Şimdi Ara

Aziz Yıldırım Gerçekten Gitmeli mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu forumda Aziz Yıldırım'ın gitmesini isteyen en çok kişiyimdir belki de.Şu ana kadar yaptıkları eyvallah.Fakat o yargıtay'dan gelecek sonucu bekliyor diye bu taraftarı üzemez,böyle bir hakkı yok.Bugün maçtaydım ve çatır çatır top oynadık fakat Volkan'da ki konsantrasyon eksikliği (?) artık neyse ; bizi batırdı.Halbuki maç öncesi sahaya çıkarken HABABAM şarkısı ile çok moralli çıktılar,oley çektirmek için çağırırken çok hırslı gördüm ve bu maç Fenerbahçe için olduğu kadar Volkan için de dönüm olacak demiştim.Neden bilmiyorum ama bu sene çok kötü nerde eski Volkan TT Arena'da neler çıkartmıştı.Bence kaleyı Mert'e vermeli fakat Mert'e güvenemdiği için veremiyor.Bide birşey sorucam bu akşam ki değişikliklere anlam veren var mı ? Neyse anlatmak istediğim ;
    Aziz Yıldırım sezon sonuna kadar gitmeyecek bu belli bugün ki GFB'nin hatta 20 sn'de olsa bütün stadın istifa diye bağrışından sonra gitmediyse sezon sonuna kadar gitmez stadta olan bilir nasıl bagırdıklarını.O zaman takımın başında yönetim ve teknik ekip yokmuş gibi davranalım!Sadece oyunculara yönelik İYİ VEYA KÖTÜ tezahüratlar yaparak desteğimizi protestomuzu belli edelim.Çünkü bu adamlar gitmez.Herşeye rağmen bu sene şampiyon olacağımıza o kadar inanıyorum ki hatta içim çok rahat.Bugün 85 dakika çok iyi oynadık adamlar 3 pzisyondan 2 gol attılar biri ofsayt biri faul.Dün Bursa'nın golü verilmedi GS NE YAPARSA YAPSIN KALAN 16 MAÇTAN EN FAZLA 4 GALİBİYET ALIR EN FAZLA ! Sezon sonunda burda olucam ve bu mesajımı tekrar göstericem.SADECE İ N A N I N !

Aziz Yıldırım Gerçekten Gitmeli mi ?

• çamaşır makinesinin kireç tutan rezistansını değiştirmezsen ne olur

ne demeli şimdi o kadar yıl suyu ısıttı bunun hatırına değiştirmeyelim mi demeli

hangi kulüp olursa olsun başkan o kulübü arka bahçesi gibi kullanmamalı

• taraftar holiganlığı başkadır, başkan başkadır.

dünya futbol tarihinde belki de hiçbir başkanın yapmamış olduğu şiddet içerikli davranışlarda bulunan bir başkan hakkında konuşurken taraftarların yaptığı kötü şeyleri örnek göstermek yanlış olur, farklı konu o.

ben burda ne diyorum bakın: bu adam için fenerbahçe bir DAVA ve düşmanları olna gizli casusları olan bir dava, bu adam uçmuş ve kendi gibi çok kişiyi de girdabına kaptırmış.

çocuğumuzu parka götürürken gülümseriz ve eğlenceye gitme havasındayızdır.
    maça giderken de eğlenceye gitme havasındayızdır ama bu park gibi değildir, az daha ciddidir.
    işe giderken de gülümseriz ama maça gider gibi değilizdir. ciddiyizdir.
    ama savaşa giderken gülmeyiz, çünkü savaş davadır. iş dava değildir, iş ciddiyeti ile savaş ciddiyeti çok farklıdır.

aziz yıldırım artık futbola ne eğlence ne de iş olarak yaklaşıyo, adam direk savaş ciddiyeti ile yaklaşıyo bu olaya. kendine düşmanlar üretiyo, sisnsi casuslar var diyo, aramıza girdi onlar bizi yoketmek için bizim gibi görünüyolar ama aslında onlar düşman diyo.

adam tek kelimeyle uçmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

quote:

Orijinalden alıntı: yununu

quote:

quote:

quote:

quote:

durduğu hata aziz futboldan anlamıyorki inşaattan iyi anlar tesisleşmeden iyi anlar amatör branşlardan iyi anlar 12 yıldır başkan futbolda son anda şampiyonluk 3kere mi kaçar bu taraftar gereken krediyi çok verdi aziz yıldırıma düşün şike sürecinde bile bazı taraftarlar kredi verdi artık kredisi bitti...

Başka başkan olsaydı şu anda çoktan gitmişti aziz dua etsin taraftar inşaattı staddı tesisleşmeydi felan arkasında durdu...futbolda bir başarısı yok tek başarısı çeyrek final onuda kendi elleriyle zicoyu göndererek bitirdi..
    daum son maçta kaybetti gitti gene daumu getirdi daum gene son maçta şampiyonluk kaybetti...taraftar gene arkasında durdu..

çıktı üst üste şampiyon olucaz dedi taraftar gene arkasında durdu..
    çıktı 3tane dünya yıldızı topcu getircez dedi webo ziegler emre getirdi. taraftar yılmadı gene arkasında durdu..

kadıköyde ezeli rakibi kupa kaldırdı taraftar gene arkasında durdu
    bu seferde kadıköyde gs şampiyonluğunu önceden ilan ederse ortada aziz mi kalır.

şimdiden aykut ve azizin gitmesi kendileri için hayırlı olur.....

Sen git sadece Futbol Kulübü olan bir takımı tut..

Bu kadar düşüncesizce eleştirilmez bir insan, bu kadar nankör olunmaz..
    Son anda 3 şampiyonluk gitti diye adam mı suçlanır ? çıkıp kendimi oynayacak takım oynamıyor veya hoca oynatamıyorsa 33. hafta hocamı değiştirecek ? oyuncumu alacak ne saçmalıyosun sen hocam ?

Daum'u eleştiriyosunda daum olmasa ne zico nede aykut bu takımı bi halt edebilirdi onun yüklediği kondisyon ile takımı başarıya götürdüler, ziconun taktik bilgisi daum'dan kalan kondisyonla birlikte mükemmel oldu sonrasını gördük zaten..

2nci gelişinde de transfer istediği halde gerek yok diyen bir kocaman faktörü vardı , ona rağmen son haftaya şampiyon girmesi bile bir başarıdır,

Daum'u eleştirmen için önce bir at gözlüğünü çıkarman gerek, Daum'a verilen kadrolar ile aldığı başarılar imkansızı başarmakla eş değerdir...

hocayı getiren kovanda aziz yıldırımdır hoca takımı oynatamıyorsa bunun sorumlusu aziz yıldırımdır daha iyi hoca getirseydi ozaman benim tek keyfim fenerbahçe futbol takımını izlemek diğer branşlar vakit buldukça ilgilendiğim konular...

ben eğer forma alıyorsam feneriumda kredi kartı limitimi zorluyorsam gidipde sırf fb şl ligine girsin kombine alayım diye heyecan yapıyorsam bu eleştiriyede sonuna kadar hakkım var...

sen guizaya 20 milyon veriyorsan 12 yılda transfere 500 600 milyon euro harcayıp bana keyif veren futbol izlettiremiyorsan bırakta başkan olma git amatör branşları yönet ozaman futbola başka adamları koy.....

Teknik Direktör dediğin kavun değil dimi koklayasın bak Aragones geldi ? ispanyayı şampiyon edip geldi ? guiza alınsın dedi, alındı..
    Adam teknik direktörleri getiriyor, bu adam iş yapar diyor 2 3 maç tırt çıkınca göndersin mi? at gözlüğünü çıkar..

AYRICA ELEŞTİRMEK HAKKIN KARALAMAK BAŞKA BİRŞEY

öncelikle o senin görüşün aziz yıldırım ve aykut kocamanı güzel güzel izlemeye devam et ben onlara gidene kadar ne forma alırım ne maça giderim.
    zaten teknik direktörsüz çıksak idda ediyorum formanın ağırlığı ile ilk 4e oynar bu takım 1. olması için kahin olmaya yada falcı olmaya gerek yok ...

iyi yönetilmiyoruz. çok hatalı transfer yapıyorlar hangi birini yazayım maldonadomu josico mu cristianmı krasiçmi sana hayırlı izleyişler ozaman haklısın....dostum
    sizin gibi taraftara müstahak gsnin şampiyonlukları demekki herşeyden memnun sun fenerbahçede çok iyi gidiyor senin gözünde...

sen okuduklarını anlamakta gerçekten zorlanıyorsun, ben futboldan oldukça şikayetçiyim, aykut konusunda kesinlikle savunulcak birşey yok, ama aziz yıldırım konusunda abartıyorsunuz

aziz konusunda abarttığım birşey yok gerçekler 12yılda futbol konusunda çok başarısız bir yönetim sergiledi hadi futboluda geçtim eyvallah birde şike muhabbetini sardı yarın öbür gün yargıtay çıktı şike kararını onayladı diyelim bu lekeyi nasıl silcez klüp olarak hadi ben inanmıyorum fbnin böyle şeyler yaptığına ama yargıtay da tescillendimi asıl ozaman düşünsün aziz taraftarı ha aklanırsa ozaman daha büyük destek görür...kimseninde eleştirmeye hakkı olmaz..... benim için tek gerçek fenerbahçe başarısıdır ne aziz babamın oğlu ne aykut......Ben memnun değilim kan değişikliği lazım acilen. Senin görüşünde o yöndedir saygı duyarım. ne kadar yazsak boş izleyip görücez....

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

durduğu hata aziz futboldan anlamıyorki inşaattan iyi anlar tesisleşmeden iyi anlar amatör branşlardan iyi anlar 12 yıldır başkan futbolda son anda şampiyonluk 3kere mi kaçar bu taraftar gereken krediyi çok verdi aziz yıldırıma düşün şike sürecinde bile bazı taraftarlar kredi verdi artık kredisi bitti...

Başka başkan olsaydı şu anda çoktan gitmişti aziz dua etsin taraftar inşaattı staddı tesisleşmeydi felan arkasında durdu...futbolda bir başarısı yok tek başarısı çeyrek final onuda kendi elleriyle zicoyu göndererek bitirdi..
    daum son maçta kaybetti gitti gene daumu getirdi daum gene son maçta şampiyonluk kaybetti...taraftar gene arkasında durdu..

çıktı üst üste şampiyon olucaz dedi taraftar gene arkasında durdu..
    çıktı 3tane dünya yıldızı topcu getircez dedi webo ziegler emre getirdi. taraftar yılmadı gene arkasında durdu..

kadıköyde ezeli rakibi kupa kaldırdı taraftar gene arkasında durdu
    bu seferde kadıköyde gs şampiyonluğunu önceden ilan ederse ortada aziz mi kalır.

şimdiden aykut ve azizin gitmesi kendileri için hayırlı olur.....

Sen git sadece Futbol Kulübü olan bir takımı tut..

Bu kadar düşüncesizce eleştirilmez bir insan, bu kadar nankör olunmaz..
    Son anda 3 şampiyonluk gitti diye adam mı suçlanır ? çıkıp kendimi oynayacak takım oynamıyor veya hoca oynatamıyorsa 33. hafta hocamı değiştirecek ? oyuncumu alacak ne saçmalıyosun sen hocam ?

Daum'u eleştiriyosunda daum olmasa ne zico nede aykut bu takımı bi halt edebilirdi onun yüklediği kondisyon ile takımı başarıya götürdüler, ziconun taktik bilgisi daum'dan kalan kondisyonla birlikte mükemmel oldu sonrasını gördük zaten..

2nci gelişinde de transfer istediği halde gerek yok diyen bir kocaman faktörü vardı , ona rağmen son haftaya şampiyon girmesi bile bir başarıdır,

Daum'u eleştirmen için önce bir at gözlüğünü çıkarman gerek, Daum'a verilen kadrolar ile aldığı başarılar imkansızı başarmakla eş değerdir...

hocayı getiren kovanda aziz yıldırımdır hoca takımı oynatamıyorsa bunun sorumlusu aziz yıldırımdır daha iyi hoca getirseydi ozaman benim tek keyfim fenerbahçe futbol takımını izlemek diğer branşlar vakit buldukça ilgilendiğim konular...

ben eğer forma alıyorsam feneriumda kredi kartı limitimi zorluyorsam gidipde sırf fb şl ligine girsin kombine alayım diye heyecan yapıyorsam bu eleştiriyede sonuna kadar hakkım var...

sen guizaya 20 milyon veriyorsan 12 yılda transfere 500 600 milyon euro harcayıp bana keyif veren futbol izlettiremiyorsan bırakta başkan olma git amatör branşları yönet ozaman futbola başka adamları koy.....

Teknik Direktör dediğin kavun değil dimi koklayasın bak Aragones geldi ? ispanyayı şampiyon edip geldi ? guiza alınsın dedi, alındı..
    Adam teknik direktörleri getiriyor, bu adam iş yapar diyor 2 3 maç tırt çıkınca göndersin mi? at gözlüğünü çıkar..

AYRICA ELEŞTİRMEK HAKKIN KARALAMAK BAŞKA BİRŞEY

öncelikle o senin görüşün aziz yıldırım ve aykut kocamanı güzel güzel izlemeye devam et ben onlara gidene kadar ne forma alırım ne maça giderim.
    zaten teknik direktörsüz çıksak idda ediyorum formanın ağırlığı ile ilk 4e oynar bu takım 1. olması için kahin olmaya yada falcı olmaya gerek yok ...

iyi yönetilmiyoruz. çok hatalı transfer yapıyorlar hangi birini yazayım maldonadomu josico mu cristianmı krasiçmi sana hayırlı izleyişler ozaman haklısın....dostum
    sizin gibi taraftara müstahak gsnin şampiyonlukları demekki herşeyden memnun sun fenerbahçede çok iyi gidiyor senin gözünde...

sen okuduklarını anlamakta gerçekten zorlanıyorsun, ben futboldan oldukça şikayetçiyim, aykut konusunda kesinlikle savunulcak birşey yok, ama aziz yıldırım konusunda abartıyorsunuz

aziz konusunda abarttığım birşey yok gerçekler 12yılda futbol konusunda çok başarısız bir yönetim sergiledi hadi futboluda geçtim eyvallah birde şike muhabbetini sardı yarın öbür gün yargıtay çıktı şike kararını onayladı diyelim bu lekeyi nasıl silcez klüp olarak hadi ben inanmıyorum fbnin böyle şeyler yaptığına ama yargıtay da tescillendimi asıl ozaman düşünsün aziz taraftarı ha aklanırsa ozaman daha büyük destek görür...kimseninde eleştirmeye hakkı olmaz..... benim için tek gerçek fenerbahçe başarısıdır ne aziz babamın oğlu ne aykut......Ben memnun değilim kan değişikliği lazım acilen. Senin görüşünde o yöndedir saygı duyarım. ne kadar yazsak boş izleyip görücez....

kan değişimi farz zaten, aykut gitmeli ve gelecek sezon için başarı hedefleyen bir teknik direktör getirilim şimdiden düzen kurmasına izin vermeli..
    fenerbahçe futbol konusunda son 12 yılda en büyük başarılarını elde etmiştir, aldığı şampiyonluklar oldugu kadar lig 2 ncliği ve kupada finale çıkmalar felan..

Aziz yıldırımın şike davası diye birşey olduğuna inanan bir fenerbahçeli olamaz zaten, o konuda içim rahat herşey ortada.. taraflı medyanın abarttığı şeyler vaar sadece ..

Aykuta gereğinden fazla müsame gösteriyor olması aziz başkanı zora sokuyor, ama aykut gidip yyerine gelen ile 2 sene üst üste şampiyonluk ziraat kupası avrupa hatırı sayılır gelirse ki bunlar bu kulüp için imkansız değil herkes tekrar aziz başkan diye ağlar, ki adam gibi bir td gelse aykuta sağladığı şartları başkan onada sağlasa bu söylediğim olur, aziz yıldırımla gelişen fenerbahçe de herşeye imkan var ancak imkanları kullanacak adam gibi bir adam bulamadık tek sorun burda

• 12senelik başkanlığı boyunca 1türkiye kupası 0 avrupa kupası ve rakiplerine üstünlük kurmaya yetmeyecek sayıda lig şampiyonluğu. Yaptığı tesisler dışında bir faydası yok aziz yıldırımın. Futbol dışındaki başarılar da pek önemli değil çünkü ne maddi geliri var ne de maddi gelir sağlayacak prestij geliri. Basketbol ve Futbol önemli olan.

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

Mehmet Ali Aydınlar gelsin tüm branşlarda şampiyon olmazsak bende neyim.Belki sadece futbolda olamayabiliriz diğer hepsinde toplarız kupaları

Mehmet Ali Aydınlar gelirse ilk icraatı UEFA'ya başvurup Fenerbahçe'ye 8 yıl ceza istemek olur

Sırf bunun gibi adamlar başkan olmasın diye Aziz Yıldırım kalsın diyorum
  • Fenerbahceye kattiklari inkar edilemez ama Feneebahce aile sirketi degil ne kadar basarili olursan ol ayrilman gerektigi zamani bilmen lazim Aziz yildirimin miladi doldu saglikli bir ruh halide yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fenerbahçe S.K
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Mehmet Ali Aydınlar gelsin tüm branşlarda şampiyon olmazsak bende neyim.Belki sadece futbolda olamayabiliriz diğer hepsinde toplarız kupaları

Mehmet Ali Aydınlar gelirse ilk icraatı UEFA'ya başvurup Fenerbahçe'ye 8 yıl ceza istemek olur

Yahu bırak.Adam doğruluktan şaşamadığı ve fenerbahçeliliği arasında gidip geldi.Sende bende biliyoruz bu çapsız aykutun 17 de 16 yapamayacağını.Bal gibi şike yaptık.Ha diğer takımlarda yaptı radara biz yakalandık.Şimdi gs liler gelmesin kabul ettiniz diye çünkü herkes yaptı bunu.Mehmet Ali Aydınlar adam gibi adam olduğu için fenerin başına daha kötü şeyler gelmemesi için avrupaya yolladı.Cas davasından neden vazgeçtik onu anlat?Adamı hemen alaşağı ettiler.Bugün aykutu yuhalayan küfreden istifaya çağıran sizler o zamanlar aykutun 17 de 16 yaptığına inanıyormusunuz?İnanıyorsanız bugün aykuta gram laf etmeye hakkınız yok

• Aziz Yıldırım belli bir olgunluğa getirdi alt yapıyı yaptı ekonomik olarak işleyen bir kulup haline geldik.Tesisler yapıldı.Her şeyide o yapar diye birşey yok ki bazı şeyleride o yapamıyor işte onun yapamadıklarını başkaları yapacak.Artık çekilmeli ve yeni gelenlerin önünü açmalı onun yaptıkları sayesinde yeni gelecek olanlar çok daha ileriye taşıyacaklar belkide bizi.

quote:

quote:

Yahu bırak.Adam doğruluktan şaşamadığı ve fenerbahçeliliği arasında gidip geldi.Sende bende biliyoruz bu çapsız aykutun 17 de 16 yapamayacağını.Bal gibi şike yaptık.Ha diğer takımlarda yaptı radara biz yakalandık.Şimdi gs liler gelmesin kabul ettiniz diye çünkü herkes yaptı bunu.Mehmet Ali Aydınlar adam gibi adam olduğu için fenerin başına daha kötü şeyler gelmemesi için avrupaya yolladı.Cas davasından neden vazgeçtik onu anlat?Adamı hemen alaşağı ettiler.Bugün aykutu yuhalayan küfreden istifaya çağıran sizler o zamanlar aykutun 17 de 16 yaptığına inanıyormusunuz?İnanıyorsanız bugün aykuta gram laf etmeye hakkınız yok

17/16 aykut değil alex emre ziegler gökhan volkan kısacası inanan futbolcular yaptı.. sana buraya yazamadığım şekilde çok küfür yerleştirdim içimden haberin olsun.. şike yaptıkmış sen fenerbahçeli bile değilsin..

17/16 hiç bir teknik adam yapamaz takımda ki ruh birlik ve beraberlik yapar, dön bak aykut aynı aykut sadece takımın havası farklı şimdi kaybol burdan

Irlandalı !

• quote:

quote:

quote:

Ben şike olduğuna inanmıyorum. Hadi onu geçtik de. Varsayalım şike var. Benim dediğim bambaşka bir şey. Varsayıyorum şike var. Mehmet Ali Aydınlar süreç boyunca bin türlü yalan söyledi. Yok 8 yıl almayız dediler yok şudur yok budur. UEFA bir açıklama yaptı. Biz öyle bir şey demedik dedi. Mehmet Ali Aydınlar çıktı UEFA'dan gelen belgelerin gelmediğini söyledi. Halbuki belgeler çoktan gelmişti. Ne dediyse UEFA yalanladı. UEFA şöyle tehdit ediyor böyle tehdit ediyor dedi. Halbuki UEFA hep aksini söyledi. TFF'nin sorumluluğu dedi. Şimdi diyebilirsin ki UEFA yalan söylüyor olamaz mı. İşte en hassas nokta da orası

Adam gibi adam, büyük Fenerbahçeli dediğin Mehmet Ali Aydınlar daha mahkeme dahi sonuçlanmamışken Fenerbahçe'ye "Diğer Türk Kulüplerini ve Türk Futbolu'nu korumak için tedbir amacıyla" 1 yıl ceza verdi. UEFA değil TFF. UEFA'nın sorumluluk TFF'dedir açıklamasına sonuna kadar inanıyorum. Çünkü o adam gibi adam MAA gitti. Yerine koca Beşiktaş'ı iflas ettirecek kadar beceriksiz bir Demirören geldi. Daha mahkeme sonuçlanmamış ve bir şey belli değilken Fenerbahçe'ye 1 yıl ceza verdiren bir Aydınlar. Ve mahkemeden Aziz Yıldırım aleyhine karar çıkmasına rağmen Fenerbahçe'ye ceza verdirmeyen bir Demirören. Ki bu Demirören'in ne kadar beceriksiz bir adam olduğunu anlatmaya gerek yok.

Şimdi bunların ışığında bir Beşiktaşlı'dan bile daha az takımını koruyan, bir beceriksizden bile daha beceriksiz olan, basiretsizliğiyle sürece damgasını vuran, istifa etti 3 gün sonra geri döndü dediğiniz Aykut Kocaman'ın rekorunu geliştiren (24 saat), Mehmet Ali Aydınlar mı Fenerbahçe'yi başarıdan başarıya koşturacak.

Ben sana olacağı söyleyim 4 kelimeyle. Gelen giden Fenerbahçe'yi tokatlar

• quote:

quote:

quote:

Maclari izleyip sike yaptik diyebiliyorsan Fenerbahceligini degil insanligini sorgula...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fenerbahçe S.K

• fenerli arkadaşların anlayamadığı bir şey var...

tam oturmasa da şöyle bir örnek vereyim,

arap diktatörler gelir bina inşa eder en lüks hale getirir,

atatürk ise zihinlerde yönetim anlayışında yani kısacası bir kültür de yerleştirdi inşaatın yanında....

aziz yıldırım geldi inşa etti etti, ama kültür yerleştirmedi, klüp hala 20 30 yıl öncesinin anlayışı ile yönetiliyor, muhalefet kavramı bitirilmiş medyadaki adamlarıyla muhalif kim varsa kötüleniyor, tff ye tehditlre savuruyor görevini yaptırmıyor klübün şike olayları ortada...

futbolun artık kanayan yarası... daha nasıl gitmesin!

var mı benim yazımda taraftarlık konusu bunu sporsever olarak söylüyorum, bugün futbolda, futbol dışında ne konuşuyorsak hepsinde aziz yıldıırmın parmağı var.
  • quote:

17/16 aykut değil alex emre ziegler gökhan volkan kısacası inanan futbolcular yaptı.. sana buraya yazamadığım şekilde çok küfür yerleştirdim içimden haberin olsun.. şike yaptıkmış sen fenerbahçeli bile değilsin..

17/16 hiç bir teknik adam yapamaz takımda ki ruh birlik ve beraberlik yapar, dön bak aykut aynı aykut sadece takımın havası farklı şimdi kaybol burdan

Irlandalı !

la bırak bende sana o küfürleri yerleştirdim problem yok.Sen önce bir şampiyon olduğumuz kadroyu öğrende gel takımda ziegler olup olmadığına bak sonra yorum yap.Başarılar gelince futbolcuların başkanın başarısızlıklar gelince teknik direktörün öylemi?Sen önce taraftar olmadan önce bir insan ol sonra cevap veririm sana

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Maclari izleyip sike yaptik diyebiliyorsan Fenerbahceligini degil insanligini sorgula...

insanlıkla ne alaka?Ayrıca maçların hepsini izledim sahada birşey yok ama masada var.Masada olmasa ceza almazdı yöneticiler.Boş boş konuşmayın şike kötü birşey kimse yapmaz gibi çocukça tavırlarda takınmayın.Şikeyi operasyon yapılana kadar herkes yaptı kardeşim neyin kafasındasınız?Ha bundan sonra olurmu?Yine olur ama yıllar sonra daha tedbirli şekilde olur

quote:

Irlandalı !

la bırak bende sana o küfürleri yerleştirdim problem yok.Sen önce bir şampiyon olduğumuz kadroyu öğrende gel takımda ziegler olup olmadığına bak sonra yorum yap.Başarılar gelince futbolcuların başkanın başarısızlıklar gelince teknik direktörün öylemi?Sen önce taraftar olmadan önce bir insan ol sonra cevap veririm sana

La sen kimsin sen ne anlatıyosun ? sen neyi nereye çekiyosun sen 17/16 yapılan maçlardan kaç tanesini izledin ? hangisinde formalar su olmadan ts gibi yatarak alınan bir galibiyet gördün..

sende fenerbahçeliysen ben bu forumu bırakırım

• quote:

Ben şike olduğuna inanmıyorum. Hadi onu geçtik de. Varsayalım şike var. Benim dediğim bambaşka bir şey. Varsayıyorum şike var. Mehmet Ali Aydınlar süreç boyunca bin türlü yalan söyledi. Yok 8 yıl almayız dediler yok şudur yok budur. UEFA bir açıklama yaptı. Biz öyle bir şey demedik dedi. Mehmet Ali Aydınlar çıktı UEFA'dan gelen belgelerin gelmediğini söyledi. Halbuki belgeler çoktan gelmişti. Ne dediyse UEFA yalanladı. UEFA şöyle tehdit ediyor böyle tehdit ediyor dedi. Halbuki UEFA hep aksini söyledi. TFF'nin sorumluluğu dedi. Şimdi diyebilirsin ki UEFA yalan söylüyor olamaz mı. İşte en hassas nokta da orası

Adam gibi adam, büyük Fenerbahçeli dediğin Mehmet Ali Aydınlar daha mahkeme dahi sonuçlanmamışken Fenerbahçe'ye "Diğer Türk Kulüplerini ve Türk Futbolu'nu korumak için tedbir amacıyla" 1 yıl ceza verdi. UEFA değil TFF. UEFA'nın sorumluluk TFF'dedir açıklamasına sonuna kadar inanıyorum. Çünkü o adam gibi adam MAA gitti. Yerine koca Beşiktaş'ı iflas ettirecek kadar beceriksiz bir Demirören geldi. Daha mahkeme sonuçlanmamış ve bir şey belli değilken Fenerbahçe'ye 1 yıl ceza verdiren bir Aydınlar. Ve mahkemeden Aziz Yıldırım aleyhine karar çıkmasına rağmen Fenerbahçe'ye ceza verdirmeyen bir Demirören. Ki bu Demirören'in ne kadar beceriksiz bir adam olduğunu anlatmaya gerek yok.

Şimdi bunların ışığında bir Beşiktaşlı'dan bile daha az takımını koruyan, bir beceriksizden bile daha beceriksiz olan, basiretsizliğiyle sürece damgasını vuran, istifa etti 3 gün sonra geri döndü dediğiniz Aykut Kocaman'ın rekorunu geliştiren (24 saat), Mehmet Ali Aydınlar mı Fenerbahçe'yi başarıdan başarıya koşturacak.

Ben sana olacağı söyleyim 4 kelimeyle. Gelen giden Fenerbahçe'yi tokatlar

adam gibi tartışmayı bilen bir sen varsın hocam diğerleri terbiye görmemiş kişiler

Şimdi gelelim tartışmaya tff o tedbiri almasaydı uefa adamı 1 yılla bırakmazdı bunu hepimiz biliyoruz.Mehmet aydınlar gerek maddi gerek manevi olarak takıma çok şey vereceğini düşünüyorum.Bu benim görüşüm.Hele bir yargıtay süreci geçsin sonra tekrar devam ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: patos64

fenerli arkadaşların anlayamadığı bir şey var...

tam oturmasa da şöyle bir örnek vereyim,

arap diktatörler gelir bina inşa eder en lüks hale getirir,

atatürk ise zihinlerde yönetim anlayışında yani kısacası bir kültür de yerleştirdi inşaatın yanında....

aziz yıldırım geldi inşa etti etti, ama kültür yerleştirmedi, klüp hala 20 30 yıl öncesinin anlayışı ile yönetiliyor, muhalefet kavramı bitirilmiş medyadaki adamlarıyla muhalif kim varsa kötüleniyor, tff ye tehditlre savuruyor görevini yaptırmıyor klübün şike olayları ortada...

futbolun artık kanayan yarası... daha nasıl gitmesin!

var mı benim yazımda taraftarlık konusu bunu sporsever olarak söylüyorum, bugün futbolda, futbol dışında ne konuşuyorsak hepsinde aziz yıldıırmın parmağı var.

Aziz yıldırım futbol ve futbol dışına bu kadar karışabiliryorsa neden hala peygamberliğini ilan etmedi ?

adam kulübü ve türkiye ligini projeleriyle 10 15 adım zıplattı bugün avrupadan bizim lig de herhangibir takıma kaliteli oyuncu geliyorsa bunda çok büyük payı vardır, ayrıca Aziz Yıldırıma diktatörlük yakıştırıyorsun ama sana bir örnek vereyim bir konuda anlaşalım

Atatürk devleti kurarken diktatörlüğün kralını yapmadımı? aykırı sesleri kesmedimi kaç yıl boyunca tek partili siyaset izlendi sebep ne idi bambaşka bir düzen bozulup yerine daha modern ve çağdaş bir düzen getiriliyordu ve bunun için gereken herşeyi fazlasıyla doğru şekilde atatürk yapmıştır.. yeri geldi 2. partiyi açtırdı yeri geldi 2. partiyi kapattırdı..

Aziz Yıldırımda geldiği düzeni tamamen bozup yerine daha güçlü ekonomiye ve daha modern tesislere sahip bir kulüp bırakmak istiyor ve bu neden kendi çevresindekileri daha dogrusu yoldaşlarını yanında tutuyor, ayrıca Fenerbahçe geldiği ekonomik ve tesişleşme kapasitesi ile gelecek 10 yıl içinde avrupa kulüpleri arasında Aziz Yıldırım olmadan dahi ilk 15 e girebilecek güçtedir...

Atatürk örneğini sen verdiğin için oradan girdim, Atatürk 1923 de devleti kurduğunda bir anda herşey 4 4 lük olmadı hocam bir kaç sene temeller atılıp çatlak sesler kesilene kadar cefa da çekildi sefa sürüldü..

• quote:

La sen kimsin sen ne anlatıyosun ? sen neyi nereye çekiyosun sen 17/16 yapılan maçlardan kaç tanesini izledin ? hangisinde formalar su olmadan ts gibi yatarak alınan bir galibiyet gördün..

sende fenerbahçeliysen ben bu forumu bırakırım

Bırakmazsan?Sana kadıköyden çektiğim videoları atayımmı?17 de 16 yapınca oyuncular yaptı yaee diyecek kadar bilgisizsiniz.Hani başarızlıklarda niye oyunculara suç atmıyorsunuz?Bugün kuyt penaltı kaçırdı volkan abuk subuk goller yedi %95 aykut kocamanda hata diyorsunuz.Tabi başarılarda oyuncular başarısızlıklarda teknik direktör.Ayrıca saha içinde şike yoktu son damlasına kadar oyuncularımız savaştı olaylar saha dışında döndü.17 de 16 yapılan maçların en az 4-5 inde sahadaydım sen önce bir şampiyon olduğumuz kadroyu öğren sonra gel

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.