Şimdi Ara

Azir'in karşısına Fiora almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• azir'i ezebilcegini dusunuyorum fiora' nin lanede acaba yanlış mı düşünüyorum

Azir w-q combosundan fio q yapip azire yaklaşabiliyor.Fio azirin ultisinden de kurtulabiliyor ultisi sayesinde..

• Mantıksız.

• Azir'in karşısına alabileceğin tek champ. Varus'tur. Öbür türlü sağ çıkamazsın o laneden.
  • Xerath. Dogru mu yazdim beyler

• Riven

• Zed ziggs varus xerath ya menzili azir kadar olan hatta yüksek herolar yada azirin kombosunu counterlayabilen herolar almak daha mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olabilir aslında niye olmasın ama 6 levela kadar sıkıntı çekme ihtimali var. İyi bir azir oyuncusu onun kendisine yaklaşabilecek konumda durmaz ama ilk levellarda bile kill alma potansiyeli var. Bu arada belirtmeliyim ki Azir'in en büyük counterı zed. Fiora yerinr Zed al daha iyi.
    Onun dışında menzili fazla champler de olabilir. Yine de xerath oynarken drift yapacağı konumda olmamaya özen göster 6 leveldan sonra.

• Xerath Azirin karşısında oldukça iyi bir seçim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zed

• talonla almıştım bikere ama atarlı oynamazsan sürekli asker canım çıkıyor dürtülmekten direk atlıyodum azire bottan falanda kasınca tek atıyor zaten talon
  • Hızlı wave temizleyen şampiyonların hepsi olur.Viktor gibi
  • azir taktiği : maviyi alır almaz wq spamla zaten adam baseye gitmekten farm yapamıyor :D
  • mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.