Şimdi Ara

Aziz Yıldırım'dan Açıklama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Artık yargının sonuna gelindi.Kendisine bir kumpas kurulduğunu düşünüyorsa bu kumpası kimin, hangi yollarla ve nasıl yaptığı açıklaması lazım.Teorilerini destekleyecek nedenleri Fenerbahçe taraftarına sunması lazım.Ve bunu belgeler ile yapması lazım.Yapmaması dahilinde Fenerbahçe taraftarının içinde her zaman bir burukluk ve şüphe bırakacaktır.

Aynen katılıyorum.

Artık ne biliyorsa söylemeli Aziz Yıldırım. Eğer bu gerçekten bir oyunsa, Fenerbahçe'yi yada Aziz Yıldırım'ı hedef almış bilinçli bir oyunsa Aziz Yıldırım ne biliyorsa, ne duymuşsa, ne kadar kirli iş varsa hepsini söylemeli, her basın toplantısında söylediği gibi yeri yerinden oynayacak o gerçekleri anlatmalı.

Aksi durumda bu yazı sadece ve sadece kendini suçsuz göstermek için ve taraftar desteği almak için yazılmış boş bir yazı olarak kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: garcy

quote:

sen biz bir kanıt göster bizde inanalım ne dersin

iddianameyi okuma zahmetine girseydin bana bu soruyu sormazdın.aç internette var bi zahmet oku.sonra tartışmya gerek kalmayacak tapeleri okuduktan sonra.Burda çok tape paylaşıldı şimdi uğraşamam tek tek bulup buraya koymaya...

iddianame mi ona bakarsak genelkurmay başkanıda terörist değilmi

konuyu saptırma şunları açıkla bana...

http://www.fotomac.com.tr/Genel/2011/08/05/yuzde-yuz-sike-itirafi

• quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

quote:

adam işi biliyor helal olsun , yine aynı sözler yine aynı cümleler yine aynı tek büyük fb ler vs vs.. ha eminim bunlara inanan elbette vardır şekil a üstteki üye gibi ama eminim artık bugünden sonra fblilerin yarısı bu mesaja '' hadi ordan '' diyip sayfayı kapatmıştır bile. o sayfayı kapatanlar emin olsunlar ki çok doğru bir karar verdiler ve onlar gerçekten fbli

Fenerbahçeliliği tanımlamak senin gibilere kaldıysa vay halimize.

ben fblilik şudur budur demedim aslan ben sadece kendimce gerçek fbli olarak düşündüğüm topluluğa söyledim. benim kriterlerimin seni alakadar etmeyeceği gibi seninkilerde beni ırgalamaz yani merak etme

Madem öyle bizi alakadar etmeyen mesajlarını sabahtan beri gözümüze sokup durma.Hala buralarda cirit atman da ayrı bir muamma zaten.

• Umarım yurtdışından dönmez. Adaletsiz muktedirlerin emirlerine riayet etmemekle kimse vatan haini olmaz. Şahsen yerinde ben olsam bu yargıya teslim olmam. Kuddusi Okkır'a döndürürler adamı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sen biz bir kanıt göster bizde inanalım ne dersin

iddianameyi okuma zahmetine girseydin bana bu soruyu sormazdın.aç internette var bi zahmet oku.sonra tartışmya gerek kalmayacak tapeleri okuduktan sonra.Burda çok tape paylaşıldı şimdi uğraşamam tek tek bulup buraya koymaya...

iddianame mi ona bakarsak genelkurmay başkanıda terörist değilmi

konuyu saptırma şunları açıkla bana...

http://www.fotomac.com.tr/Genel/2011/08/05/yuzde-yuz-sike-itirafi

konuyu saptırmıyorum ülke elden gidiyor sizin derdiniz hala aziz yıldırım yargıya güvenemezken kimse sen fotomaça mı güveniyorsun yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

adam işi biliyor helal olsun , yine aynı sözler yine aynı cümleler yine aynı tek büyük fb ler vs vs.. ha eminim bunlara inanan elbette vardır şekil a üstteki üye gibi ama eminim artık bugünden sonra fblilerin yarısı bu mesaja '' hadi ordan '' diyip sayfayı kapatmıştır bile. o sayfayı kapatanlar emin olsunlar ki çok doğru bir karar verdiler ve onlar gerçekten fbli

Fenerbahçeliliği tanımlamak senin gibilere kaldıysa vay halimize.

ben fblilik şudur budur demedim aslan ben sadece kendimce gerçek fbli olarak düşündüğüm topluluğa söyledim. benim kriterlerimin seni alakadar etmeyeceği gibi seninkilerde beni ırgalamaz yani merak etme

Madem öyle bizi alakadar etmeyen mesajlarını sabahtan beri gözümüze sokup durma.Hala buralarda cirit atman da ayrı bir muamma zaten.

kimse burada zorla durmuyor aslan eğer beğenmiyorsan blokla yok oda olmuyorsa X bas ve ha ayrıca nerede olacağıma karar verecek son kişi bile değilsin la

• kimse demiyor ki fenerbahçe aziz den öncede vardı sonrada var olacak. fenerbahçenin arkasına saklanıp yırtmayı planlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kimse burada zorla durmuyor aslan eğer beğenmiyorsan blokla yok oda olmuyorsa X bas ve ha ayrıca nerede olacağıma karar verecek son kişi bile değilsin la

İyi zorla durmuyoruz diye içine et ne ala memleket. Yaz yaz devam et ,yakında her zaman olduğu gibi uzun bir tatile çıkacaksın zaten.O zaman görürüz kim aslan kim kedi.Fake hesaplarınla ortalığı karıştırırsın artık.
  • hala bişeyler açıklayacam diyor. açıklada bi görelim artık aziz efendi
  • Askerliğini bile yapmamış adam Türkiye Cumhuriyeti için ödediği bedellerden bahsediyor. Sen Fenerbahçe'nin arkasına saklanmadan bir kamuoyu önüne çıksana yiyorsa.
  • garcy kullanıcısına yanıt
    doğru bunun sorumlusu benim verdiğim oyları ben çaldım hakkımı aradığım zaman gaz yedim dayak yedim öldürüldüm muhalefet olduğum zaman din düşmanı oldum yaz yaz bitmez bu konularda kimse sonuca ulaşamaz güç kimdeyse o istediğini yapar şuanda olduğu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Artık yargının sonuna gelindi.Kendisine bir kumpas kurulduğunu düşünüyorsa bu kumpası kimin, hangi yollarla ve nasıl yaptığı açıklaması lazım.Teorilerini destekleyecek nedenleri Fenerbahçe taraftarına sunması lazım.Ve bunu belgeler ile yapması lazım.Yapmaması dahilinde Fenerbahçe taraftarının içinde her zaman bir burukluk ve şüphe bırakacaktır.

Böyle bir somutçuluk olamaz.
    Her şeyi belgeye dayandıramazsın.Aşağıdaki haberde ve daha önce konuşulduğu gibi daha Aziz Yıldırım tutuklanmadan adresi metris yazılıyor bunu nasıl açıklayacak.Ne diyecek yani.

Mesela uefa ceza veriyor.Dün gördüm polis fezlekelerini uefaya veren gs üyesi ebru köksal ile bize ceza veren ( hani şu son anda değiştirilen) müfettişin babasıyla fotoğrafı var.Bunun gibi onlarca örnek var.Bunları bilimsel şekilde açıklayamazsın.Söyleniyor ama karşında adam yok.Kimi kime şikayet ediyorsun.Bunları anlayacak,çözümleyecek sadece taraftar var.

Bu geçen günkü haber:

https://www.tribundergi.com/yerlibasin/feed/355658

Bak öym hakimi ne diyor

"Hukuksuz o kadar şey sayabilirim ki. İki cilt ansiklopedi olur."

Bu davada şike adına tek bir şey yok.Doğru düzgün yapılan tek bir olay yok.Sportif hiçbir geçerliliği yok.Bunları gerçek bir Fenerbahçeli görebilmeli.

İyi de ben bu davada hiç şüphe uyandıracak bir şey yok demedim zaten.Bu tarz şeyleri Aziz Yıldırım'ın herkesten iyi biliyor olması lazım.O yüzden çıkıp güzelce açıklayacak.Bu onun sorumluğudur.Belge sunması da lazım gayet tabii.

• Tutmayın küçük enişteyi
  • Aziz Yıldırım:"Yargıtay kararı beklenmeden kimse Fenerbahçeyi asmasın" (13.07.2013) Aziz Yıldırım:"Yargıtay kararını tanımyorum" (17.01.2014)
  • Bas git lan başımızdan.ne hale getirdin koca kulübü.

• adam resmen kendi imparatorluğu için feneri kullanıyor.
    gerçekten feneri düşünen adam 4.temmuzda istifa eder kulübü bunca olaydan uzak tutardı.
  • Aziz Yıldırım'dan açıklama: yargıtay çatırdayacak!

• Tapeleri, iddianameleri ve Aziz Yıldırım'ın savunmasını okudum. Şike olduğuna da zerre inanmıyorum. Çünkü dava baştan Aziz Yıldırım. Hiçbir şeyi okumayıp da ''okuyan zaten şike yok diyemez'' demek neyin kafasıdır.

Aziz Yıldırım'dan Açıklama

Biraz okuyun da, bilgilenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Tapeleri, iddianameleri ve Aziz Yıldırım'ın savunmasını okudum. Şike olduğuna da zerre inanmıyorum. Çünkü dava baştan Aziz Yıldırım. Hiçbir şeyi okumayıp da ''okuyan zaten şike yok diyemez'' demek neyin kafasıdır.

Biraz okuyun da, bilgilenin.

Adama ses kayıtlarını dinletmişler itiraz edememiş kabullenmiş sen niye itiraz ediyorsun...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.