaya konuşturan(nasıl olduğunu anlamışsındır)böyle insanlardan bıktık artık tv lerde görmek istemiyoruz.bir yerde durmasını bilecek.ali şen gibi.tanırmısın ali şeni?Ali şen başkan fenerbahçe şampiyon sloganını hiç tribünlerden duydunmu?nerden bileceksin 19 yaşına kadar tek başkan görmüşsün garibim oyüzden büyük başkan sanıyorsun.o bırakınca fener sahipsiz kalacak sanıyorsun demi.

eğer kardeşim sportif başarıyı ben yapamıyorum ben tesisleşmeyi hallettim bundan sonra gelende sportif başarı göstersin deyip ilk istifa ettiğinde gitseydi inan bana fener şimdi çoooook farklı yerdeydi

ben kötülüğünüzümü istemiş oluyorum şimdi?sence fener siz bir lig çekilirmi? gs nin olmadığı bir lig istermisin?arenadaki yada kadiköydeki gs-fb maçı başlamadan önceki halini heyecanını düşün öyle cevap ver

• Sakın bana Aziz Yıldırım olmasa bunlar olmazdı deme

Aziz Yıldırım yapmasaydı elbet birisi yada birileri bunları yapacaktı. O yüzden Aziz Yıldırım bunları bunları yaptı diye başımıza dikemezsin.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.